• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μμμ τώρα είδα πως ο Κόλλιας ήταν στα Ταμπούρια και ο νέος χώρος είναι στο Π.Φάληρο.. Έχει εξωτερικό χώρο? Έχουμε και θέμα με το τσιγάρο όπως ξέρεις!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ο Κόλλιας ήταν στον Πειραιά και από πέρυσι μεταφέρθηκε στη Συγγρού απέναντι από το Ωνάσειο.
Με πρόλαβες! ;)

Έχω πει πως δεν θα ξαναφάω στο Μικρολίμανο γιατί τρως όλες τις σαβούρες που υπάρχουν και στον πιάνουν κανονικά. Αλλά στο Άμμος είναι όντως πιο συμπαθητικά.

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Βόρεια Προάστεια θα σου πω τη Σμαράγδα στη Πεύκη, νομίζω είναι και νησιώτισσα, επίσης θα φας και καλά και φρέσκα ψαράκια.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω, κάνε ένα check να δεις αν είναι ανοιχτά απόψε το βράδυ, τα 4 είναι στάνταρ. Έχω αμφιβολία για τη "Σμαράγδα"
Δεν σε πάω καν σε κατηγορία Βαρούλκο, Ιθάκη κλπ γιατί δεν ξέρω- δεν απαντώ αν και πολύ θα το ήθελα.

Ελπίζω να βοήθησα, είμαι λάτρης της ψαροφαγίας :D
Συμφωνώ μαζί σου !!!
Η Σμαράγδα λειτουργεί ακόμα, είχα πάει προχθές..αγαπημένο..
Το Ψάριστον πολύ πολύ καλό !!!
Το Βαρούλκο και η Ιθάκη ξεφεύγουν αρκετά στις τιμές, το Καστελλόριζο άστο..
Ψαροφάγος δηλώνω κι εγώ..

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Έχει κανείς άποψη για το "25αράκη" στη Γλυφάδα???

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Anny έχεις δίκιο για τον Θαλασσινό(edit: ζέστα ζέστα που το βρήκα το Οικονομίδης), συγκριτικά ίσως με άλλα μαγαζιά του είδους. Το οικονομικό το έγραψα βάση του τί ψάρι θα παραγγείλεις κατά προτίμηση.
Ο Κόλλιας, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο όταν ήταν στα Ταμπούρια. Τον έβρισκα πιο αυθεντικό, να το γράψω έτσι. Αλλά και πάλι έχει ωραία πιάτα.
+ 1 για το Άμμος, μου ξέφυγε.
Εξακολουθώ να προτιμώ Δουράμπεη για πιο κυριλέ -ψάρι, σέρβις κλπ- και Δρόσο στην Ραφήνα.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τον Δουράμπεη τον σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω ρε συ να φτάνει μόνο 55 το άτομο..
Δε νομίζω να φτάσει παραπάνω...Τώρα όλα εξαρτώνται κι από τα πόσα πιάτα θα πάρετε. Αν πας εκεί, παίρνεις την καταπληκτική του σαλάτα, σε πιατέλα σχεδόν- για σαλάτα ακριβή αλλά ιεροτελεστεία, παίρνεις καβουρόψυχα και το ψάρι σου.

Το ψαράκι δεν πολυαξίζει λες?
Αξίζει να κάνεις τη βόλτα σου, να έχεις κοντά όπως είπες τη θάλασσα και να φας καλούς ψαρομεζέδες. Το έχω τιμήσει αρκετές φορές όταν είμαι στα νότια, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε, θέλω να φάω ψάρι απόψε και θα πάω εκεί.

