• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

...μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος";

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευχαριστώ πολύ κ τους 2. να ρωτήσω και αν έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις ή διακόπτω την επανάσταση?

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Eγώ νομίζω ότι όποιος οραματίζεται επαναστάσεις και βίαιες ανατροπές εν έτει 2011, δεν έχει πιάσει στα χέρια του ποτέ όπλο και ούτε γνωρίζει τα δεινά ενός εμφυλίου... δε θα γίνουμε ένα τριτοκοσμικό αφρικανικό κράτος επειδή κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τις παρωχημένες ιδεολογίες τους που η ιστορία τις έχει καταδικάσει στην αποτυχία.
Πόσο τριτοκοσμικές ήταν άραγε το '68 οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πράγα;
Λαϊκός ξεσηκωμός δεν είναι μόνο η κομουνιστική επανάσταση.
Οσο για παρωχημένες ιδεολογίες, είναι μόνο αυτές της καλοπέρασης και του συμβιβασμού.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
ευχαριστώ πολύ κ τους 2. να ρωτήσω και αν έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις ή διακόπτω την επανάσταση?
Noμίζω έχουν αρχίσει... όμως λογικά μετά το πέρας της επαναστάσεως και της νίκης του λαϊκού κινήματος, οι εκπτώσεις θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν με κουπόνια ένδυσης ή με αγορές barter aka έχω ένα τζιν μου δίνεις ένα πουκάμισο.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Eγώ νομίζω ότι όποιος οραματίζεται επαναστάσεις και βίαιες ανατροπές εν έτει 2011, δεν έχει πιάσει στα χέρια του ποτέ όπλο και ούτε γνωρίζει τα δεινά ενός εμφυλίου... δε θα γίνουμε ένα τριτοκοσμικό αφρικανικό κράτος επειδή κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τις παρωχημένες ιδεολογίες τους που η ιστορία τις έχει καταδικάσει στην αποτυχία.
στις μέρες που ζούμε είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να προάγουμε τη βία για οποιοδήποτε σκοπό, ειδικά στη χώρα μας που τόσο έχει υποφέρει απο εξάρσεις βίας τον 20ο αιώνα. και θα ξαναπώ όπως είπαν και παραπάνω, το σύστημα είναι όπως είναι αλλά είναι το καλύτερο που υπάρχει γιατί αν κοιτάξει κανείς τις εναλλακτικές είναι όλες για πέταμα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Noμίζω έχουν αρχίσει... όμως λογικά μετά το πέρας της επαναστάσεως και της νίκης του λαϊκού κινήματος, οι εκπτώσεις θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν με κουπόνια ένδυσης ή με αγορές barter aka έχω ένα τζιν μου δίνεις ένα πουκάμισο.
Δηλαδή εσύ αυτό έχεις καταλάβει.Ότι οραματιζόμαστε Ανατολικό Μπλόκ rebooting.

Ένας ήταν που το ονειρευόταν αυτό εδώ μέσα κι από τότε που έφαγε πακέτο με το ριζοσπάστη εξαφανίστηκε.Οι υπόλοιποι δεν έχουμε στο νου μας τον Στάλιν.Αλλά μέσα στην εγκεφαλική σου σύγχυση δεν έχεις τι άλλο να πεις.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Οι εκπτώσεις αρχίζουν επισήμως 15/7. Πολλά καταστήματα κάνουν ήδη προσφορές 20-30% ανεπίσημα. Αν δε βρεις αυτό που ζητάς πιάσε έναν με tshirt "έδω θα γίνει ο τάφος σας" από την πλατεία συντάγματος να σου ανοίξει όποιο μαγαζί θέλεις. (Στην οποία περίπτωση, μη με ξεχνάς, το νούμερο μου είναι large)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δηλαδή εσύ αυτό έχεις καταλάβει.Ότι οραματιζόμαστε Ανατολικό Μπλόκ rebooting.

Ένας ήταν που το ονειρευόταν αυτό εδώ μέσα κι από τότε που έφαγε πακέτο με το ριζοσπάστη εξαφανίστηκε.Οι υπόλοιποι δεν έχουμε στο νου μας τον Στάλιν.Αλλά μέσα στην εγκεφαλική σου σύγχυση δεν έχεις τι άλλο να πεις.
Εγώ δε μίλησα για ανατολικό μπλοκ... εγώ αυτό που λέω είναι ότι λόγω της δικής σας εγκεφαλικής σύγχυσης και της αγανάκτησης που στρέφεται προς τους πάντες και τα πάντα, θα καταφέρετε να φτάσετε την Ελλάδα στα επίπεδα ενός τριτοκοσμικού κράτους... τους cartoneros τους έχεις ακουστά?

manelaki

Member
Αυτό θέλουν κι αυτοί.

Αλλά σύντομα αυτοί είναι που θα σε φοβούνται.Ήδη δεν μπορούν να πιούν ούτε καφέ δημόσια.Μετά τα χτεσινά αμφιβάλλω αν θα βγαίνουν εύκολα κι απ'τα σπίτια τους.
Αλιμονο αν πεσουν στα χερια κανενος. Και μιλω για αυτους που μεχρι χθες τους ψηφιζαν.

Δεν είναι πολιτική να φωνάζουνε "θα σας γ....σουμε τις μάνες".
Δεν είναι πολιτική εντολή να χουφτώνουν τα αρχ... τους και να απειλούνε γυναίκες ότι "θα τις γ....σουνε".
Δεν είναι πολιτική εντολή να χτυπάνε στο κεφάλι με την λαβή των γκλόμπ.
Δεν είναι πολιτική εντολή να πετάνε κρότου-λάμψης και αυτοσχέδιες κροτίδες ανάμεσα σε πλήθος.
Δεν είναι πολιτική εντολή να κοπανάνε κόσμο σε καφετέριες.
Δεν είναι πολιτική εντολή να ρίχνουν δακρυγόνα στο Μετρό.

Είναι η εγκληματική διαστροφή που κουβαλάει μέσα του ο μπάτσος.Γιατί αν δεν την κουβαλάς δεν μπορείς να κάνεις επάγγελμα το ξύλο.Γιατί μπάτσος γεννιέσαι,δεν γίνεσαι.Γιατί όλο αυτό το συρφετό που ξεμολήθηκε χθες εναντίον του συνόλου των πολιτών ονομάζονται Τάγματα Ασφαλείας και έχουν μοναδικό σκοπό την προστασία της χούντας που υπηρετούν τυφλά.
Και δε θα γινουν ποτε μα ποτε καλα.
Η αληθεια ειναι πως το θετεις εντελως προσωπικα το ζητημα (εκτος κι αν καταλαβα λαθος). Τι σε κανει να πιστευεις πως ολα αυτα που ειδαμε χθες δεν ειναι πολιτικες εντολες; Τους ειπαν διαλυστε τα ολα, διωχτε τους ολους! Το πως "επρεπε" να συμπεριφερθουν το εχουν μαθει ηδη πολυ καλα.

Σημασια εχει οτι καταφεραν να ασχολουσμαστε για αλλη μια φορα με τα μπαχαλα που στηνουν (αν και τα χθεσινα ηταν διαφορετικα!) και να μη συζηταμε για το αγγουρι που ερχεται. Το μονο που δε καταφεραν ειναι να τρομοκρατησουν το κοσμο, αλλα μαλλον να τον πορωσουν... Τετοια βια ουτε στα γηπεδα!!! Επιτελους ο κοσμος πρεπει να μαθει που πρεπει να ξεσπαει!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ δε μίλησα για ανατολικό μπλοκ... εγώ αυτό που λέω είναι ότι λόγω της δικής σας εγκεφαλικής σύγχυσης και της αγανάκτησης που στρέφεται προς τους πάντες και τα πάντα, θα καταφέρετε να φτάσετε την Ελλάδα στα επίπεδα ενός τριτοκοσμικού κράτους... τους cartoneros τους έχεις ακουστά?
Αν περιμένω πότε θα καταλάβεις ότι τηρώντας τα μνημόνια θα καταλήξεις cartonero,το έχω χάσει το παιχνίδι.Απλώς σε αγνοώ και συνεχίζω με τα υγειή μυαλά.

Borealis

Member
Σε ευχαριστούμε Δωροθέα πολύ καλό, δυστυχώς ο Μαζάουερ είναι σταμπαρισμένος φιλέλληνας και οι σκέψεις του δεν ταιριάζουν με αυτές των υπόλοιπων ευρωπαίων.

chrisbd

Member
Όποιος Έλληνας δεν:
Φοροδιέφυγε, εισφοροδιέφυγε, λάδωσε, κάρφωσε, πήρε φακελλάκι, έκανε αυθαίρετο σε δασική έκταση, αδιαφόρησε για τους μαθητές του ως δάσκαλος, έβαλε το ένα πόδι πάνω στο άλλο και τα δύο στο γραφείο στο δημόσιο ως υπάλληλος, είπε να πάνε να γα....ούνε οι άλλοι εγώ να περνάω καλά, πήρε φακελλάκι ως γιατρός, παρέλαβε δημόσιο έργο με ένα σωρό κακοτεχνίες, έχει πιάσει μια τσάπα η δεν έχει μια γλάστρα ενω διατυμπανίζει πόσο οικολόγος είναι, έχει καπιταλιστικές συνήθειες με έμφαση στην πολυτέλεια όντας αριστερός, μιλάει χωρίς να ακούει, του είναι αδύνατο να εφαρμόζει στην πράξη ότι λέει, οδηγάει ως Σουμάχερ αλλά εκτός πίστας (γιατί εντος πιστας κλ...νει πατάτες), ρυπαίνει τις παραλίες και κάνει σκουπίδια όπου γης, είναι αγανακτισμένος γιατί χάνει τις υψηλές απολαβές (δες το προφίλ αυτού που χτύπησε τον Χατζηδάκη και τον πιάσαν πρόσφατα)..............................(η λίστα τελειωμό δεν έχει)........να σηκώσει το χέρι του . Βλέπω έναν εκεί στο βάθος, κακόμοιρο και μόνο. Μα εσύ άνθρωπέ μου είσαι ο αγανακτισμένος.....

Δεν θέλω ούτε τον εαυτό μου να διαχωρίσω απο τον σωρό αλλά θα ήθελα να μοιάσω σ αυτόν τον κακόμοιρο ώστε όλοι μαζί να φτιάξουμε μια καλύτερη μοίρα.

Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας φταίνε μόνο οι πολιτικοί αφού εμείς τόσο καιρό τους ψηφίζουμε, αυτοί μας αξίζουν ..Και αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει τίποτα και θα πορευόμαστε όπως πορευόμαστε τα τελευταία 190 χρόνια χωρίς να μαθαίνουμε απο την ιστορία μας.....

ΥΓ συμφωνω πάντως ότι οι μεγάλες αλλαγές γίνονται δυστυχώς με βία αλλά η Ιστορία λέει ότι για να το πετύχεις θέλει και αυτό οργάνωση, λέξη άγνωστη σε μας βέβαια...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος