Next Εθνικής τράπεζας

paefstra

Member
Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι...
Πρωτα δημοσια δηλωση μετανοιας για τη στοχοποιηση της απεργιας των ναυτικων που διαμαρτυρηθηκαν για τη δολοφονια του καημενου του ΑΜΕΑ πετωντας τον στη θαλασσα.
Μη μπλεξεις με μνημη ελεφαντα...

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
... ω ρε ΜΑΝΑ μου ! ευτυχώς που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε κάνω πεθερά ! το σχόλιο και η δήλωση, ήταν για τα διαχρονικά προβλήματα της ναυτιλίας και δη της ακτοπλοΐας ! μια απεργία που πυροδότησε το γεγονός του μακαρίτη του Αντώνη, αυτό, συγγνώμη, αν κατάλαβες ή έδωσα λάθος μήνυμα, και όπως ξέρεις, είμαι από κει μέσα, από το κύκλωμα αυτό ! τα υπόλοιπα στο αυτί :heart:

paefstra

Member
... ω ρε ΜΑΝΑ μου ! ευτυχώς που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε κάνω πεθερά ! το σχόλιο και η δήλωση, ήταν για τα διαχρονικά προβλήματα της ναυτιλίας και δη της ακτοπλοΐας ! μια απεργία που πυροδότησε το γεγονός του μακαρίτη του Αντώνη, αυτό, συγγνώμη, αν κατάλαβες ή έδωσα λάθος μήνυμα, και όπως ξέρεις, είμαι από κει μέσα, από το κύκλωμα αυτό ! τα υπόλοιπα στο αυτί :heart:
Γι αυτο ζητησα δηλωση μετανοιας, γιατι και καταλαβαμε και γιατι υπαγεσαι στο ιδιο συνδικαλιστικο οργανο.
Φυσικα και δεν ειναι "συγγνωμη" το "αν καταλαβες λαθος".

Κανονικη συγγνωμη χρειαζεται. Μη μας κανετε συμπεθερες, αν και κακως, ζηταω δηλωση μετανοιας χωρις καν ξυλο τοσο καλη ειμαι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Γι αυτο ζητησα δηλωση μετανοιας, γιατι και καταλαβαμε και γιατι υπαγεσαι στο ιδιο συνδικαλιστικο οργανο.
Φυσικα και δεν ειναι "συγγνωμη" το "αν καταλαβες λαθος".

Κανονικη συγγνωμη χρειαζεται. Μη μας κανετε συμπεθερες, αν και κακως, ζηταω δηλωση μετανοιας χωρις καν ξυλο τοσο καλη ειμαι.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ! Όσο για το ξύλο
1738157041028.png
... με κολάζεις
1738157066114.png
! με την καλή έννοια..... 😍

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830