barkour
Member
ΝαιΠέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
ΝαιΠέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.Πέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρεςΠου να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.
Ο καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες
Ε καλα 2-3 βασικα πραγματακια,θα αναμενω για αργοτερα μπας κ βγαλει κατι παραπανω με πεισατεΠοτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.
Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτη
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο φέτος είχε δώσει χ10 στη γιορτή της γυναίκας και στη black Friday περισυ είχε δώσει πάλι χ10. Το χ20 έχει πεθάνει μάλλον πόσο μάλλον οι πιο παλιές προσφορές.Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;
Στην black friday πέρσι έδωσε κάτι καλό ο Hondos σε σχέση με πόντους;
και εγω ετσι πιστευω ... τωρα θα πεσουν υποθετω μεσα στην επομενη μεθεπομενη βδομαδα ... το θεμα ειναι ποσο θα πεσουν? και ισως δωσουν ποντους 50% για αυτη τη μειωση στα επιτοκια αλλα ποσο μπορουμε να περιμενουμε για αυτο? επισης αν τις σπασεις εχει κοστος συνηθωςΟ καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.
Αν σπασεις πριν κλεισει ο μηνας, εχει 0 κοστος.και εγω ετσι πιστευω ... τωρα θα πεσουν υποθετω μεσα στην επομενη μεθεπομενη βδομαδα ... το θεμα ειναι ποσο θα πεσουν? και ισως δωσουν ποντους 50% για αυτη τη μειωση στα επιτοκια αλλα ποσο μπορουμε να περιμενουμε για αυτο? επισης αν τις σπασεις εχει κοστος συνηθως
αυτο ηταν καποιες παλιες προθεσμιακες... οι οροι εδω και παρα πολυ καιρο ειναι αυτοι Κόστος Πρόωρης Αποδόσεως κεφαλαίου: Υπολογίζονται χρεωστικοί τόκοι ως κάτωθι: (Κ*Ε*Δ)/Β, όπου Κ = κεφάλαιο που αποδίδεται, Ε = 2% προεξοφλητικό επιτόκιο, Δ = υπολειπόμενη διάρκεια σε ημέρες έως τη Λήξη της Διάρκειας της Προθεσμιακής Καταθέσεως, Β = 360 (ημέρες έτους βάσεως). Εφόσον, πριν από την Πρόωρη Απόδοση κεφαλαίου: • μέρος των δεδουλευμένων τόκων της Προθεσμιακής Καταθέσεως έχει ήδη καταβληθεί στον Δικαιούχο και • το Κόστος Πρόωρης Αποδόσεως κεφαλαίου υπερβαίνει το ποσό των δεδουλευμένων τόκων της χρονικής περιόδου που μεσολαβεί από την τελευταία ημερομηνία καταβολής τόκων έως την ημερομηνία της πρόωρης αποδόσεως το Κόστος Πρόωρης Αποδόσεως χρεώνεται στο προς απόδοση κεφάλαιο της Προθεσμιακής Καταθέσεως, το οποίο, σε κάθε περίπτωση, δεν δύναται να υπερβεί το ποσό των δεδουλευμένων πιστωτικών τόκων του προς απόδοση κεφαλαίουΑν σπασεις πριν κλεισει ο μηνας, εχει 0 κοστος.
Αν σπασεις μετα τον μηνα, εχεις παρει τα bonus, χανεις 8,5 ευρω απο τοκους για καθε 10.000.
Εμενα δεν με πειραζει κανενα απο τα δυο σεναρια. Μαλιστα για επενδυση που θες να ρευστοποιησεις με ενα κουμπι πριν τη ληξη (χωρις μπλεξιμο με δευτερογενη αγορα κλπ) συμφερει να παρεις τα bonus και να χασεις τοκους.
Για μακροπροθεσμες που δεν θες να ρευστοποιησεις φυσικα πας αλλου.
Σχετικα με το ποσο θα πεσουν, ριξε μια ματια στο ποσο επεσαν τα εντοκα γραμματια δημοσιου σε 6 μηνες για να εχεις την ταξη μεγεθους.
Δεν νομιζω οτι φερονται σαν ευαγες ιδρυμα, να δινουν ποντους γιατι κοβουν επιτοκια.τωρα για αποδοση και εγω πιστευω θα πεσουν 0.2 ... αμα δωσει 50 `% ποντους δεν πειραζει