• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ρε παιδιά, αυτό που λέτε να σας βλεπουμε σαν ασθενείς, συγγνώμη αλλά είναι τελείως άκυρο: ο ασθενής πρώτα από όλα θέλει να γίνει καλά και 2ον δεν επιδιώκει να αρρωστήσει όλους τους άλλους. Τότε ειναι εγκληματίας, όχι άρρωστος!
Και να πω και τη γνωμη μου: οι καπνιστες ειναι κατι παρομοιο με αυτους που εχουν την ταση να βρωμιζουν τα παντα γυρω τους. Δλδ θα σας αρεζε να σας αναγκαζε καποιος να βρισκεστε γυρω απο ανθρώπους που πεταν τις βρωμιες τους πάνω σας και γύρω τους? να ειστε αναγκασμενοι να ζειτε σε τετοιο περιβαλλον? γιατι? γιατι αυτοι θελουν να σεβεστε το δικαιωμά τους να ειναι βρωμιαρηδες? οκ, αλλά στο σπίτι τους. όχι σε κοινους χώρους!
γνωμη μου....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ρε παιδιά, αυτό που λέτε να σας βλεπουμε σαν ασθενείς, συγγνώμη αλλά
tita πόσο ετών είσαι???
κάνεις συχνά τέτοιες κουβέντες-ενοώ έτσι συζητάς εσύ με τους φίλους σου?
και πόσα watt καίς άνά πεντάλεπτο όταν σκέπτεσαι???

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
οτι θα με λεγανε και βρωμιαρα επειδη καπνιζω δεν το φανταζομουνα :roll:

Ενημερωσου πρωτα τι σημαινει εξη στη νικοτινη ,και μετα ξαναγραψε ...

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Ασχετο!

Απλά μπήκα για να σας πώ περαστικά!

Για την ώρα δεν θα πάρω μέρος στο θέμα γιατί θα γίνει ροντέο το νήμα.

Πάντως οι πολυαγαπημένοι μου καπνσιστές δεν θα θέλατε να δείτε πως είναι οι πνευμονες σας.Αλλά να ξέρετε οτι εγώ παρότι δεν καπνίζω είμαι φανατικός υπερ του καπνίσματος.Πολύ χρήμα κερδίζει το κράτος απο τους φόρους που επιβάλλει στα τσιγάρα και παράλληλα βοηθάει στο....ασφαλιστικό.{ταπεινά συγνώμη για το μαυρο μου χιούμορ}

Με τρυφερότητα.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
tita πόσο ετών είσαι???
κάνεις συχνά τέτοιες κουβέντες-ενοώ έτσι συζητάς εσύ με τους φίλους σου?
και πόσα watt καίς άνά πεντάλεπτο όταν σκέπτεσαι???
πες μου αυτό που θέλεις με επιχειρήματα. πού διαφωνείς και γιατί.
με χαρά να ακουσω τα επιχειρηματά σου, και ας διαφωνούμε.;)

Κική: γνωρίζω (ευτυχως οχι απο προσωπική εμπειρια) τι σημαίνει έξη. αλλά γνωρίζω ότι 1ον
"εσύ" το επέλεξες συνειδητά και μάλιστα το συνέχισες, έχοντας γνώση των συνεπειών και 2ον υπάρχουν και πόσα παραδείγματα ανθρώπων, που προσπάθησαν και καταφεραν να απεξαρτηθούν. άρα για εμενα αυτο δεν ειναι δικαιολογία.
χαρακτηριστικό παραδειγμα, η καθηγητρια της κιθαρας μου, φανατικη καπνιστρια, που με το που της διεγνωσαν καρκίνο στο φάρυγγα, το σταματησε με τη μία. Και ας ειναι θεμα συνηθειας, και ας ειναι θεμα εθισμου. Δεν δέχομαι ότι ειναι αρρώστια αγιάτρευτη. Απλά ο "ασθενής" δεν θέλει την ίαση...
Καταλαβαινω οτι ειναι προσβλητικο να σε λενε βρωμιαρη, και ζητω δημοσια συγγνωμη για αυτο, αν το παιρνεις έτσι. Γι'αυτο δεν χρησιμοποιησα τη λεξη "ιδιο". Αλλά πιστεψέ με, για τους μη καπνιστές, τις περισσοτερες φορές, ο καπνός (όχι οι ανθρωποι) ειναι βρώμα. Που απλώνεται στα ρούχα μας, τα μαλλια μας, το αναπνευστικό μας... πώς αλλιώς να το πω;

Και για να επανέλθω και στο θέμα κάπως: το τελευταίο μήνα δουλεύω σε ένα ερευνητικό κέντρο στη Γερμανία. Οι καπνιστές είναι υποχρεωμένοι να καπνίζουν έξω και μάλιστα σε ειδικό χώρο (πολύ όμορφο με την ευκαιρία, είναι σε ένα κιοσκι). Δυστυχώς όμως στο υπόλοιπο Βερολίνο δεν τηρουν πάντα το νόμο. Στις στάσεις των τρένων, αν και ξεκαθαρα υπαρχει το σήμα της απαγόρευσης, κάποιοι συνεχιζουν να καπνίζουν. Και το θεμα ειναι: οκ, ο νομος δεν μου αρεσει. Αλλά σημαινει οτι επειδη δεν μου αρεσει, πρεπει να μην τον υπακουσω; αν σκεφτομασταν όλοι ετσι σε κάθε νομο...ζητω που καήκαμε

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ρε παιδιά, αυτό που λέτε να σας βλεπουμε σαν ασθενείς, συγγνώμη αλλά είναι τελείως άκυρο: ο ασθενής πρώτα από όλα θέλει να γίνει καλά και 2ον δεν επιδιώκει να αρρωστήσει όλους τους άλλους. Τότε ειναι εγκληματίας, όχι άρρωστος!
Και να πω και τη γνωμη μου: οι καπνιστες ειναι κατι παρομοιο με αυτους που εχουν την ταση να βρωμιζουν τα παντα γυρω τους. Δλδ θα σας αρεζε να σας αναγκαζε καποιος να βρισκεστε γυρω απο ανθρώπους που πεταν τις βρωμιες τους πάνω σας και γύρω τους? να ειστε αναγκασμενοι να ζειτε σε τετοιο περιβαλλον? γιατι? γιατι αυτοι θελουν να σεβεστε το δικαιωμά τους να ειναι βρωμιαρηδες? οκ, αλλά στο σπίτι τους. όχι σε κοινους χώρους!
γνωμη μου....
tita είσαι φοβερή:haha::haha:τα λες ...ακραία ,αλλά εγώ πολύ σε γουστάρω:clap:γιατί για μένα ναι αυτα που λες είναι η αλήθεια και γελάω γιατί τελικά είμαστε πολλοί οι .....,πως μας λενε, υστερικοι,ρατσιστές και δε συμμαζεύεται.....:haha::haha::haha:..

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ασχετο!
Πάντως οι πολυαγαπημένοι μου καπνσιστές δεν θα θέλατε να δείτε πως είναι οι πνευμονες σας.
Εαν ομως θελουν να δουν πως ειναι μπορουν να επισκευτουν την εκθεση Bodies που λειτουργει ως 28/6 στο ΄΄Τεχνοπολις΄΄ στο Γκαζι απο 10:00 εως 20:00 καθημερινα και 10:00 εως 22:00 για Παρασκευη - Σαββατο!! Εισιτηριο 16 ευρω και εαν μετα απο αυτο που θα δουνε συνεχιζουν το καπνισμα καλο ειναι να παρουν και μετρα :bleh: ...http://www.cityofathens.gr/el/node/8153

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
θα σου πώ ένα μυστικό.στο ασφαλιστικό συνεισφέρουν περισσότερο και με τεράστια διαφορά,οι υπέρβαροι,οι αλκοολικοί,και οι σχιζοφρενείς !!! δόξα τώ θεώ έχομε μπόλικους απο τέτοιους στην χώρα μας και μάλιστα απο πολύ μικρή ηλικία σύμφωνα με στατιστικές του κλάδου υγείας οπότε οι καπνιστές δεν συνεισφέρουν και πολλα!!:D

όσο για το μαυρο χιούμορ σου μην ζητάς συγνώμη,ειμαι expert στο είδος!:cool:

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
θα σου πώ ένα μυστικό.στο ασφαλιστικό συνεισφέρουν περισσότερο και με τεράστια διαφορά,οι υπέρβαροι,οι αλκοολικοί,και οι σχιζοφρενείς !!! δόξα τώ θεώ έχομε μπόλικους απο τέτοιους στην χώρα μας και μάλιστα απο πολύ μικρή ηλικία σύμφωνα με στατιστικές του κλάδου υγείας οπότε οι καπνιστές δεν συνεισφέρουν και πολλα!!:D

όσο για το μαυρο χιούμορ σου μην ζητάς συγνώμη,ειμαι expert στο είδος!:cool:
..λαθος φιλεναδα δεν συνεισφερουν.., αυξανουν τις δαπανες....:bleh:...:bleh::bleh:..
και σαν μη καπνιστρια σου λεω οτι δεν θα σε βγαλω εξω απο το σπιτι μου και ας το κανεις και τεκε !!!!!ευτυχως ερχεσαι σπανια:haha::haha::haha::bleh::bleh::haha::haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
..λαθος φιλεναδα δεν συνεισφερουν.., αυξανουν τις δαπανες....:bleh:...:bleh::bleh:..
και σαν μη καπνιστρια σου λεω οτι δεν θα σε βγαλω εξω απο το σπιτι μου και ας το κανεις και τεκε !!!!!ευτυχως ερχεσαι σπανια:haha::haha::haha::bleh::bleh::haha::haha::haha:
τετοιους φίλους γουστάρω!! ξέρεις εσύ καλά απο τι πεθαίνουν.. οι υπόλοιποι!!:D:D

το σπίτι σου εξάλου έχει τόσα παράθυρα και μπαλκονόπορτες που δεν χρειάζεται κάν εξαερισμό!!:cool:
τωρα για τις ομάδες που προανέφερα,αυτό ακριβώς ενοούσα...δεν πεθαίνουν εύκολα ώστε το κράτος να ωφεληθεί απο τις συνταξεις που ήταν να παρουν,(black),απεναντίας ξοδεύεται για να συντηρήσει μέχρι τέλους τέτοιες δυσαρεστες καταστάσεις ...

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
tita είσαι φοβερή:haha::haha:τα λες ...ακραία ,αλλά εγώ πολύ σε γουστάρω:clap:γιατί για μένα ναι αυτα που λες είναι η αλήθεια και γελάω γιατί τελικά είμαστε πολλοί οι .....,πως μας λενε, υστερικοι,ρατσιστές και δε συμμαζεύεται.....:haha::haha::haha:..
Τους χαρακτηρισμους αυτους εαν διαβασεις τα μηνυματα προσεκτικα τους αποδιδεται μονοι σας στους εαυτους σας...καποιος φιλος μαλιστα αντικαπνιστης ειπε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να ειναι ρατσιστης....επισης επαληθευεται αυτο που εχω ξαναγραψει, οτι παντα-μα παντα-υπαρχει μια ανελεητη επιθεση απο μερια σας, χρησιμοποιειται διαφορους υποτιμιτικους χαρακτηρισμους για τους καπνιστες.....στο μονο που εχεις δικιο ειναι στο τελευταιο που ειπες....ακριβως δεν ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΣΤΕ

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Τους χαρακτηρισμους αυτους εαν διαβασεις τα μηνυματα προσεκτικα τους αποδιδεται μονοι σας στους εαυτους σας...καποιος φιλος μαλιστα αντικαπνιστης ειπε οτι δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να ειναι ρατσιστης....επισης επαληθευεται αυτο που εχω ξαναγραψει, οτι παντα-μα παντα-υπαρχει μια ανελεητη επιθεση απο μερια σας, χρησιμοποιειται διαφορους υποτιμιτικους χαρακτηρισμους για τους καπνιστες.....στο μονο που εχεις δικιο ειναι στο τελευταιο που ειπες....ακριβως δεν ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΣΤΕ
αντε πάλι τα ίδια θα λεμε και θα ξαναλέμε,οκ δεν πειράζει,θα μείνω με την απορία πως γίνετα να μιλάτε για επίθεση απο μέρους μας όταν ακόμα και ναθελα να κανω επίθεση αυτη παραμένει πάντα θεωρητική αφου στην πράξη η κοινωνία είναι ετσι δομημένη μεχρι στιγμής ,μια ζωή ,οσο χρονων ειναι ο καθενας μας,στα μέτρα τα δικά σας.....Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας ότι θέλει κανει οσο για τους χαρακτηρισμους μου τους απεδωσαν αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,εγω μπορει να φαινομαι ρατσιστρια για σενα κι εσυ για μενα,το θεμα είναι γιατί να μην έχω κι εγω όπως εσυ το δικαίωμα να κανω το κέφι μου και να απολαυσω την εξοδο μου οπως εγω θέλω ,να φαω το φαγητό μου σενα ακαπνο ρεστωράν,να πιω τον καφε μου και νακουσω τη μουσική μου σε ακαπνους χώρους κλπ.Είναι βλεπεις το ίδιο νόμισμα ......απο την άλλη οψη.......μονο που μεχρι στιγμής όλα η σχεδον ολα τα πράγματα λειτουργουν απο τη μία...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou