• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ε με ψάρι θα πάει περισσότερο, αλλά ψάρι είναι αυτό. Λίγες φορές το βρίσκεις και φρέσκο και φτηνό. Όπως αν πάρεις κρασί σου βγαίνει επίσης πιο ακριβά. Αλλά συγκριτικά νομίζω πως είναι μια χαρά. Προς ενημέρωση, από ότι θυμάμαι το ψάρι, μέχρι 70 ευρώ το κιλό ήταν στο Καστελόριζο.

fotast

Member
Ε με ψάρι θα πάει περισσότερο, αλλά ψάρι είναι αυτό. Λίγες φορές το βρίσκεις και φρέσκο και φτηνό. Όπως αν πάρεις κρασί σου βγαίνει επίσης πιο ακριβά. Αλλά συγκριτικά νομίζω πως είναι μια χαρά. Προς ενημέρωση, από ότι θυμάμαι το ψάρι, μέχρι 70 ευρώ το κιλό ήταν στο Καστελόριζο.
Μια που πήγες Βάρκιζα να πώ ένα ακόμη στέκι.Το εστιατόριο στον Ναυτικό ' Ομιλο στην Βάρκιζα(δέν έχει όνομα).Το φαγητό δεν είναι σπουδαίο αλλά η θέα ειναι πολύ καλή.Βγάζει τραπέζια πάνω στην παραλία και καθώς είναι απομωνομένο νομίζεις οτι βρίσκεσαι σε νησί με θέα όλον τον κόλπο της Βάρκιζας.20-25 Ευρώ/άτομο με μεζέδες(χωρίς ψάρι).Μετά την πλάζ και το γήπεδο στίβεις δεξιά στήν παραλία και κάνεις 20-30 μέτρα στον χωματόδρομο πρός τήν ελεύθερη παραλία.Βρίσκεται εύκολα.

fotast

Member
Να σας ρωτήσω... Αυτό -> http://www.vassilenas.gr αξίζει;
Υποτίθεται οτι ήταν παλιά εστιατόριο-μύθος.

Δεν έχω πάει αλλά γνωστοι μου που πήγαν τον χειμώνα έμειναν πολύ ευχαριστημένοι αν και το βρήκαν ακριβό.Δεν θυμάμαι τις τιμές που είχαν πεί.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μια που πήγες Βάρκιζα να πώ ένα ακόμη στέκι.Το εστιατόριο στον Ναυτικό ' Ομιλο στην Βάρκιζα(δέν έχει όνομα).Το φαγητό δεν είναι σπουδαίο αλλά η θέα ειναι πολύ καλή.Βγάζει τραπέζια πάνω στην παραλία και καθώς είναι απομωνομένο νομίζεις οτι βρίσκεσαι σε νησί με θέα όλον τον κόλπο της Βάρκιζας.20-25 Ευρώ/άτομο με μεζέδες(χωρίς ψάρι).Μετά την πλάζ και το γήπεδο στίβεις δεξιά στήν παραλία και κάνεις 20-30 μέτρα στον χωματόδρομο πρός τήν ελεύθερη παραλία.Βρίσκεται εύκολα.
Ωραία θα το χω υπόψιν μου κι αυτό! Θενκς! :)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ούτε εγώ έχω πάει, αλλά τα λόγια που έχω ακούσει είναι πολύ καλά.

Το μαγαζί έχει πολλά χρόνια ιστορία. Παλιά, επί πατέρα Βασίλαινα, ήταν ένα απλό μαγαζί γνωστό κυρίως για την παρέλαση των μεζέδων.

Τα τελευταία χρόνια το έχουν αναλάβει οι γιοί ή ο γιος (δεν ξέρω και τα οικογενειακά τους :D) και έχει πλέον ανακαινιστεί και γίνει πιο "κυριλέ" και πιο ακριβό.
Συνεχίζει όμως να έχει πολλά αλλά και πιο γκουρμέ πιάτα.

Traveller

Member
Τώρα το πήρα χαμπάρι το θέμα...

Επιγραμματικά...

1. Δουράμπεης λέει...
2. Καστελόριζο μάπα το καρπούζι...
3. Βασίλαινας υπερτιμημένος του κερατά...
4.Ζαφείρι συμπαθητικό...
5. Κόλλιας στα Ταμπούριοα άριστος... στο καινούργιο δεν έχω πάει...

Στα ρέστα δεν έχω πάει... αυτά...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τώρα το πήρα χαμπάρι το θέμα...

Επιγραμματικά...

1. Δουράμπεης λέει...
2. Καστελόριζο μάπα το καρπούζι...
3. Βασίλαινας υπερτιμημένος του κερατά...
4.Ζαφείρι συμπαθητικό...
5. Κόλλιας στα Ταμπούριοα άριστος... στο καινούργιο δεν έχω πάει...

Στα ρέστα δεν έχω πάει... αυτά...
Εσύ είσαι πολύ αυστηρός οπότε στα αρνητικά δεν πολυδίνω βάση. Αλλά όταν λες καλό λόγο κάτι θα λέει μάλλον. Νεξτ μακρινό για μένα το Ζαφείρι λοιπόν, μου κατσε η θέα του.

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού

"Απέραντο Γαλάζιο" ονομάζεται. Και είναι όντως πολύ συμπαθητικό! (Ειδικά εάν όλοι έχουν φύγει με άδεια και εσύ έχεις μείνει καλοκαιριάτικο να δουλεύεις, δίνει μία ψευδαίσθηση διακοπών!)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Να σας ρωτήσω... Αυτό -> http://www.vassilenas.gr αξίζει;
Αξιζει και παρα αξιζει, αρκει να μην κινηθεις a la carte αλλα να παρεις το μενου των 35 ευρω παλιοτερα, 29 ευρω νομιζω σημερα!θα παρελασουν μπροστα σου μια σειρα απο απιστευτα πιατα, μικρα σε ποσοτητα, αλλά ποιοτικα και αψογα εκτελεσμενα..στο τελος θα εχει σιγουρα σκασει!!

το a la carte σου λεω να το αποφυγεις μονο και μονο γιατι θα σου παει ο κουκος αηδονι!!

Τα τελευταία χρόνια το έχουν αναλάβει οι γιοί ή ο γιος (δεν ξέρω και τα οικογενειακά τους :D)
εγω παλι τα ξερω!2 ειναι οι γιοι, ο ενας ασχολειται αποκλειστικα με το μαγαζι και ο αλλος ειναι δικηγορος!!:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα