• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Πέρυσι δεν είχε βγάλει προσφορά για προθεσμιακές τον Νοέμβριο;
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Που να θυμαμαι. Περσι για ενα διαστημα εσπαγα καθε μηνα προθεσμιακες για να κανω νεες ειτε με καλυτερο επιτοκιο ειτε με εξτρα bonus.
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες

paefstra

Member
Λέω να το αποφύγω αυτό και θα περιμένω μερικές μέρες
Ο καθενας οπως νομιζει αλλα εγω δεν θα περιμενω και θα ξανασπασω εντος μηνα αν δω ελκυστικα επιτοκια (ουτε με σφαιρες, κινουνται πτωτικα) η ελκυστικα bonus (πιθανοτητα 50 50). Τιποτε δεν ειναι οπως περσι.

maria91

Member
Ποτε δεν βγαζει τοσο. Το καλυτερο που εχω δει ειναι ×20 τη μερα της γυναικας.
Βουρ pre christmas χωρις εκπτωσεις στα καλλυντικα, οχι.
Ε καλα 2-3 βασικα πραγματακια,θα αναμενω για αργοτερα μπας κ βγαλει κατι παραπανω με πεισατε :haha:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Βγάζει 1€=20 μπόνους. Παλιά νομίζω έβγαζε και καλύτερη προσφορά στυλ Κωτσοβολου 1€=100 ή κάτι τέτοιο, αλλά την έχει κόψει πλέον... Εγώ αυτή περιμένω. Πήγα πήρα ένα σαμπουάν όμως, μη μείνω άπλυτη :haha:
Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;
Στην black friday πέρσι έδωσε κάτι καλό ο Hondos σε σχέση με πόντους;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο να εβγαλε 1Χ20 πόντους. Θυμάσαι τι μήνα ήταν αυτή η προσφορά;
Στην black friday πέρσι έδωσε κάτι καλό ο Hondos σε σχέση με πόντους;
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο φέτος είχε δώσει χ10 στη γιορτή της γυναίκας και στη black Friday περισυ είχε δώσει πάλι χ10. Το χ20 έχει πεθάνει μάλλον πόσο μάλλον οι πιο παλιές προσφορές.

Edit: βρήκα ότι το 21' είχε δώσει χ20 και στη black friday του 22'.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.607
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom