Με πρόλαβες!Ο Κόλλιας ήταν στον Πειραιά και από πέρυσι μεταφέρθηκε στη Συγγρού απέναντι από το Ωνάσειο.
Συμφωνώ μαζί σου !!!Βόρεια Προάστεια θα σου πω τη Σμαράγδα στη Πεύκη, νομίζω είναι και νησιώτισσα, επίσης θα φας και καλά και φρέσκα ψαράκια.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω, κάνε ένα check να δεις αν είναι ανοιχτά απόψε το βράδυ, τα 4 είναι στάνταρ. Έχω αμφιβολία για τη "Σμαράγδα"
Δεν σε πάω καν σε κατηγορία Βαρούλκο, Ιθάκη κλπ γιατί δεν ξέρω- δεν απαντώ αν και πολύ θα το ήθελα.
Ελπίζω να βοήθησα, είμαι λάτρης της ψαροφαγίας
Δε νομίζω να φτάσει παραπάνω...Τώρα όλα εξαρτώνται κι από τα πόσα πιάτα θα πάρετε. Αν πας εκεί, παίρνεις την καταπληκτική του σαλάτα, σε πιατέλα σχεδόν- για σαλάτα ακριβή αλλά ιεροτελεστεία, παίρνεις καβουρόψυχα και το ψάρι σου.Τον Δουράμπεη τον σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω ρε συ να φτάνει μόνο 55 το άτομο..
Αξίζει να κάνεις τη βόλτα σου, να έχεις κοντά όπως είπες τη θάλασσα και να φας καλούς ψαρομεζέδες. Το έχω τιμήσει αρκετές φορές όταν είμαι στα νότια, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε, θέλω να φάω ψάρι απόψε και θα πάω εκεί.Το ψαράκι δεν πολυαξίζει λες?
Αν σκέφτεσαι το Καστελόριζο, πήγαινε Δουράμπεη. Είναι κατά κάτι πιο ακριβό από τον Δουράμπεη και προσωπικά όχι του γούστου μου. Όχι πως δεν έχει εξαιρετικό φαγητό, η δηθενιά του δεν με πολυψήνει.Σκέφτομαι και το Καστελόριζο κι ας ξεφεύγει λίγο..
zmaria;314373Το Ζαφείρι το χεις υπόψιν? Σκέφτομαι και το Καστελόριζο κι ας ξεφεύγει λίγο..[/quote said:Το Ζαφείρι στο Καβούρι?Εχει τα πάνω του και τα κάτω του.Βασικά πρέπει να είσαι πελάτης για να φάς καλά.Πολύ ωραία θέα.
Την θέα είδα και ψήθηκα!Το Ζαφείρι στο Καβούρι?Εχει τα πάνω του και τα κάτω του.Βασικά πρέπει να είσαι πελάτης για να φάς καλά.Πολύ ωραία θέα.
Καστελόριζο που?Περιμένουμε εντυπώσεις καθώς έχω κάτι χρόνια να πάω...Την θέα είδα και ψήθηκα!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας! Κάποιες από αυτές θα τις τιμήσω σίγουρα και θα ξεκινήσω με την Σμαράγδα και το Ψάριστον. Μου κατσαν! Σήμερα όμως επειδή το κορίτσι θέλει θάλασσα (εγώ είμαι αυτό) έκλεισα τελικά Καστελόριζο!