• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

...μήπως θα έπρεπε να μετονομαστεί σε "Πλατεία Κατάλυσης Συντάγματος";

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
κι όμως τείνω να συμφωνήσω με τον μολτάκια αυτή τη φορά. η αγριότητα και η βαναυσότητα των ματ ξεπέρασε κάθε όριο (όχι ότι είχανε τίποτα αγνούς αγωνιστές απέναντί τους γιατί και αυτοί οι λίγοι που σπάνε και καίνε κατευθυνόμενοι είναι και εκτελούν τισ εντολές τους με ευχαρίστηση και υπρβάλλοντα ζήλο). το να χτυπάς έτσι κάποιον άοπλο που σηκώνει τα χέρια ψηλά ικετεύοντας είναι δείγμα ζωώδους συμπεριφοράς την οποία τους έχουν εκπαιδεύσει να απελευθερώνουν. απο την άλλη σκέφτομαι, αν τα ματ τα αποτελούσαν ήρεμοι και σκεπτόμενοι φιλόσοφοι τι θα γινότανε. θα έμπαινε το πλήθος στη βουλή και θα λίντσαρε όποιον έβρισκε μπροστά του? ή θα ελπίζαμε ότι το πλήθος θα φερότανε πολιτισμένα και θα υπάκουε στις υποδείξεις της αστυνομίας

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για μένα υπάρχουν σαφείς εντολές από το πολιτικό προσωπικό. Δεν λένε βέβαια βρίστε τους, πετάξτε πέτρες κτλ. αλλά έχουν εντολές να λιανίσουν τον κόσμο με κάθε μέσο. Εγώ προσωπικά, αντί να πάω να πετάξω μολότοφ σε ένα μπατσικό, θεωρώ εντιμότερο να πιάσουμε τον Παπουτσή και να κάνουμε ένα λαϊκό δικαστήριο. :harakiri:
Και είναι εντιμότερο,αλλά και μόνο η έννοια του λαϊκού δικαστηρίου προϋποθέτει ανατροπή του κοινωνικοπολιτικού μοντέλου,το οποίο όπως έχει αποδείξει η ιστορία ανατρέπεται μόνο βίαια.Δεν είμαι φετιχιστής της βίας,αλλά είμαι ρεαλιστής.

Η βία είναι η μαμή της ιστορίας,όπως είχε πει ένα μουσάτος κάποτε.

GTS

Member
Και είναι εντιμότερο,αλλά και μόνο η έννοια του λαϊκού δικαστηρίου προϋποθέτει ανατροπή του κοινωνικοπολιτικού μοντέλου,το οποίο όπως έχει αποδείξει η ιστορία ανατρέπεται μόνο βίαια.Δεν είμαι φετιχιστής της βίας,αλλά είμαι ρεαλιστής.

Η βία είναι η μαμή της ιστορίας,όπως είχε πει ένα μουσάτος κάποτε.
Μα εκεί πάμε. Και πού είμαστε ακόμα. Αν δε γίνει κάτι θεαματικό τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά. Η Ιστορία δεν έχει τελειώσει..

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Για μένα υπάρχουν σαφείς εντολές από το πολιτικό προσωπικό. Δεν λένε βέβαια βρίστε τους, πετάξτε πέτρες κτλ. αλλά έχουν εντολές να λιανίσουν τον κόσμο με κάθε μέσο. Εγώ προσωπικά, αντί να πάω να πετάξω μολότοφ σε ένα μπατσικό, θεωρώ εντιμότερο να πιάσουμε τον Παπουτσή και να κάνουμε ένα λαϊκό δικαστήριο. :harakiri:
με τις παρούσες συνθήκες, οποιοδήποτε λαικό δικαστήριο με κατηγορούμενο οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο δε θα είχε ίχνος εντιμότητας γιατί απλά θα κατέληγε σε τραγωδία σαουδαραβικού/ιρανικου τύπου

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία, Σκανδιναβία
Aυτο που ξερω εγω και με φοβιζει πιο πολυ και απο ενδεχομενη πτωχευση ειναι το οτι πριν λιγο εγιναν προληπτικες συλληψεις στους στυλους του ολυμπιου διος.
Το εζησαν δικοι μου ανθρωποι.
Κι οτι ημουν σιγουρη οτι δεν θα ξαναζουσα τετοια φαση.
Οσοι μας κυβερνανε εκτελουν διατετεγμενη υπηρεσια και δινουν λογο σε αφεντικα.
Ειναι παντελως αδιστακτοι και τους φοβαμαι.
Μου λένε οι γονείς μου αυτά γίνονταν επί Χούντας...

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Η TV ακόμα και σε ζωντανή σύνδεση ξέρει που να εστιάσει για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Απλώς εχτές όπου κι αν εστίαζε ξεφτιλιζόταν η ΕΛ.ΑΣ και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι,αφού το φαινόμενο γενικεύτηκε.

Ο Τράγκας καλά τα είπε -τον πρόλαβα την ώρα που μόλις έμπαινα σπίτι- αν δεν έκανε απλώς αντιπολίτευση θα με έπειθε.

Στο MEGA τηλεφώνησα κι αφού συστήθηκα και είπα στην τηλεφωνήτρια ότι προφανώς η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη,τους είπα αυτολεξεί."Το κεντρικό σας δελτίο μεταδίδει συκοφαντικές ειδήσεις,υπηρετεί τη χούντα που κυβερνάει και θα λογοδοτήσει εν καιρώ στον λαό".

Πρώτο μου σχόλιο,θα επανέλθω με πολλά και θα λύσω όσες απορίες και διενέξεις θέλετε.

Κάντε μια χάρη στο εαυτό σας και να ενημερώνεστε μόνο από ξένα δίκτυα.
Αμφιβάλω πλέον και για τα ξένα δίκτυα. Φίλοι από το εξωτερικό μου λένε ότι υπάρχει λογοκρισία.
Προς το παρόν το zougla.gr έχει ζωντανή σύνδεση και μιλάνε αυτόπτες μάρτυρες.
Κάποιο άλλο μέσο?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μου λένε οι γονείς μου αυτά γίνονταν επί Χούντας...
Όχι,αυτά δεν γίνονταν ούτε επί χούντας.Εμείς θα λέμε στα παιδιά μας για τη χούντα.

Από ελληνικά μέσα το πρώτο σε εκτίμηση δικό μου είναι ασφαλώς το Indymedia.

GTS

Member
με τις παρούσες συνθήκες, οποιοδήποτε λαικό δικαστήριο με κατηγορούμενο οποιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο δε θα είχε ίχνος εντιμότητας γιατί απλά θα κατέληγε σε τραγωδία σαουδαραβικού/ιρανικου τύπου
Γιατί τώρα έχεις αστική δημοκρατία? Επίφαση αστικής δημοκρατίας είναι. Ολιγαρχία και χούντα κομματόσκυλων και των πατρόνων τους.

Gloriana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
Σήμερα ΠΩΣ είναι τα πράματα στο Σύνταγμα?
Εδώ πάνω (Θεσσαλονίκη) ετοιμαζόμαστε για συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο. Η πόλη είναι γεμάτη ΜΑΤ και Κλούβες στο κέντρο. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα ίδια και εδώ πάνω.

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Γιατί τώρα έχεις αστική δημοκρατία? Επίφαση αστικής δημοκρατίας είναι. Ολιγαρχία και χούντα κομματόσκυλων και των πατρόνων τους.
ναι συμφωνώ αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε δημόσιες εκτελέσεις πολιτικών. αμφιβάλλεις ότι αν έπεφτε στα χέρια του πλήθους ο παπουτσής ή ο πάγκαλος ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη

elefinor

Banned
Όταν σε βρίζουν ταυτόχρονα ο Τράγκας, η Αλέκα, ο Αλέκος, ο Αλέξης, η Λιάνα , η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και γενικότερα η σάρα και η μάρα αυτού του τόπου, μάλλον έχεις δίκιο.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
ναι συμφωνώ αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε δημόσιες εκτελέσεις πολιτικών. αμφιβάλλεις ότι αν έπεφτε στα χέρια του πλήθους ο παπουτσής ή ο πάγκαλος ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη
Μα τι συζητάμε τόση ώρα;
Γιατί να τους δικάσουμε;Για να φάνε πρόστιμο και 5 χρόνια φυλάκιση;
Μιλάμε για εγκλήματα κατά του λαού.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651