• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Κανεις τεραστιο λαθος....παντα το ειχες το δικαιωμα αυτο.Δεν χρειαζονται "μετρα" για να φας ανετα σε καθαρο περιγυρο σε καποιο εστιατοριο.Αν δεν το εχεις καταλαβει αυτο με συγχωρεις αλλα φταιει η μιζερια...Ασε με εμενα να κανω το τσιγαρο μου σε μια γωνια...και χλαπακιασε και εσυ οτι θελεις.Ξερεις μπορει και ενας καπνιστης να επιτεθει.....και τοτε αλοιμονο σε αυτους που δεν καπνισαν, αλοιμονο, αλοιμονο.....Βασει του γνωστου ασματος.

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Και κατι αλλο...αυτη η καραμελα για τα μαλλια και τα ρουχα δεν ελιωσε ακομα ρε παιδια?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
προς romantic

plus
ολος ο κόσμος δεν είσαι εσυ.υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν και να καπνίσουν,να χορέψουν,και να γίνουν πίτα!! εσύ τώρα αν δεν μπορείς να τα υποστείς ,ή κάθισε σπίτι σου ή κάνε επερώτηση στην βουλή και πρόταση στον κρατικό απιθανο μηχανισμό,να δημιουργήσει στέκια διασκέδασης αποκλειστικά για πάρτι σου.
εγώ προτιμώ την πρώτη μορφή διασκέδασης πάντως ..να τα έχει όλα! lol

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ας πω και εγω δυο λογακια σαν καπνιστρια μεν ,ευγενικος ανθρωπος δε ...

Ποτε δεν απαιτησα σε ενα κλειστο χωρο ,να καπνισω στα μουτρα του άλλου ακομα και αν αυτος ειναι καπνιστης ..παντα ρωταω πριν αν μπορω, ειδικα στο φαγητο ..
θελω ομως ενα ξεχωριστο χωρο στο μαγαζι που παω για καπνιστες ,με καλο εξαερισμο ,γιατι και εμενα με ενοχλει η υπερβολικη καπνιλα ...

Για τους νεωτερους του forum θα ηθελα να τους ενημερωσω ,επειδη ειμαι και 300 ετων σε σχεση με αυτους οτι οταν ξεκινησα να καπνιζω σε νεαρη ηλικια ,δεν υπηρχε καμοια μα καμοια ενημερωση για τα ασχημα του καπνισματος σε θεμα υγειας απλως οι φωνες των μεγαλυτερων "κοψε το τσιγαρο γιατι κανεις κακο στη τσεπη σου".

σε μια αποπειρα μου να το κοψω (για άλλους λογους ,οχι υγειας ) εβαλα 12 κιλα σε 5 μηνες και επιπλεον νευρα τσαταλια ...
Οποτε ειπα αν ειναι να παω απο εμφραγμα λογω κιλων ,ας παω απο εμφραγμα λογω τσιγαρου ...
Δικη μου υγεια ειναι οτι θελω να τι κανω...

οσο για τις υστεριες των αντικαπνιστων - γιατι υστερια διακρινω - ασπαζομαι τα γραφομενα της Ρενατας ,οτι αν θελουμε να ανησυχησουμε σωνει και καλα για κατι ας τα βαλουμε καλιτερα με ολους αυτους που μας μολυνουν βαρια και καθημερινα με πολυ χειροτερα πραγματα
αυτα .....

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Aσχετο, η φωτο με την γιαγια να κραταει το "κερατο" απιστευτη!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Aσχετο, η φωτο με την γιαγια να κραταει το "κερατο" απιστευτη!!!!
έχω και άλλη περίμενε ...στην βιρμανία τα φτιάχνουν μόνοι τους με φύλλα απο ξεραμένα μπαμπού και το θεωρούν πολύ ευγενικό να σε κεράσουν και εσύ να το δεχτείς ...έκανα μια φαρυγγίτιδα τρομερή γιατί ήθελα να τις ευχαριστήσω και κάπνισα καμμιά σαρανταριά τέτοια παλούκια...πολύ πλάκα:haha::haha:
θα βάλω και άλλη φωτό σε λίγο.ολες οι γιαγιάδες κάπνιζαν αριμανίως και ήταν πάνω απο 80:rolleyes:

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
KIKI ξερεις πιο ειναι το παραδοξο?Οτι ουσιαστικα κανεις δεν μιλησε για το θεμα υγειας, αν ανατρεξουμε στα μηνυματα θα δουμε το εξης απιστευτο με ενοχλει να τρωω σε ενα εστιατοριο και καποιος να καπνιζει, οχι γιατι κανει κακο στην υγεια μου...με ενοχλει να πηγαινω σε ενα μπαρ και ολοι να καπνιζουν, οοοχι γιατι κανει κακο στην υγεια μου.....αλλα γιατι βρωμανε τα ρουχα μου, τα μαλλια μου.....εεεεεε πλυντα ρε ατομο....

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
KIKI ξερεις πιο ειναι το παραδοξο?Οτι ουσιαστικα κανεις δεν μιλησε για το θεμα υγειας, αν ανατρεξουμε στα μηνυματα θα δουμε το εξης απιστευτο με ενοχλει να τρωω σε ενα εστιατοριο και καποιος να καπνιζει, οχι γιατι κανει κακο στην υγεια μου...με ενοχλει να πηγαινω σε ενα μπαρ και ολοι να καπνιζουν, οοοχι γιατι κανει κακο στην υγεια μου.....αλλα γιατι βρωμανε τα ρουχα μου, τα μαλλια μου.....εεεεεε πλυντα ρε ατομο....
η υγεια εξυπακούεται! και αναφέρθηκε, αν προσέξεις. είναι το πρότιστο και το σημαντικοτερο για το οποιο διαμαρτυρόμαστε. Οι καπνιστες έχουν καθε δικαιωμα να διαχειριστούν οπως θελουν το θεμα της υγειας τους. Αλλά οχι να εχουν λογο και στη δικιά μας. Γι'αυτο διαμαρτυρόμαστε.Και να το αναφεραμε συνεχεια, ακομα και για αυτο θα μας ελεγες:"αμαν αυτη η καραμελα με την υγεια σας"
Όσο για το θεμα της βρώμας στα ρουχα και μαλλιά: γιατι ειναι καραμέλα; με συγχωρείς, αλλά ειναι γεγονός, πραγματικα πολύ ενοχλητικό. εσενα δεν σε πειραζει να φορεσει τα ρουχα σου καποιος που βρωμαει ιδρωτίλα? ε, κάπως έτσι αισθανομαι καθε φορα που γυριζω απο χωρο που οι καπνιστες δεν σεβονται τους γυρω τους. Βρωμάνε τα ρούχα μου, πώς να το κάνουμε δηλαδή? αφου δεν υπαρχουν τσιγαρα με άρωμα δυστυχως...(ιδεα προς τους καπνοπαραγωγους: την επομενη φορά να βγαλουν με άρωμα τριαντάφυλλο παρακαλώ!) Και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην Κική που όπως λεει ρωτάει πρώτα, και σεβεται τους συνανθρωπους της. Μακάρι να το κάναν όλοι αυτό.
Τέλος, για το θεμα του πλυσιματος:σορρυ ρε συ, αλλα εμενα δεν μου περισσευουν τα λεφτά για να βαζω πλυντηριο κάθε τοσο, ουτε μου περισσευουν τα ρουχα:lol:. πάντως δέχομαι κάθε ευγενική χορηγία απο μερους σου, για να μου λύσεις αυτό το πρόβλημα:D. να σου δωσω και τον αριθμο λογαριασμου μου, αλλά ειναι γερμανικός ρε συ..θα εχεις και πολλά έξοδα...

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Βασικά να πω κατι και να κλείσω: το θέμα ειναι ένα κατά την άποψή μου: οτι από τους περισσοτερους καπνιστες, δεν υπαρχει σεβασμός. Δεν προσπαθουμε να σας το κοψουμε (γιατι βλεπω οτι διαμαρτυρεστε λες και σας ειπαμε "μην ξανακαπνισεις ποτε"), αλλά να σεβεστε τους "υγιεις" (πλακιτσα ειναι το "υγιεις"...για να το αντιπαραθεσω με τα λεγομενα σας "να μας βλεπετε σαν αρρωστους"). Αν υπαρχει καλη διαθεση και απο τις 2 μερες, δεν δημιουργουνται και προβληματα!

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Η αλήθεια είναι πως η καλή διάθεση είναι διάχυτη σε αυτό το topic... :cool:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δηλαδή, δεν κατάλαβα! Κάθε πότε πλένεσαι εσύ;

Τα χεράκια σου τουλάχιστον τα πλένεις συχνά με λίγο σαπούνι; Κυκλοφορούνε και κάτι περίεργες γρίπες αυτό το διάστημα!

Α...κι αυτό να το απαιτήσεις την επόμενη φορά μια και είπα γρίπη! Αν πας σε κάνα εστιατόριο και παρατηρήσεις να βήχει κανείς, να απαιτήσεις να του φορέσουν μάσκα γιατί ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
η υγεια εξυπακούεται! και αναφέρθηκε, αν προσέξεις. είναι το πρότιστο
να σταματήσουν οι εξυπνάδες και τα off topic .οι μεν εξυπνάδες και τα εξυπναδίστικα δεν περνάνε εδώ,όσο για τα off topic σεβαστείτε τον φίλο μου γιατρό spor-os.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou