• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

...μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος";

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και για να κλείσω εν μέρει το κεφάλαιο βία.
Κοινωνική ανατροπή με μούντζες δεν έγινε ποτέ και πουθενά.Το πολύ πολύ να πετύχεις καμιά μεταρρύθμιση.

Επειδή εγώ δεν ικανοποιούμαι αλλάζοντας απλώς κλέφτες,ξέρω ότι για να ξεριζωθεί εκ θεμελίων αυτό το χάλι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον βίαιο.Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα τι λες....στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα :haha:
Μα έτσι είναι.Στην αληθινή Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.Αλλά αυτή εδώ δεν είναι αληθινή Δημοκρατία.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Βέβαια και νοιώθω ανεβασμένος όταν βλέπω κόσμο να ξυπνάει από το λήθαργο.
Άκουσα κόσμο στα ραδιόφωνα να λέει ότι κακώς δεν κατέβαινε τόσα χρόνια σε συγκεντρώσεις κι ότι κατάλαβε πολλά βλέποντάς τα με τα ίδια του τα μάτια κι όχι όπως τα μεταφέρουν τα media.

Αλήθεια,έχεις βρεθεί ποτέ σε συγκέντρωση που καταστέλλεται ή κάνεις κρητική εκ του μόνιτορ;
εγώ που ζω στην ίδια χώρα και έχω τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες και ανασφάλειες για το μέλλον μου γιατί νιώθω αηδία? και ναι έχω βρεθεί σε συγκέντρωση που καταστέλλεται και ξέρω το χάλι τους και ξέρω ποιοί και πόσοι απο αυτούς συγκεντρώνονται και κανείς απο αυτούς δε με εκφράζει για να τους ξαναακολουθήσω και να ξανασυγκεντρωθώ μαζί τους. Δεν κάνω κριτική ίσα ίσα, μπράβο σου που κατεβαίνεις και διαμαρτύρεσαι εάν θεωρείς ότι κάνεις καλό. κι εγώ πήγαινα στο σύνταγμα τις τελευταίες 20 ημέρες και τουλάχιστον για όσο η συγκέντρωση ήταν πραγματικά αγανακτισμένοι και έλειπαν τα ματ, οι κουκουλοφόροι, το παμε και όλοι οι υπόλοιποι οπορτουνιστές. αλλά ήταν σίγουρο ότι θα χάλαγε το αγνό του πράγματος κάποια στιγμή και σίγουρα δε νιώθω καλά που χάλασε.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
δεν σας φαίνεται στημένο το χθεσινό και ότι η εντωλή προς τα ΜΑΤ (προφανές να κάνουν ότι θέλουν) είναι ένα άλλο πολιτικό κολπάκι;;;; Κάτι σε στύλ Divide et impera...
Εμένα τα δακρυγόνα μου μοιάζουν την σκόνη στα μάτια του λαού ....και αντι να ξεσηκώνεται ο κόσομος για μεσοπρόθεσμο (που ήταν αναμενώμενο) ξεσηκωνεται τώρα για τα ΜΑΤ και όλα όσα μοιάζουν την Χούντα που πληγώνει έστο και σαν ιδέα;;;;

τακτικές.....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τώρα μην αρχίσουμε τα σενάρια ο καθένας.

Βεβαίως δεν αμφισβητώ την ύπαρξη ασφαλίτικης δράσης εντός των διαδηλωτών,αλλά όταν οι συγκρούσεις γενικεύονται συμμετέχει μεγάλη μερίδα κόσμου σε αυτές.Ξέρετε όταν μου πετάνε χημικά και πέτρες δεν θα γυρίσω και το άλλο μάγουλο όπως λέει η Καινή Διαθήκη,θα τους πετάξω την Καινή Διαθήκη κι ότι άλλο βρω στο κεφάλι.

Έχουν περάσει μια αίσθηση τα ΜΜΕ εδώ και χρόνια στον κόσμο ότι όποιος αντιδρά με πέτρες,ξύλα κλπ είναι "μπαχαλάκιας".Όχι,είναι άνθρωπος σε αυτοάμυνα.Τι θέλετε να κάνει όταν εφορμούν οι βάρβαροι,να κάτσει να τις φάει;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επίσης για όλους αυτούς που ελπίζουν στην επιβίωση με κάποιο τρόπο αυτού του πολιτικού συστήματος,να μου πουν παρακαλώ ποιές χώρες γνωρίζουν που να έχει βγάλει ανακοίνωση γι'αυτές η Διεθνής Αμνηστία και στον κεντρικό σταθμό της πόλης να έχει παράρτημα ο Ερυθρός Σταυρός.

Εμείς έχουμε ενταχθεί σε αυτές το τελευταίο διάστημα πάντως.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ειμαι 65 χρονων.Εζησα και πληρωσα και την χουντα .Κατεβαινω σε διαδηλωσεις απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου.
Ειμαι παντελως ακομματιστη και ερριξα λευκο οταν η ψηφος ηταν απαραιτητη για να βγαλεις διαβατηριο.
Αγαπαω αυτο τον τοπο,εχοντας ζησει και γνωρισει και αλλους,αρκετα για να ξερω οτι με λιγο κοπο μπορει να ειναι το *περιβολι του Θεου*
Αφηστε με να πω 2 πραματα.Οταν πιτσιρικα πεφτανε τα νερατζια με τα ξυραφια και φοβηθηκα,ενας καπελλακιας με πηρε μακρυα και με προστατεψε.
Ο σημερινος μπατσος ειναι αλλοιως.Σε βλεπει να σε φαει,αδελφε..
Τη δικαιολογια περι φτωχων νεων που στρεφονται εκει απο απελπισια δεν την χαφτω.
Στην τελικη δεν γινινται ολες οι φτωχες νεες πουτανες,οχι οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 επαγγελματων αλλα λεμε τωρα.
Την αγριοτητα και το μισος των σημερινων ΣΑ την βλεπω σαν εσχατη καταλυση του ανθρωπινου προσωπου της εξουσιας.
Δεν ειναι μπραβος σου ρε ξεφτιλα πολιτικε ο μπατσος,τον πληρωνω ΕΓΩ.
Κι επειδη του Ελληνα ο τραχηλος κλπ,δεν το βλεπω να σταματαει εδω.
Αν ημουν καλα,θα ημουν εξω,οπως ειναι και τα παιδια μου.
Αυτο που φοβαμαι ειναι πως εντεχνα θα μας διαιρεσουν ξανα.
Βαστατε αδελφια,ερχονται δυσκολες μερες.Στην εποχη μου η φτωχεια δεν ηταν ντροπη.Οταν ειχε η γειτονισσα φαι,δεν εμενε νηστικο κανενα παιδι της γειτονιας.
Ας φροντισουμε λοιπον τη γειτονια μας.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Ειμαι 65 χρονων.Εζησα και πληρωσα και την χουντα .Κατεβαινω σε διαδηλωσεις απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου.
Ειμαι παντελως ακομματιστη και ερριξα λευκο οταν η ψηφος ηταν απαραιτητη για να βγαλεις διαβατηριο.
Αγαπαω αυτο τον τοπο,εχοντας ζησει και γνωρισει και αλλους,αρκετα για να ξερω οτι με λιγο κοπο μπορει να ειναι το *περιβολι του Θεου*
Αφηστε με να πω 2 πραματα.Οταν πιτσιρικα πεφτανε τα νερατζια με τα ξυραφια και φοβηθηκα,ενας καπελλακιας με πηρε μακρυα και με προστατεψε.
Ο σημερινος μπατσος ειναι αλλοιως.Σε βλεπει να σε φαει,αδελφε..
Τη δικαιολογια περι φτωχων νεων που στρεφονται εκει απο απελπισια δεν την χαφτω.
Στην τελικη δεν γινινται ολες οι φτωχες νεες πουτανες,οχι οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 επαγγελματων αλλα λεμε τωρα.
Την αγριοτητα και το μισος των σημερινων ΣΑ την βλεπω σαν εσχατη καταλυση του ανθρωπινου προσωπου της εξουσιας.
Δεν ειναι μπραβος σου ρε ξεφτιλα πολιτικε ο μπατσος,τον πληρωνω ΕΓΩ.
Κι επειδη του Ελληνα ο τραχηλος κλπ,δεν το βλεπω να σταματαει εδω.
Αν ημουν καλα,θα ημουν εξω,οπως ειναι και τα παιδια μου.
Αυτο που φοβαμαι ειναι πως εντεχνα θα μας διαιρεσουν ξανα.
Βαστατε αδελφια,ερχονται δυσκολες μερες.Στην εποχη μου η φτωχεια δεν ηταν ντροπη.Οταν ειχε η γειτονισσα φαι,δεν εμενε νηστικο κανενα παιδι της γειτονιας.
Ας φροντισουμε λοιπον τη γειτονια μας.
επιτέλους ένα χρήσιμο και υπεύθυνο πόστ. μακάρι να επικρατούσε αυτό το πνεύμα

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αν δεν επικρατησει αυτο το πνευμα,νομιζω ειμαστε χαμενοι απο χερι.
Δεν θα χασουμε μονο τα λεφτα η την καλοπεραση μας,αλλα την ανθρωπια και την ικανοτητα να ερωτευομαστε και οχι να πηδαμε..

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Δεν είδα καθόλου τηλεόραση χθες. Από επιλογή. Μόνο ΣΚΑΙ κι αυτό γιατί είχε απευθείας σύνδεση όλο το πρωί με κάτω.
Γνωστοί και φίλοι που από το πρωί βρίσκονταν στο Σύνταγμα με γέμισαν μηνύματα, του τί συμβαίνει, πότε, γιατί, μπες εκεί και διάβασε, μην ακούς αυτό.
Ο κόσμος ξύπνησε, ενημερώνεται, επιλέγει τι διαβάζει πλέον. Δεν κατανοούν οι καθοδηγούμενοι του MEGA και του κάθε αντίστοιχου προπαγανδίστικου ΜΜΕ πως πλέον δεν θα βρίσκουν γωνιά να κρυφτούν; Ποια η διαφορά του Πάγκαλου με τον Πρετεντέρη ή της Διαμαντοπούλου με τη Τρέμη;
Η εντεταλμένη υπηρεσία είναι παντού. Ανάμεσά μας. Στα κανάλια, στις πορείες, στους κουκουλοφόρους, στα γήπεδα. ΠΑΝΤΟΥ.
Όταν το σύστημα είναι σάπιο από τα μέσα του, το ξέσπασμα της βίας με την οποιαδήποτε μορφή είναι αναπόφευκτη κατάληξη. Και όταν το μοναδικό σου όπλο είναι η αντεπίθεση για να αμυνθείς, αυτό θα κάνεις. Ο νόμος της ζούγκλας αυτό επιβάλλει. Δυστυχώς. Αυτή τη λύση μας "έδωσαν", αυτή ακολουθούμε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος