• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ 15 μέρες στην Καλιφόρνια

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Επαναφέρω το τόπικ και λέγω:

1 μέρα βόλτα Santa Barbara να δω ένα φίλο
2 μέρες για Las Vegas & Grand Canyon
2 μέρες για San Diego
2 μέρες καμιά βόλτα στο LA
1 μέρα Universal
2 μέρες στο δρόμο προς τα βόρεια
4 μέρες San Francisco
1 μέρα εκδρομή στο Yosemite

Μας κάνει 15 μέρες (με τη σειρά όπως τις έγραψα), και βλέπω πολλάααα χιλιόμετρα. Λέγω λοιπόν μήπως αρχίσω να κόβω, ξεκινώντας από το διήμερο στο San Diego.

Help? :)
Κι εγώ πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα θα κάνω, από την ανάποδη όμως. Έχω βάλει όμως από μια μέρα λιγότερη σε καθένα από τα LA & San Diego, και τις έχω δώσει αντίστοιχα σε Mojave/Joshua Tree και σε Death Valley, ενώ μου λείπει και η μέρα στη Santa Barabara.

Αν ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα, μάλλον θα συμπέσουμε στο San Diego :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα είναι ότι θα τη βγάλουμε συνέχεια στο τιμόνι, και δεν τρελαίνομαι. Για San Diego τι εικόνα έχεις;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
να πω κι εγώ τη γνώμη μου, το προγραμμά σου είναι εξαιρετικό, san diego δεν προλαβα να πάω, αν το αφήσεις έξω τι σκέφτεσαι να προσθέσεις? Καλά είναι να φιξάρεις το προγραμμα σύντομα γιατί κυκλοφορούν ακόμη πολύ δυνατές ευκαιρίες σε ξεν/χεία, στο λας βέγκας οι τιμές τις καθημερινές πέφτουν περίπου στο μισό.. το expedia κάνει κατά καιρούς πολύ καλές εκπτώσεις (χθες είχε) ;) έχω κι άλλα να σου πω μα προέχουν αυτά που θέτεις τώρα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αν κόψω το SD, δε θα προσθέσω κάτι άλλο, απλά θα γίνουν περισσότερες οι μέρες στο San Francisco ή/και στη διαδρομή. :)

Για δώσε ινφο για τις προσφορές των χοτέλς και του expedia να κλείσω το vegas τουλάχιστον. ;)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αν κόψω το SD, δε θα προσθέσω κάτι άλλο, απλά θα γίνουν περισσότερες οι μέρες στο San Francisco ή/και στη διαδρομή. :)

Για δώσε ινφο για τις προσφορές των χοτέλς και του expedia να κλείσω το vegas τουλάχιστον. ;)
το sf το υπέρκαλύπτεις με 4 μέρες καλύτερα στη διαδρομή να αφιερώσεις τις μέρες. με τις τιμές των ξεν/χείων γίνεται χαμός π.χ. χθες με την προσφορά που είχαν lufthansa και expedia είχε 740ε δυο αεροπορικά από αθήνα και το ξεν/χείο carlton madison (μισή τιμή) 150$ τη βραδιά σήμερα δεν ισχύει αυτό έχει κάποιες άλλες προσφορές το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φιξάρεις τις ημ/νίες για κάθε πόλη και να ψάξουμε μετά.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
θα ρωτήσω και θα σου πω πως ακριβώς είχε κλείσει το sheraton los angeles downtown και το radisson san fransisco με 60-65 $ τη βραδιά τον ιούνιο του 2004 μέχρι να μου δείξει το voucher δεν τον πίστευα (έλεγα per person per night θα είναι) η ισοτιμία ήταν στα σημερινά επίπεδα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τελικά "έφαγα" τη μια μέρα από LA, και οριστικά θα βρίσκομαι san diego το σαβατοκύριακο 18-19/4. Καμιά καλή ιδέα για χοτέλ στο SF? Και -κυρίως- ιδέες για μία ή δύο διανυκτερεύσεις στη διαδρομή LA>SF?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Τελικά "έφαγα" τη μια μέρα από LA, και οριστικά θα βρίσκομαι san diego το σαβατοκύριακο 18-19/4. Καμιά καλή ιδέα για χοτέλ στο SF? Και -κυρίως- ιδέες για μία ή δύο διανυκτερεύσεις στη διαδρομή LA>SF?
sf ποιές ημερομηνίες? σε τι περίπου budget? τα ξεν/χεία εκεί 3,50 αστέρων είναι δικά μας 4,50-5* τουλάχιστον σ'αυτά που έμεινα εγώ έτσι ήταν.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
η expedia δίνει πραγματικές εκπτώσεις μέχρι 40% για τα 6 βράδια που θέλεις αν θέλεις κάτι κεντρικό. le meridien 4* 868$ με φόρους, με τα ίδια χρήματα το the huntigton hotel and nob hill spa (+150$ με πρωίνο)από booking αυτό. προσοχή στους φόρους έκπληξη. έχουμε ημ/νίες για las vegas?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom