barkour
Member
ΝαιΠέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
ΝαιΠέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.Πέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρεςΠου να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.
Ο καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες
Ε καλα 2-3 βασικα πραγματακια,θα αναμενω για αργοτερα μπας κ βγαλει κατι παραπανω με πεισατεΠοτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.
Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτη