Alpha bank bonus

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτό το πρακτορείο ή έκανε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και πηγαν όλα καλα; Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται δελεαστική η προσφορά του!!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Να ρωτήσω άλλη μια για το πότε εμφανίζονται οι πόντοι από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος; Έχω κάνει αρκετές συναλλαγές από 20/5 και δεν έχει μπει κανένας πόντος, εκτός από αυτούς από συναλλαγές που έγιναν σε συνεργάτες.
Εμφανίζονται την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus της Alpha.
Υπάρχει ιστορικό συναλλαγών και βλέπεις τους πόντους που πήρες από κάθε συναλλαγή.

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Για να σου μπαίνουν πόντοι από κάθε αγορά πρέπει να κάνεις μια εξαργύρωση πόντων πρώτα σε μια αγορά. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα κ δούλεψε. Εννοείται ότι το διάβασα εδώ στο φόρουμ.
Τι εννοείς; Πόντοι μπαίνουν από κάθε αγορά ακόμα και στο εξωτερικό. Πουθενά στους όρους της bonus κάρτας μου που έχω 22 χρόνια δεν διάβασα τέτοιο όρο.
Πόντους παίρνω και από το μανάβικο της γειτονιάς με αναλογία 1€ =1 πόντος.
Τους βλέπω την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα στην εφαρμογή bonus.

tatooine

Member
Ισχυει αυτο απο το Himalaya travel οτι για πανω απο 300 ευρω σε ξενοδοχειο δινει 10.000 bonus? Γινονται μιλια αν πληρωσω με Aegean bonus visa?
Εκει που εφτασαν οι τιμες, πιανεις τα 300 για πλακα, ενω με 10.000 μιλια εχεις ενα εισιτηριο δωρο. View attachment 462690
Ισχύει και οι πόντοι (που γίνονται μίλια) μπαίνουν άμεσα, άπλα έχουν (όχι πάντα) ακριβότερες τιμές από την μπουκινγκ. Ο κύριος Αλεν άλλα και ο γιος του και οι κοπέλες εξυπηρετούν και τηλεφωνικά, άψογα θα έλεγα.
Μπαίνεις μπουκινγκ η οπουδήποτε άλλου, βλέπεις τιμές και μετά πας σε αυτούς, οποία πλατφόρμα σε συμφέρει κλείνεις.
Το σύστημα κρατήσεων είναι λίγο χαοτικό άλλα το συνηθίζεις. Μπορείς να βάλεις και το κατάλυμα αποκλειστικά που σε ενδιαφέρει αφού κάνεις την γενική αναζήτηση για μια πόλη, η και πιο νωρίς.

vangelis69

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Έχει ταξιδέψει κανείς με αυτό το πρακτορείο ή έκανε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και πηγαν όλα καλα; Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται δελεαστική η προσφορά του!!
Ναι έχω ταξιδέψει και είναι αξιόπιστο!

tatooine

Member
Τι εννοείς; Πόντοι μπαίνουν από κάθε αγορά ακόμα και στο εξωτερικό. Πουθενά στους όρους της bonus κάρτας μου που έχω 22 χρόνια δεν διάβασα τέτοιο όρο.
Μπαίνουν πόντοι (ανάλογα με την κάρτα που έχεις) ακόμα και αν ψωνίσεις από το Τιμπουκτου.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Κι όμως το λέει εδώ:
1717337559752.png

https://www.alpha.gr/-/media/AlphaGr/pdf-files/bonus/Bonus_TC_GR.pdf

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Από πότε ισχύει αυτός ο όρος; Μου κάνει εντύπωση!

Τα πρώτα χρόνια χρήσης της απλής bonus κάρτας μάζευα πόντους χωρίς να εξαργυρώνω πουθενά και έφτασα να έχω 100.000 πόντους εκ των οποίων οι 50.000 έληξαν μια ωραία μέρα και ζήτησα να μου ξαναπιστωθούν και μετά τους εξαργύρωσα.

Άρα πρέπει να κάνουμε μία τουλάχιστον εξαργύρωση κατ' έτος σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος για να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους και από τις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις;
Δηλαδή μέχρι την 1η εξαργύρωση πόντων σε μια νέα κάρτα μαζεύεις πόντους μόνο από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις;
Δεν αποτυπώνεται αυτό πουθενά στην συνοπτική παρουσίαση των στοιχείων της καθε κάρτας. Μόνο σε αυτό το αρχείο που έστειλες...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
α) Άρα πρέπει να κάνουμε μία τουλάχιστον εξαργύρωση κατ' έτος σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος για να συνεχίσουμε να μαζεύουμε πόντους και από τις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις;
Δηλαδή μέχρι την 1η εξαργύρωση πόντων σε μια νέα κάρτα μαζεύεις πόντους μόνο από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις;
β) Δεν αποτυπώνεται αυτό πουθενά στην συνοπτική παρουσίαση των στοιχείων της καθε κάρτας. Μόνο σε αυτό το αρχείο που έστειλες...
α) Κάθε 2 χρόνια.

β) Αφορά το πρόγραμμα bonus όχι την κάρτα

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ποια είναι η ελάχιστη εξαργύρωση πόντων που μπορει να γίνει, αν το έχει ψάξει κανείς;

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Δεν υπάρχει ελάχιστη.
Συγγνώμη μάλλον δεν το έγραψα σωστά. Επειδή θέλω να κάνω μια μικρή εξαργύρωση για να μπορώ να μαζεύω ξανά πόντους από επιχειρήσεις που δεν είναι συνεργάτες του προγράμματος, γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να κάνω μια μικρή τέτοια εξαργύρωση (και να μην δώσω π.χ. 2000 πόντους); Βλέπω για το Box 500, υπάρχει κάτι άλλο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα