Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ευχαριστώ πολύ κ τους 2. να ρωτήσω και αν έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις ή διακόπτω την επανάσταση?
Πόσο τριτοκοσμικές ήταν άραγε το '68 οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Ιταλία, η Πράγα;Eγώ νομίζω ότι όποιος οραματίζεται επαναστάσεις και βίαιες ανατροπές εν έτει 2011, δεν έχει πιάσει στα χέρια του ποτέ όπλο και ούτε γνωρίζει τα δεινά ενός εμφυλίου... δε θα γίνουμε ένα τριτοκοσμικό αφρικανικό κράτος επειδή κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τις παρωχημένες ιδεολογίες τους που η ιστορία τις έχει καταδικάσει στην αποτυχία.
Noμίζω έχουν αρχίσει... όμως λογικά μετά το πέρας της επαναστάσεως και της νίκης του λαϊκού κινήματος, οι εκπτώσεις θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν με κουπόνια ένδυσης ή με αγορές barter aka έχω ένα τζιν μου δίνεις ένα πουκάμισο.ευχαριστώ πολύ κ τους 2. να ρωτήσω και αν έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις ή διακόπτω την επανάσταση?
στις μέρες που ζούμε είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να προάγουμε τη βία για οποιοδήποτε σκοπό, ειδικά στη χώρα μας που τόσο έχει υποφέρει απο εξάρσεις βίας τον 20ο αιώνα. και θα ξαναπώ όπως είπαν και παραπάνω, το σύστημα είναι όπως είναι αλλά είναι το καλύτερο που υπάρχει γιατί αν κοιτάξει κανείς τις εναλλακτικές είναι όλες για πέταμαEγώ νομίζω ότι όποιος οραματίζεται επαναστάσεις και βίαιες ανατροπές εν έτει 2011, δεν έχει πιάσει στα χέρια του ποτέ όπλο και ούτε γνωρίζει τα δεινά ενός εμφυλίου... δε θα γίνουμε ένα τριτοκοσμικό αφρικανικό κράτος επειδή κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τις παρωχημένες ιδεολογίες τους που η ιστορία τις έχει καταδικάσει στην αποτυχία.
Δηλαδή εσύ αυτό έχεις καταλάβει.Ότι οραματιζόμαστε Ανατολικό Μπλόκ rebooting.Noμίζω έχουν αρχίσει... όμως λογικά μετά το πέρας της επαναστάσεως και της νίκης του λαϊκού κινήματος, οι εκπτώσεις θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν με κουπόνια ένδυσης ή με αγορές barter aka έχω ένα τζιν μου δίνεις ένα πουκάμισο.
Οι εκπτώσεις αρχίζουν επισήμως 15/7. Πολλά καταστήματα κάνουν ήδη προσφορές 20-30% ανεπίσημα. Αν δε βρεις αυτό που ζητάς πιάσε έναν με tshirt "έδω θα γίνει ο τάφος σας" από την πλατεία συντάγματος να σου ανοίξει όποιο μαγαζί θέλεις. (Στην οποία περίπτωση, μη με ξεχνάς, το νούμερο μου είναι large)ευχαριστώ πολύ κ τους 2. να ρωτήσω και αν έχουν αρχίσει και οι εκπτώσεις ή διακόπτω την επανάσταση?
Εγώ δε μίλησα για ανατολικό μπλοκ... εγώ αυτό που λέω είναι ότι λόγω της δικής σας εγκεφαλικής σύγχυσης και της αγανάκτησης που στρέφεται προς τους πάντες και τα πάντα, θα καταφέρετε να φτάσετε την Ελλάδα στα επίπεδα ενός τριτοκοσμικού κράτους... τους cartoneros τους έχεις ακουστά?Δηλαδή εσύ αυτό έχεις καταλάβει.Ότι οραματιζόμαστε Ανατολικό Μπλόκ rebooting.
Ένας ήταν που το ονειρευόταν αυτό εδώ μέσα κι από τότε που έφαγε πακέτο με το ριζοσπάστη εξαφανίστηκε.Οι υπόλοιποι δεν έχουμε στο νου μας τον Στάλιν.Αλλά μέσα στην εγκεφαλική σου σύγχυση δεν έχεις τι άλλο να πεις.
Αλιμονο αν πεσουν στα χερια κανενος. Και μιλω για αυτους που μεχρι χθες τους ψηφιζαν.Αυτό θέλουν κι αυτοί.
Αλλά σύντομα αυτοί είναι που θα σε φοβούνται.Ήδη δεν μπορούν να πιούν ούτε καφέ δημόσια.Μετά τα χτεσινά αμφιβάλλω αν θα βγαίνουν εύκολα κι απ'τα σπίτια τους.
Και δε θα γινουν ποτε μα ποτε καλα.Δεν είναι πολιτική να φωνάζουνε "θα σας γ....σουμε τις μάνες".
Δεν είναι πολιτική εντολή να χουφτώνουν τα αρχ... τους και να απειλούνε γυναίκες ότι "θα τις γ....σουνε".
Δεν είναι πολιτική εντολή να χτυπάνε στο κεφάλι με την λαβή των γκλόμπ.
Δεν είναι πολιτική εντολή να πετάνε κρότου-λάμψης και αυτοσχέδιες κροτίδες ανάμεσα σε πλήθος.
Δεν είναι πολιτική εντολή να κοπανάνε κόσμο σε καφετέριες.
Δεν είναι πολιτική εντολή να ρίχνουν δακρυγόνα στο Μετρό.
Είναι η εγκληματική διαστροφή που κουβαλάει μέσα του ο μπάτσος.Γιατί αν δεν την κουβαλάς δεν μπορείς να κάνεις επάγγελμα το ξύλο.Γιατί μπάτσος γεννιέσαι,δεν γίνεσαι.Γιατί όλο αυτό το συρφετό που ξεμολήθηκε χθες εναντίον του συνόλου των πολιτών ονομάζονται Τάγματα Ασφαλείας και έχουν μοναδικό σκοπό την προστασία της χούντας που υπηρετούν τυφλά.
Αν περιμένω πότε θα καταλάβεις ότι τηρώντας τα μνημόνια θα καταλήξεις cartonero,το έχω χάσει το παιχνίδι.Απλώς σε αγνοώ και συνεχίζω με τα υγειή μυαλά.Εγώ δε μίλησα για ανατολικό μπλοκ... εγώ αυτό που λέω είναι ότι λόγω της δικής σας εγκεφαλικής σύγχυσης και της αγανάκτησης που στρέφεται προς τους πάντες και τα πάντα, θα καταφέρετε να φτάσετε την Ελλάδα στα επίπεδα ενός τριτοκοσμικού κράτους... τους cartoneros τους έχεις ακουστά?