tita
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
εχεις δικιο, αλλά ποτε δεν ειναι αργάΗ αλήθεια είναι πως η καλή διάθεση είναι διάχυτη σε αυτό το topic...
CakeNet με το λαχταριστό όνομα...κοιτα, η αληθεια ειναι οτι τα πλενω συχνα. δεν μου αρεσει να εχω βρωμικα χερια -κυριως χερια!!!- γιατι απο εκει ξεκινουν όλα. Ενταξει, δεν ειμαι και ο Monk από τη γνωστή σειρά, αλλά τα πλένω συχνά.
Και για το βήχα: αααχ τι μου θύμισες...στο γραφείο είμαστε 1 Αλγεριανός, ένας Γερμανός κι εγώ. Ε, ο Αλγεριανός τις τελευταιες μερες έχει φρικάρει με την γρίπη και τρέμει! 3φορές τη μερα το αναφέρει ότι φοβαται πολύ και τσαντιζεται που οι Γερμανοί το παίρνουν το θέμα πολύ ελαφρά κατά την άποψή του! αλλά έχει πλάκα που χθες έβηχε δυνατά χωρις να βάζει καν το χέρι στο στόμα του! Ρε συ φιλαράκι, αν -χτυπα ξυλο- εσύ εισαι άρρωστος, οι άλλοι τι σου φταίνε; γκρινιάζει κιολας οτι ειναι πολυ ευκολο να κολλησεις....χεχε!
Και το κυριοτερο? τη Δευτέρα μας έρχονται πίσω το υπόλοιπο γκρουπ του πειραματος στο οποιο δουλευω, απο την Αμερική. Και λέει: "ούτε καν θα τους κάνω χειραψία! πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί! δεν μπορουν να ερθουν εδώ με συμπτώματα και να μας κολλήσουν όλους! Αυτοι οι Γερμανοί ειναι τρελοί!"
και ειδικα φοβαται τον Περουανό του γκρουπ
πολύ γέλιο...
και sorry για το off topic