Πτήσεις με ανταπόκριση

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Μετεπιβίβαση στο PVG

Πτήση της Juneyao έχει άφιξη στη Σαγκάη στις 05.05 και έχω επιλογή για αναχώρηση στο εσωτερικό με πτήση της ίδιας εταιρείας για τον τελικό προορισμό μου είτε στις 06.55 είτε στις 12.10.

Δεν έχω ξαναβρεθεί στο αεροδρόμιο της Σαγκάης και δεδομένου ότι θα είναι το αεροδρόμιο εισόδου στη χώρα με ελέγχους κλπ θεωρείτε ότι θα είναι επαρκής ο χρόνος μετεπιβίβασης των 1h και 50’ της πρώτης περίπτωσης ή να προτιμήσω την ασφάλεια των 7 ωρών της δεύτερης.

Έχει ενδιαφέρον το αεροδρόμιο (π.χ. σαν της Σιγκαπούρης) ή θα σκυλοβαρεθώ περιμένοντας. :confused:

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Δεν το βλέπω πιθανό να προλάβεις την πρώτη πτήση,εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα την σιγουριά των 7 ωρών της δεύτερης.Το εισιτήριο σου είναι ενιαίο και για τις 2 πτήσεις?

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Εκεί καταλήγω κι εγώ γιατί όπως βλέπω το αεροδρόμιο είναι χαοτικό και φοβάμαι τυχόν καθυστερήσεις με τους ελέγχους.

Το εισιτήριο είναι ενιαίο.

alexia.z

New Member
Γεια σας, πετάω πρώτη φορά με ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη για Λάρνακα μέσω Αθήνας και χρόνο μετάβασης 1ωρά και 15 λεπτά. Δεν γνωρίζω την διαδικασία ακριβώς, θα χρειαστεί να περάσω έλεγχο ξανά αφού θα γίνει έλεγχος διαβατηρίου ή θα μπορέσω να περάσω στις πύλες χωρίς έλεγχο αποσκευών και μόνο διαβατηρίου; Κυρίως αναρωτιέμαι άμα θα προλάβω την δεύτερή πτήση. Τα εισιτήρια βρίσκονται στην ίδια κράτηση με την ίδια αεροπορική εταιρία, aegean και ως αποσκευές έχω μόνο μια χειραποσκευή.

mourohavlos

Member
Γεια σας, πετάω πρώτη φορά με ανταπόκριση από Αλεξανδρούπολη για Λάρνακα μέσω Αθήνας και χρόνο μετάβασης 1ωρά και 15 λεπτά. Δεν γνωρίζω την διαδικασία ακριβώς, θα χρειαστεί να περάσω έλεγχο ξανά αφού θα γίνει έλεγχος διαβατηρίου ή θα μπορέσω να περάσω στις πύλες χωρίς έλεγχο αποσκευών και μόνο διαβατηρίου; Κυρίως αναρωτιέμαι άμα θα προλάβω την δεύτερή πτήση. Τα εισιτήρια βρίσκονται στην ίδια κράτηση με την ίδια αεροπορική εταιρία, aegean και ως αποσκευές έχω μόνο μια χειραποσκευή.
Ουσιαστικά βγαίνεις και ξαναπερνάς έλεγχο χειραποσκευής (και διαβατηρίου).
Αν δεν έχει σημαντική καθυστέρηση η πρώτη πτήση, προλαβαίνεις

tatooine

Member
Ο χρόνος είναι υπέρ αρκετός αν δεν έχει κάποια καθυστέρηση. Αν έχει καθυστέρηση υπάρχουν άτομα που θα σε βοηθήσουν μόλις φτάσεις. Ρώτα τις αεροσυνοδούς.

Θα αποβιβαστείς από το αεροπλάνο στην Αθήνα στις Β πύλες στις αναχωρήσεις Σένγκεν δηλαδή, θα σας αποβίβασαν με λεωφορείο η από τη φυσούνα.
Θα κατευθυνθείς προς την έξοδο αναγκαστικά γιατί η Κύπρος αναχωρεί από τις πύλες Α (έκτος Σένγκεν).
Με το που βγεις, ακριβώς αριστερά (δεν θα βγεις έξω από τον χώρο του αεροδρόμιου, θα τα κάνεις όλα εσωτερικά) μετά από μερικά μετρά έχει ασανσέρ, δεν πολύ φαίνονται άλλα υπάρχουν. Αν δυσκολευτείς να τα βρεις ρώτα.
Θα ανέβεις στον πάνω όροφο στις αναχωρήσεις και θα κατευθυνθείς δέξια στις πύλες Α.
Θα σκανάρεις την κάρτα επιβίβασης και θα περάσεις για έλεγχο διαβατηρίων και σωματικό.
Είναι πολύ εύκολο. Άπλα πρέπει να κινηθείς σχετικά γρήγορα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.582
Νεότερο μέλος
alexia.z

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom