Αίγυπτος Drinkies drinkies?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Άλλη μια υπέροχη και πολύ κατατοπιστική ιστορία σου που ανάβει φωτιές για ψάξιμο σ' ένα μέρος που έτσι κι αλλιώς λοξοκοιτάω εδώ και καιρό. :cool:
Ευχαριστούμε για όσα μοιράστηκες, στα επόμενα τώρα με υγεία!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεινός συγγραφέας, αλλά και πόσο ανθρώπινος: από την παρατήρηση των Αιγυπτίων και της χώρας τους με οξύνοια, ενσυναίσθηση και δόσεις χιούμορ, μέχρι την περιγραφή των απλών καθημερινών αναγκών σου :haha: . Δεν κουράζομαι ποτέ να σε διαβάζω Βασίλη.
Άσε που το ταξίδι σας ήταν πολύ διαφορετικό από την πλειοψηφία. Ούτε κρουαζιέρα, ούτε Αλεξάνδρεια. Για ποιο λόγο;

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Δεινός συγγραφέας, αλλά και πόσο ανθρώπινος: από την παρατήρηση των Αιγυπτίων και της χώρας τους με οξύνοια, ενσυναίσθηση και δόσεις χιούμορ, μέχρι την περιγραφή των απλών καθημερινών αναγκών σου :haha: . Δεν κουράζομαι ποτέ να σε διαβάζω Βασίλη.
Άσε που το ταξίδι σας ήταν πολύ διαφορετικό από την πλειοψηφία. Ούτε κρουαζιέρα, ούτε Αλεξάνδρεια. Για ποιο λόγο;
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις παρατηρήσεις που έκανες :) !!!
Όπως έγραψα, θα ήθελα να είχα δει την λευκή και μαύρη έρημο, όπως επίσης και να κάναμε κατάδυση στην ερυθρά θάλασσα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε να με τραβάει και τόσο η Αλεξάνδρεια, ενώ για την κρουαζιέρα ίσως δεν το σκεφτήκαμε πολύ καλά. Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αξιωθούμε να επιστρέψουμε στην χώρα και να κάνουμε επανεκτίμηση στίς παραλήψεις μας!

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για πείτε ρε παιδιά καμια πρόταση για κρουαζιεροπλοιο για τον Νείλο.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Για πείτε ρε παιδιά καμια πρόταση για κρουαζιεροπλοιο για τον Νείλο.
Πότε θα πας; Εγώ έχω βρει κάποιες σελίδες αλλά δεν έχω ξεκινήσει την αλληλογραφία ακόμα...

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Γενάρη. Έχω 11 μήνες.. μόλις έκλεισα εισιτήρια!
Α πολύ ωραία! Εγώ αν όλα πάνε καλά θα πάω Νοέμβρη-Δεκέμβρη, οπότε αν θες σου στέλνω τις σελίδες που βρήκα για να τις δεις και όταν έρθω αργότερα σε επάφη με κάποιους θα σε ενημερώσω.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Α πολύ ωραία! Εγώ αν όλα πάνε καλά θα πάω Νοέμβρη-Δεκέμβρη, οπότε αν θες σου στέλνω τις σελίδες που βρήκα για να τις δεις και όταν έρθω αργότερα σε επάφη με κάποιους θα σε ενημερώσω.
Τελεια, ευχαριστώ!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις παρατηρήσεις που έκανες :) !!!
Όπως έγραψα, θα ήθελα να είχα δει την λευκή και μαύρη έρημο, όπως επίσης και να κάναμε κατάδυση στην ερυθρά θάλασσα...
Η αλήθεια είναι ότι δεν φάνηκε να με τραβάει και τόσο η Αλεξάνδρεια, ενώ για την κρουαζιέρα ίσως δεν το σκεφτήκαμε πολύ καλά. Θέλω να ελπίζω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αξιωθούμε να επιστρέψουμε στην χώρα και να κάνουμε επανεκτίμηση στίς παραλήψεις μας!
Το ακούω για Αλεξάνδρεια, ακόμα και για κρουαζιέρα.
Πάω να δω τη λευκή και μαύρη έρημο.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Θέλαμε να βρούμε έναν ταξιδιωτικό οδηγό (αλήθεια; ) και θα τον βρούμε.
Έτσι έτσι ο επιμένων νικά! :haha:

Το άλλο με τον ταξιδιωτικό οδηγό είχε πιο πολύ πλάκα να ξέρεις :p

Eπίσης πληρώνουμε κάτι ψιλά για την μεταφορά με ηλεκτρικό λεωφορειάκι για την μικρή απόσταση μεταξύ εισόδου και τάφων.
Αυτά τα λεωφορειάκια τα βρίσκεις μόνο στο εκδοτήριο των εισιτηρίων; Στο γυρισμό τι κάνεις; Βρίσκεις όποιο είναι μπροστά σου εκεί και το παίρνεις;

Αν ονειρεύεσαι να κάνεις αερόστατο, το value for money είναι φανταστικό εδώ.
Το αερόστατο το κλείσατε εκεί επι τόπου ή έκανες κράτηση απο Ελλάδα όταν έκλεισες το κατάλυμα;

Καληνύχτα! Πάω να δω όνειρο οτι πετάω πάνω απο την αρχαία Θήβα....zzzzzzz

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Έτσι έτσι ο επιμένων νικά! :haha:

Το άλλο με τον ταξιδιωτικό οδηγό είχε πιο πολύ πλάκα να ξέρεις :p

Αυτά τα λεωφορειάκια τα βρίσκεις μόνο στο εκδοτήριο των εισιτηρίων; Στο γυρισμό τι κάνεις; Βρίσκεις όποιο είναι μπροστά σου εκεί και το παίρνεις;

Το αερόστατο το κλείσατε εκεί επι τόπου ή έκανες κράτηση απο Ελλάδα όταν έκλεισες το κατάλυμα;

Καληνύχτα! Πάω να δω όνειρο οτι πετάω πάνω απο την αρχαία Θήβα....zzzzzzz
:)
Τα λεωφορειάκια περιμένουν να γεμίσουν και ξεκινάνε άμεσα. Στον χώρο υπάρχουν δεκάδες και η κίνηση είναι συνεχής. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για αυτά είναι λίγα μέτρα μετά από τα κεντρικά. Ακολούθα τις ουρές! Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο αν δεν θέλετε καθώς η απόσταση είναι μικρή (κάτι παραπάνω από 500 μέτρα)...

----Αν και τώρα που το σκέφτομαι, κάνω εικόνα εσένα κάτω από τον καυτό ήλιο... Έχεις το φανελάκι σου φορεμένο σαν τουρμπάνι στο κεφάλι. Ο ιδρώτας κυλάει και τρεκλιζοντας πέφτεις στην καυτή άμμο. Ο πρώτος γύπας κάνει άμεσα την παρουσία του και σε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Την ώρα που προσπαθεί να αποφασίσει από ποίο νεφρό να ξεκινήσει, του ψελλίζεις "μα, τι 500 μέτρα έλεγε αυτός; " Απάντηση δεν θα πάρεις --- Λεωφορείο να πάρεις!!! :bleh:

Αερόστατο κλείσαμε μόλις δύο μέρες πριν. Είχα διαβάσει ότι κανονικά πρέπει να κλείσεις αρκετά νωρίτερα αλλά ο ξενοδόχος είπε ότι ήταν χαλαρή περίοδος. Γενικά όλοι είχαν παράπονα από την χαμηλή τουριστική σεζόν... Αρχικά μέσω του booking μας έδωσε τιμή 60 ευρώ, εκεί έπεσε στα 50.

Καλημέρα!!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.582
Νεότερο μέλος
alexia.z