• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Πέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες

paefstra

Member
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες
Ο καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.

maria91

Member
Ποτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.
Ε καλα 2-3 βασικα πραγματακια,θα αναμενω για αργοτερα μπας κ βγαλει κατι παραπανω με πεισατε :haha:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτη :haha:
Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;
Στην black friday πέρσι έδωσε κάτι καλό ο Hondos σε σχέση με πόντους;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;
Στην black friday πέρσι έδωσε κάτι καλό ο Hondos σε σχέση με πόντους;
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο φέτος είχε δώσει χ10 στη γιορτή της γυναίκας και στη black Friday περισυ είχε δώσει πάλι χ10. Το χ20 έχει πεθάνει μάλλον πόσο μάλλον οι πιο παλιές προσφορές.

Edit: βρήκα ότι το 21' είχε δώσει χ20 και στη black friday του 22'.

giannis228

Member
Ο καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.
και εγω ετσι πιστευω ... τωρα θα πεσουν υποθετω μεσα στην επομενη μεθεπομενη βδομαδα ... το θεμα ειναι ποσο θα πεσουν? και ισως δωσουν ποντους 50% για αυτη τη μειωση στα επιτοκια αλλα ποσο μπορουμε να περιμενουμε για αυτο? επισης αν τις σπασεις εχει κοστος συνηθως

paefstra

Member
και εγω ετσι πιστευω ... τωρα θα πεσουν υποθετω μεσα στην επομενη μεθεπομενη βδομαδα ... το θεμα ειναι ποσο θα πεσουν? και ισως δωσουν ποντους 50% για αυτη τη μειωση στα επιτοκια αλλα ποσο μπορουμε να περιμενουμε για αυτο? επισης αν τις σπασεις εχει κοστος συνηθως
Αν σπασεις πριν κλεισει ο μηνας, εχει 0 κοστος.
Αν σπασεις μετα τον μηνα, εχεις παρει τα bonus, χανεις 8,5 ευρω απο τοκους για καθε 10.000.
Εμενα δεν με πειραζει κανενα απο τα δυο σεναρια. Μαλιστα για επενδυση που θες να ρευστοποιησεις με ενα κουμπι πριν τη ληξη (χωρις μπλεξιμο με δευτερογενη αγορα κλπ) συμφερει να παρεις τα bonus και να χασεις τοκους.
Για μακροπροθεσμες που δεν θες να ρευστοποιησεις φυσικα πας αλλου.
Σχετικα με το ποσο θα πεσουν, ριξε μια ματια στο ποσο επεσαν τα εντοκα γραμματια δημοσιου σε 6 μηνες για να εχεις την ταξη μεγεθους.

Last edited:

giannis228

Member
Αν σπασεις πριν κλεισει ο μηνας, εχει 0 κοστος.
Αν σπασεις μετα τον μηνα, εχεις παρει τα bonus, χανεις 8,5 ευρω απο τοκους για καθε 10.000.
Εμενα δεν με πειραζει κανενα απο τα δυο σεναρια. Μαλιστα για επενδυση που θες να ρευστοποιησεις με ενα κουμπι πριν τη ληξη (χωρις μπλεξιμο με δευτερογενη αγορα κλπ) συμφερει να παρεις τα bonus και να χασεις τοκους.
Για μακροπροθεσμες που δεν θες να ρευστοποιησεις φυσικα πας αλλου.
Σχετικα με το ποσο θα πεσουν, ριξε μια ματια στο ποσο επεσαν τα εντοκα γραμματια δημοσιου σε 6 μηνες για να εχεις την ταξη μεγεθους.
αυτο ηταν καποιες παλιες προθεσμιακες... οι οροι εδω και παρα πολυ καιρο ειναι αυτοι Κόστος Πρόωρης Αποδόσεως κεφαλαίου: Υπολογίζονται χρεωστικοί τόκοι ως κάτωθι: (Κ*Ε*Δ)/Β, όπου Κ = κεφάλαιο που αποδίδεται, Ε = 2% προεξοφλητικό επιτόκιο, Δ = υπολειπόμενη διάρκεια σε ημέρες έως τη Λήξη της Διάρκειας της Προθεσμιακής Καταθέσεως, Β = 360 (ημέρες έτους βάσεως). Εφόσον, πριν από την Πρόωρη Απόδοση κεφαλαίου: • μέρος των δεδουλευμένων τόκων της Προθεσμιακής Καταθέσεως έχει ήδη καταβληθεί στον Δικαιούχο και • το Κόστος Πρόωρης Αποδόσεως κεφαλαίου υπερβαίνει το ποσό των δεδουλευμένων τόκων της χρονικής περιόδου που μεσολαβεί από την τελευταία ημερομηνία καταβολής τόκων έως την ημερομηνία της πρόωρης αποδόσεως το Κόστος Πρόωρης Αποδόσεως χρεώνεται στο προς απόδοση κεφάλαιο της Προθεσμιακής Καταθέσεως, το οποίο, σε κάθε περίπτωση, δεν δύναται να υπερβεί το ποσό των δεδουλευμένων πιστωτικών τόκων του προς απόδοση κεφαλαίου

τωρα για αποδοση και εγω πιστευω θα πεσουν 0.2 ... αμα δωσει 50 `% ποντους δεν πειραζει

paefstra

Member
τωρα για αποδοση και εγω πιστευω θα πεσουν 0.2 ... αμα δωσει 50 `% ποντους δεν πειραζει
Δεν νομιζω οτι φερονται σαν ευαγες ιδρυμα, να δινουν ποντους γιατι κοβουν επιτοκια.
Θα δειξει, εγω κλειδωσα αυτο το επιτοκιο τωρα για 6 μηνες γιατι δεν εχω ικανοτητα προβλεψης. Μεχρι να δω πως κυλαει το απιστευτα γενναιοδωρο προγραμμα επιβραβευσης αλλης τραπεζας στην Aegean χωρις να σου δεσμευουν ποσα για μηνες με ελαχιστο τοκο.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk