• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ταξιδι και καπνισμα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Η αλήθεια είναι πως η καλή διάθεση είναι διάχυτη σε αυτό το topic... :cool:
εχεις δικιο, αλλά ποτε δεν ειναι αργά;)

CakeNet με το λαχταριστό όνομα...κοιτα, η αληθεια ειναι οτι τα πλενω συχνα. δεν μου αρεσει να εχω βρωμικα χερια -κυριως χερια!!!- γιατι απο εκει ξεκινουν όλα. Ενταξει, δεν ειμαι και ο Monk από τη γνωστή σειρά, αλλά τα πλένω συχνά.:haha:
Και για το βήχα: αααχ τι μου θύμισες...στο γραφείο είμαστε 1 Αλγεριανός, ένας Γερμανός κι εγώ. Ε, ο Αλγεριανός τις τελευταιες μερες έχει φρικάρει με την γρίπη και τρέμει! 3φορές τη μερα το αναφέρει ότι φοβαται πολύ και τσαντιζεται που οι Γερμανοί το παίρνουν το θέμα πολύ ελαφρά κατά την άποψή του! αλλά έχει πλάκα που χθες έβηχε δυνατά χωρις να βάζει καν το χέρι στο στόμα του!:bleh: Ρε συ φιλαράκι, αν -χτυπα ξυλο- εσύ εισαι άρρωστος, οι άλλοι τι σου φταίνε; γκρινιάζει κιολας οτι ειναι πολυ ευκολο να κολλησεις....χεχε!
Και το κυριοτερο? τη Δευτέρα μας έρχονται πίσω το υπόλοιπο γκρουπ του πειραματος στο οποιο δουλευω, απο την Αμερική. Και λέει: "ούτε καν θα τους κάνω χειραψία! πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί! δεν μπορουν να ερθουν εδώ με συμπτώματα και να μας κολλήσουν όλους! Αυτοι οι Γερμανοί ειναι τρελοί!"
και ειδικα φοβαται τον Περουανό του γκρουπ:rolleyes:
πολύ γέλιο...
και sorry για το off topic:D

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
λοιπον τωρα προσεξα οτι το θεμα ειναι "ταξιδι και τσιγαρο"
και οτι δεν ειναι στο social :haha:

Που εισαι αφεντικο να βαλεις ταξη ή ακομα καλιτερα να το μεταφερεις στο social ...
λειπει η γατα ,γραφουμε εμεις οτι θελουμε :haha:
Γυρνα να μας βαλεις στον ισιο δρομο ....

sorry boss , καλα να περνας ....:D

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Εχεις ενα κολλημα με τη φραση "ρε συ" ειναι ισως περισσοτερο ενοχλητικο απο το δικο μου με το τσιγαρο...ενοχλει καπνιστες και μη.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
λοιπον τωρα προσεξα οτι το θεμα ειναι "ταξιδι και τσιγαρο"
τι του λές κικι ναρθει καποιος να συμαζέψει τα ασυμαζευτα!!!!!! και εμένα μαζί !!!
και ο φίλος μου γιατρός spor-os σκάει μύτη και μετά εξαφανίζεται!
τι θα γίνει τώρα μου λές ??:cool:

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
Επισης θα ηθελα να πω και κατι αλλο και ας με συγχωρεσουν οι καπνιστες, ειμαι σιγουρος οτι θα το κανουν, μια μεγαλη αληθεια.....εχω πολλους φιλους που δεν καπνιζουν και αληθεια..........ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Επισης θα ηθελα να πω και κατι αλλο και ας με συγχωρεσουν οι καπνιστες, ειμαι σιγουρος οτι θα το κανουν, μια μεγαλη αληθεια.....εχω πολλους φιλους που δεν καπνιζουν και αληθεια..........ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!
φοβερός !!!!!!!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια

πολυ καλο ! :clap:
ουτε και εμενα με ενοχλουν :lol:

Αφεντικο ,συνεχισε τις βολτες στα highways ...:haha:
εμεις εδω δουλεια μας ...
παμε παιδια να λυσουμε το προβλημα ....:haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Διαβασα σ`αυτο το τοπικ τοσα πολλα για το καπνισμα,που αποφασισα να κοψω το διαβασμα.
Θαθελα ομως να αφιερωσω ενα τραγουδακι στην Tita........:D

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
renata περιμενω φωτο......

driver01

Member
Επόμενο Ταξίδι
................
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω την γη απο ψηλα!!
και πληροφοριες για αυτο που σε ρωτησα τις προαλλες, ναι εκει, ανατολικα του νησιου....οντως σκεφτομαι να παω για καμμια 15αρια μερες....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα