Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Το λοιπόν, άντε ας ζητήσω κι'εγώ πληροφορίες, καιρός μου είναι νομίζω.
Την άνοιξη λοιπόν θα κάνω ένα 17ήμερο ταξίδι στην Καλιφόρνια, φτάνοντας στο LA και επιστρέφοντας από San Fransisco. Οι εντελώς "καθαρές" ημέρες που θα βρίσκομαι εκεί είναι 15.
Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω τη διαδρομή LA > SF με το αυτοκίνητο, κάποια στιγμή μέσα στο ταξίδι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά.
Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.
Έχω στο μυαλό μου:
San Fransisco 3-4 μέρες
Yosemite National Park 1 μέρα
διαδρομή LA > SF 3 μέρες (με διανυκτερεύσεις ενδιάμεσα αλλά δεν ξέρω σε ποιες περιοχές, ούτε την ακριβή διαδρομή που θα ακολουθήσω)
Universal Studios στο LA 1 μέρα
GRand Canyon 2 μέρες (ίσως μαζί με Vegas)
San Diego + Sea World άλλες 2-3 μέρες.
Αυτά πολύ χοντρικά, και όλα είναι subject to change. Στο μυαλό μου έχω τη... μισή Καλιφόρνια και τα ... περίχωρα, δηλαδή Death Valley, Joshua Tree Valley, Disney, στα αμπελουργεία στη Napa Valley, βόλτες και μέσα στο LA, και η λίστα είναι ατελείωτη.
Για μιλάτε οι γνώστες, αλλά και αυτοί που έχουν ζήσει εκεί (προδόθηκα)
Την άνοιξη λοιπόν θα κάνω ένα 17ήμερο ταξίδι στην Καλιφόρνια, φτάνοντας στο LA και επιστρέφοντας από San Fransisco. Οι εντελώς "καθαρές" ημέρες που θα βρίσκομαι εκεί είναι 15.
Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω τη διαδρομή LA > SF με το αυτοκίνητο, κάποια στιγμή μέσα στο ταξίδι. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά.
Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας.
Έχω στο μυαλό μου:
San Fransisco 3-4 μέρες
Yosemite National Park 1 μέρα
διαδρομή LA > SF 3 μέρες (με διανυκτερεύσεις ενδιάμεσα αλλά δεν ξέρω σε ποιες περιοχές, ούτε την ακριβή διαδρομή που θα ακολουθήσω)
Universal Studios στο LA 1 μέρα
GRand Canyon 2 μέρες (ίσως μαζί με Vegas)
San Diego + Sea World άλλες 2-3 μέρες.
Αυτά πολύ χοντρικά, και όλα είναι subject to change. Στο μυαλό μου έχω τη... μισή Καλιφόρνια και τα ... περίχωρα, δηλαδή Death Valley, Joshua Tree Valley, Disney, στα αμπελουργεία στη Napa Valley, βόλτες και μέσα στο LA, και η λίστα είναι ατελείωτη.
Για μιλάτε οι γνώστες, αλλά και αυτοί που έχουν ζήσει εκεί (προδόθηκα)