• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

...μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος";

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

elefinor

Banned
Φαίνεται οτι στην Ελλάδα κάθε λέτσος έχει το δικαίωμα να βρίζει όλο το οικογενειακό δέντρο των αστυνομικών, να τους φτύνει, να τους λιθοβολεί, να τους βαράει με καδρόνια, να τους εκτοξεύει πυροσβεστήρες κι αν εκείνοι τολμήσουν σε νόμιμη άμυνα να αντιδράσουν είναι φασίστες και χουντικοί. 89 τραυματίες είχαν χθες, αλλά τσιμουδιά γι'αυτούς. Στην Ελλάδα πλέον αξία έχει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα μόνο των οπαδών του τσιπρισμού και των παραφυάδων του. 'Επρεπε χθες οι ταραξίες να μην έχουν απέναντι τα ΜΑΤ, αλλά τα γαλλικά CRS ή την αντίστοιχη γερμανική ομάδα καταστολής. Σήμερα δεν θα έτσουζαν τα μάτια τους, αλλά ο κώλ@ς τους από τις κλωτσιές...

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
υπάρχει κανένα ''καλό'' γραφείο στοιχημάτων για να παίξω σε πόσα πόστς θα κλειδωθεί το θέμα?

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Πριν αρκετό καιρό με την πρώτη μάζωξη στις πλατείες ήμουν πολύ επιφυλακτική. Άλλο ένα πανηγυράκι του νεοέλληνα που είναι ανώριμος σαν μικρό παιδί, έχει κοντή μνήμη, επιπολαιότητα και παρορμητισμό, φωνάζει, εκτονώνεται και μετά κάνει την επανάσταση από τον καναπέ του ωχαδερφισμού.
Εδώ και χρόνια δεν μας εκτιμώ για όλα τα παραπάνω. Για το ότι αυτή η πατρίδα μου έχει προσφέρει μόνο πίκρα και αδικία.
Όμως χθες κάτι άλλαξε. Το νιώθω, το νιώθω μέσα μου, μου το λέει το στομάχι μου.
Ίσως να θέλω να το πιστέψω.
Από την πρώτη στιγμή έλεγα πως αν αυτό το πανηγυράκι δεν εξατμιστεί μέσα στην κάψα του καλοκαιριού και ο κόσμος συνεχίσει να πηγαίνει εκεί ειρηνικά, παρά τον πόλεμο και τις αντιξοότητες τότε μπορεί να έχει αρχίσει να γράφει ιστορία και τότε θα πολλαπλασιαστεί με τρομακτική δύναμη και τότε ίσως μπορέσει να αλλάξει κάτι σ' αυτή τη χώρα.
Είχα πολλά χρόνια να το πω και το λέω με συγκίνηση πια έτσι όπως το διάβασα σε ένα προηγούμενο ποστ: ΒΑΣΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
εμείς μόνο μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, κανείς άλλος.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Κι ο παροιμιώδης μέσος ανθρωπάκος,
κέρδος ποτέ μα από παθήματα χορτάτος,
που συνηθίζει στην κάθε βρωμιά,
αρκεί να έχει γεμάτο τον ντορβά
κι επαναστάσεις στ’ όνειρά του αναζητεί,
τον έχω βαρεθεί.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω σε αυτό το τόπικ.
Καλή συνέχεια σε όλους, στους δρόμους ή μη.

Last edited by a moderator:

manelaki

Member
Φαίνεται οτι στην Ελλάδα κάθε λέτσος έχει το δικαίωμα να βρίζει όλο το οικογενειακό δέντρο των αστυνομικών, να τους φτύνει, να τους λιθοβολεί, να τους βαράει με καδρόνια, να τους εκτοξεύει πυροσβεστήρες κι αν εκείνοι τολμήσουν σε νόμιμη άμυνα να αντιδράσουν είναι φασίστες και χουντικοί. 89 τραυματίες είχαν χθες, αλλά τσιμουδιά γι'αυτούς. Στην Ελλάδα πλέον αξία έχει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα μόνο των οπαδών του τσιπρισμού και των παραφυάδων του. 'Επρεπε χθες οι ταραξίες να μην έχουν απέναντι τα ΜΑΤ, αλλά τα γαλλικά CRS ή την αντίστοιχη γερμανική ομάδα καταστολής. Σήμερα δεν θα έτσουζαν τα μάτια τους, αλλά ο κώλ@ς τους από τις κλωτσιές...
Απο ποτε παραδειγματιζομαστε απ'τα χειροτερα;;;;; Εμενα αλλα μου μαθαιναν τοσα χρονια. Να πουν κι ευχαριστω τοτε.

Ταραξιες;;;; Κοιτα να δεις ρε παιδι μου. Διαδηλωτες δε κατεβηκαν χθες κατω στην Αθηνα, μονο ταραξιες ηταν οοολοι αυτοι που εδιωχναν αρων αρων τα ΜΑΤ. Και στη Μητροπολεως και στην Ερμου και στις στοες εκει χωθηκαν οι ταραξιες για να κανουν φασαριες.

Ιδου οι ταραξιες.
Pinnokio: Τα video της ντροπής!
Ας ειναι καλα η ΕΛ.ΑΣ. που προστατεψε τον απλο διαδηλωτη, τη γιαγια και το παππου απ'τους ατιμους τους ταραξιες!
Κι αυτοι ολοι που τρεχουν σαν τα ποντικια μεσα στο μετρο επειδη ριχνουν το καρκινο τους τα ΜΑΤ, κι αυτοι ολοι ειναι ταραξιες.

Να κι αλλος ταραξιας!

Πιασ'τε τον, φοραει μασκα!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σχολιο δεν εχω να κανω... νομιζω πως ολοι (ή σχεδον ολοι) λιγο πολυ αισθανομαστε το ιδιο. Το μονο που εχω να πω ειναι, πως θα χαρω ιδιαιτερα αν βρεθει καποιος απο τους υπευθυνους πολιτικους κρεμασμενος ή πεταμενος σε κανα χαντακι ή σακατεμεμενος απο το ξυλο ή... ή... ή. Δεν μπορω να σκεφτω πιο ευχαριστη εικονα αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου...

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Εγώ πάλι προβληματίζομαι πολύ πως και που θα ξεσπάσει τόση οργή...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απο την πολη ερχομαι και τηγανιζω μπαμιες... ουτε βλεπεις, ουτε ακους... Κριμα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν ο΄τι είμαι πολύ πράος άνθρωπος, δεν πιστεύω σε conspiracy theories και είμαι τεχνοκράτης και ρεαλιστής μέχρι αηδίες.

Χτες και σήμερα έχουν πάει όλα περίπατο. Σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες μέρες με επεισόδια, πάντα έβλεπα κάτι που τα δικαιολογούσε ακόμα και σε extreme σενάρια. Χτες δεν είδα τίποτα. Είδα απρόκλητες επιθέσεις από τις ομάδες καταστολής προς κόσμο που απλά στεκόταν και διαδήλωνε, είδα προφανείς επιθέσεις με ξεκάθαρο στόχο να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να αδειάσουν την πλατεία, και φυσικά κάπου εκεί προκύψανε και αυτοί που ψοφάνε για ξύλο.

Τα χειρότερα αίσχη όμως είναι αυτά που γίνονται ΜΕΣΑ στο κοινοβούλιο, αλλά και στα media. Σήμερα άνοιξα να δω ειδήσεις και μούρχεται να σπάσω την τηλεόραση από αυτά που ακούω. Είναι πολύ απλό. Περνάνε τον κόσμο για ηλίθιους. Τους ταίζουν κάτι, και, απ'ότι φαίνεται, ο νεοέλληνας τσιμπάει κάθε φορά. Διότι αυτούς που κάνανε τα αίσχη χτες εντός της βουλής, αυτός τους ψήφισε. Όχι κάποια εξωγήινη δύναμη.

Θα μου συγχωρήσετε την κρίση ειλικρίνιας, αλλά όπως λέει και ο φίλος μου ο Αρκάς, "ο απαισιόδοξος είναι ένας πολύ καλά πληροφορημένος αισιόδοξος". Ο κόσμος τρώει χόρτο. Και αυτό φαίνεται στην πράξη, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής μας ζωής. Αυτοί που έχουν νιονιό και καταλαβαίνουν τι γίνεται είναι τραγική μειοψηφία.

Και κάτι άλλο σχετικό με το topic.

Γράφονται απόψεις όλων των ειδών, αισιόδοξες, απαισιόδοξες, ώριμες, ανώριμες, θετικές, αρνητικές, προκλητικές, κλπ. Σας παρακαλώ από την πλευρά του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και όχι του admin, να προσπαθήσετε να μην έχουμε προσωπικές επιθέσεις, γιατί θα κλειδωθεί το θέμα και είναι ΚΡΙΜΑ να μη μπορούμε να μιλήσουμε για ένα θέμα που είναι τόσο σημαντικό για τις ζωές μας αυτές τις μέρες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,κάνε με να ησυχάσω ρε Def.
Με είπε λέτσο και θα το φάω εγώ,ας είναι.

Βλέπεις έχει προσφέρει και πολλά το παλικάρι στο Ταξιδιωτικό μας φόρουμ.Δεν πειράζει θα ηρεμήσω και λιγάκι έτσι.

Αλλά γιατί να σβηστεί και το τραγουδάκι;

[media=youtube]OoaxVko0bwQ[/media] ...συνέβησαν ποτέ. Η κρεμάλα είναι λίγη τελικά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400