Σκέφτομαι και το Καστελόριζο κι ας ξεφεύγει λίγο..
Αν σκέφτεσαι το Καστελόριζο, πήγαινε Δουράμπεη. Είναι κατά κάτι πιο ακριβό από τον Δουράμπεη και προσωπικά όχι του γούστου μου. Όχι πως δεν έχει εξαιρετικό φαγητό, η δηθενιά του δεν με πολυψήνει.

fotast

Member
zmaria;314373Το Ζαφείρι το χεις υπόψιν? Σκέφτομαι και το Καστελόριζο κι ας ξεφεύγει λίγο..[/quote said:
Το Ζαφείρι στο Καβούρι?Εχει τα πάνω του και τα κάτω του.Βασικά πρέπει να είσαι πελάτης για να φάς καλά.Πολύ ωραία θέα.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το Ζαφείρι στο Καβούρι?Εχει τα πάνω του και τα κάτω του.Βασικά πρέπει να είσαι πελάτης για να φάς καλά.Πολύ ωραία θέα.
Την θέα είδα και ψήθηκα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας! Κάποιες από αυτές θα τις τιμήσω σίγουρα και θα ξεκινήσω με την Σμαράγδα και το Ψάριστον. Μου κατσαν! Σήμερα όμως επειδή το κορίτσι θέλει θάλασσα (εγώ είμαι αυτό) έκλεισα τελικά Καστελόριζο!

fotast

Member
Την θέα είδα και ψήθηκα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σας! Κάποιες από αυτές θα τις τιμήσω σίγουρα και θα ξεκινήσω με την Σμαράγδα και το Ψάριστον. Μου κατσαν! Σήμερα όμως επειδή το κορίτσι θέλει θάλασσα (εγώ είμαι αυτό) έκλεισα τελικά Καστελόριζο!
Καστελόριζο που?Περιμένουμε εντυπώσεις καθώς έχω κάτι χρόνια να πάω...

akis

Member
Συγνωμη που θα σε στενοχωρησω αλλα το μονο που αξιζει απο το Καστελοριζο ειναι η θεα στη θαλασσα.
Δοκιμαστε κ την Αλσουπολη.Λιγο ακριβο αλλα αξιζει τον κοπο.Φρεσκο ψαρι αχνιστο κ θα με θυμηθητε....

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ πάλι θα έλεγα πως η θέα δεν είναι και τόσο τρομερή τελικά, την θάλασσα δεν την έχεις και εντελώς πιάτο, εκτός από ορισμένα τραπέζια. Βέβαια είσαι δίπλα στην θάλασσα οπότε την δροσάδα της την παίρνεις.
Πήγαμε χτες 2 άτομα στο Καστελόριζο στην Βάρκιζα και δεν πήραμε ψάρι, ώστε να δοκιμάσουμε διάφορους ψαρομεζέδες. Ψάρι που είχα φάει παλιότερα, το θυμάμαι μια χαρά χωρίς ωστόσο να είμαι και ειδική. Τα πιάτα που πήραμε ήταν γαριδάκι συμιακό, σουπιά γεμιστή, ριζότο καρμπονάρα με θαλασσινά, μύδια αχνιστά και ντολμάδες γεμιστοί με θαλασσινά. Συν ένα καραφάκι ούζο. Ήταν νοστιμότατα και η ποσότητα μια χαρά. Στο τέλος σε κερνάνε φρέσκους λουκουμάδες με παγωτό. Και η λυπητερή? Όχι και τόσο λυπητερή. 63 ευρώ την ίδια ώρα που αν πας σε ψαροταβέρνες τύπου Μικρολίμανου και πάρεις τις ίδιες ποσότητες θα πληρώσεις τα ίδια (μην σου πω και λίγο παραπάνω) μόνο που θα την βγάλεις με κλασσικά καλαμαράκια και χταπόδια μαζί με την ωραιότατη τηγανίλα που τα συνοδεύουν. Εν ολίγοις (λέμε τώρα) πληρώσαμε 70 ευρώ δυο άτομα και ευχαριστηθήκαμε μια χαρά το φαγητό μας σε ένα μαγαζί το οποίο θεωρείται και απλησίαστο.

• Like
Reactions: GTS

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
70 ευρώ δύο άτομα, μια χαρά ήταν Μαράκι. Και απ' ότι γράφεις και σε ικανοποιητικές μερίδες και ποιότητα. Ίσως το κασέ να ανέβαινε αν παίρνατε και ψάρι, αλλά μια χαρά σας βγήκε ;)
Θυμόμουν πιο ακριβό το Καστελόριζο, αν και δεν το έχω επισκεφθεί στη Βάρκιζα...Αν έχουν ρίξει τις τιμές, μπράβο τους..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα