• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

adiaforos

Member
Συγγνώμη μάλλον δεν το έγραψα σωστά. Επειδή θέλω να κάνω μια μικρή εξαργύρωση για να μπορώ να μαζεύω ξανά πόντους από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος, γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να κάνω μια μικρή τέτοια εξαργύρωση (και να μην δώσω π.χ. 2000 πόντους); Βλέπω για το Box 500, υπάρχει κάτι άλλο;
Αν έχεις κάρτα της Aegean, μετατρέπεις 4 bonus πόντους σε μίλια. Ίσως η ελάχιστη δυνατή εξαργύρωση. Το ανέφερε και ο tatooine.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Δεν έχω κάνει ποτέ εξαργύρωση πόντων παρά μόνο χειροκίνητη μετατροπή στην Αιγαίου και οι πόντοι μπαίνουν κανονικά απο οποιαδήποτε αγορά στον λογαριασμό μπόνους. Αν έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία ας το αναφέρει.
Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Ποτέ εξαργύρωση πόντων, μόνο μετατροπή σε μίλια. Κι ουδέποτε είχα θέμα με την λήψη πόντων από οποιαδήποτε πηγή.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Μπορεί να παίζει ρόλο το "χειροκίνητο" που λέτε. Τότε είχα την αυτόματη μετατροπή σε μίλια και μάλλον δεν μετρούσε για εξαργύρωση;! Και δεν σκέφτηκα να κάνω χειροκίνητα μετατροπή πόντων σε μίλια, είναι αλήθεια.

adiaforos

Member
Όντως. Αλλά δεν μέτραγε;
Φαντάζομαι πως μέτραγε. Δεν θυμάμαι το θέμα που αντιμετώπισες, αν αφορούσε παύση συλλογής πόντων στις λοιπές συναλλαγές, ίσως εκείνη την περίοδο δεν είχες ενεργή την αυτόματη μετατροπή. Αλλά θυμάμαι και το εξής: Κάποια στιγμή που εισήχθη ο όρος αυτός για την εξαργύρωση (το 2021; ) και εστάλη ενημερωτικό e-mail από την Τράπεζα, πολλοί εδώ θεώρησαν το e-mail προσωπικό και προειδοποίηση από την Τράπεζα ότι έπαψε για αυτούς η συλλογή και έσπευσαν να κάνουν εξαργυρώσεις. Μήπως αυτό συνέβη;

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Φαντάζομαι πως μέτραγε. Δεν θυμάμαι το θέμα που αντιμετώπισες, αν αφορούσε παύση συλλογής πόντων στις λοιπές συναλλαγές, ίσως εκείνη την περίοδο δεν είχες ενεργή την αυτόματη μετατροπή. Αλλά θυμάμαι και το εξής: Κάποια στιγμή που εισήχθη ο όρος αυτός για την εξαργύρωση (το 2021; ) και εστάλη ενημερωτικό e-mail από την Τράπεζα, πολλοί εδώ θεώρησαν το e-mail προσωπικό και προειδοποίηση από την Τράπεζα ότι έπαψε για αυτούς η συλλογή και έσπευσαν να κάνουν εξαργυρώσεις. Μήπως αυτό συνέβη;
Είχα από την αρχή ενεργή την αυτόματη μετατροπή και δεν έπαιρνα πόντους στους μη συνεργάτες.

paefstra

Member
εγω εξαργυρωνω BP καυσιμα , 4000 ποντοι δινουν 10ευρω κουπονι. Νομιζω συμφερει.
Με 5000 ποντους βγαζεις ενα εισιτηριο Aegean εσωτερικου οταν προσφερει εξαργυρωση με τους μισους ποντους. Εγκλημα να εξαργυρωνετε σε ενα 10ρικο βενζινη.
Σε αλλα νεα, το Eye-Q εχει τους φθηνοτερους φακους επαφης σε σχεση με ολα τα μαγαζια της προσφορας 1×100, μολις ψωνισα.

Last edited:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Δίκιο... Αλλά αν δεν μένεις Αθήνα, συνήθως δεν πηγαίνεις κάπου εσωτερικό με αεροπλάνο... Εμείς τουλάχιστον....π.χ να κερδίσω Γιάννενα Αθήνα με πόντους κ ο συνταξιδιώτης μου να το πληρώσει 150? Πας με αυτοκίνητο.... Ειδικά αν συνυπολογίσεις και παιδιά μαζί.... Δεν σκέφτομαι κάποιο προορισμό εσωτερικου να μπορώ να πάω.... Κρήτη πχ που θα πάμε, θέλουμε αυτοκίνητο πάλι....

domino

Member
Δίκιο... Αλλά αν δεν μένεις Αθήνα, συνήθως δεν πηγαίνεις κάπου εσωτερικό με αεροπλάνο... Εμείς τουλάχιστον....π.χ να κερδίσω Γιάννενα Αθήνα με πόντους κ ο συνταξιδιώτης μου να το πληρώσει 150? Πας με αυτοκίνητο.... Ειδικά αν συνυπολογίσεις και παιδιά μαζί.... Δεν σκέφτομαι κάποιο προορισμό εσωτερικου να μπορώ να πάω.... Κρήτη πχ που θα πάμε, θέλουμε αυτοκίνητο πάλι....

γιατι να μην βγαλεις δυο εισιτήρια; Μαζεψε τους ποντους
Να πατε Κρήτη με αεροπλάνο και το αυτοκινητο στο πλοιο

giannis228

Member
θα μπορουσε καποιος που αγορασε ηλεκρονικα κατι απο τα καταστηματα με τα γυαλια *100 ποντους να μας ενημερωσει αν του μπηκαν οι ποντοι ?
επειδη κανεις δεν απαντησε ας σας ενημερωσω εγω που το εκανα ! τουλαχιστον στο eye q με ηλεκτρονικη αγορα δεν μπαινουν οι ποντοι !

pan82

Member
επειδη κανεις δεν απαντησε ας σας ενημερωσω εγω που το εκανα ! τουλαχιστον στο eye q με ηλεκτρονικη αγορα δεν μπαινουν οι ποντοι !
Επειδή και εγώ ψάχνομουν μου είπαν μόνο σε όσα αναγράφει στο σαιτ της alpha ότι συμμετέχουν και για τις online αγορές. Ουσιαστικά μόνο ένα είναι απ' αυτά και πλέον μετά το μεσημέρι το πρόσθεσαν και στη σελίδα στους όρους κάτω κάτω το styloptic. Σε όλα τα άλλα είναι μόνο στο κατάστημα Styloptic-Bonus προσφορές | ALPHA BANK

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.483
Νεότερο μέλος
Chryssa03

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom