• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

Zeta

Member
Κι εμένα μου αρέσει αυτό της Κηφισιάς, ιδιαίτερα σαν χώρος, και έχω πάει αρκετές φορές. Γενικά εχω μείνει ευχαριστημένη. Από τιμές, μάλλον τσιμπημένες θα τις έλεγα, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ΔΕν ξερω αν ξανααναφερθηκε, βαρεθηκα να διαβασω τα προηγουμενα posts αλλα μου αρεσει το Kouzina στο Θησειο. Michelin recomended, ωραιες γευσεις και τωρα που καλοκαιριαζει υπεροχη θέα στην Ακρόπολη απο τον τελευταιο οροφο, αν κλεισετε εγκαιρα θέση.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Για τους λατρεις του Κινεζικου προτεινω το Saipan στο Χαλανδρι
Απιστευτο φαγητο και περιβαλλον φιλικοτατο σερβις, ευγενεστατος ιδιοκτητης

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πείτε μου ένα εστιατόριο με ψαρομεζέδες που να μην σου παραπιάνουν τον πωπό (ή αν στο πιάσουν να αξίζει τουλάχιστον). Κόστος μέχρι 50 το άτομο. Χωρίς κρασί. Ούζο ολέ!! Αν έχετε κάποιο υπόψιν πείτε μου για σήμερα το θέλω! :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μαράκι για πες που σας βολεύει...Περιοχή εννοώ...Έχω κάποια κατά νου και τα 50ευρώ το άτομο που γράφεις καλύπτουν αρκετά και σε ποιότητα..

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Α δεν έχω πρόβλημα και για Βουλιαγμένη κοίταζα παρόλο που δεν είναι και δίπλα. Για πες για πες..

σαιτας

Member
Πείτε μου ένα εστιατόριο με ψαρομεζέδες που να μην σου παραπιάνουν τον πωπό (ή αν στο πιάσουν να αξίζει τουλάχιστον). Κόστος μέχρι 50 το άτομο. Χωρίς κρασί. Ούζο ολέ!! Αν έχετε κάποιο υπόψιν πείτε μου για σήμερα το θέλω! :D
ψαριστον, στο νεο ηρακλειο. πρεπει να κλεισεις βεβαια. Εγγυηση η ποιοτητα του. και νομιζω κατω απο 50.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μια από τις "κλασικές" αξίες για μένα τουλάχιστον όταν θέλω το ψάρι -ψάρι που λέμε, φρέσκο, καθαρισμένο με value for money ορεκτικά σε αξιοπρεπέστατες ποσότητες...Δουράμπεης στον Πειραιά. Παλιός, καλός και πάντα μέσα στις προσδοκίες μου. Αναλόγως το ψάρι, μπορεί να φτάσει και έως 55 ευρώ το άτομο, αν και φέτος έχει "χαμηλώσει" τις τιμές του λίγο σε ό,τι αφορά τα πρώτα πιάτα. Ο χώρος δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, ευχάριστος με την αυλή έξω, αλλά ως εκεί.

Πάμε σε άλλον ένα παλιό, τον Κόλλια στο Φάληρο. Πάνω κάτω ίδιες τιμές, ίσως και λίγο φθηνότερος με μεγάλη ποικιλία στα ορεκτικά- κάνει και μαγειρευτά με ψαρικά αρκετά και αν θυμάμαι καλά, έχει απίστευτα γλυκά.

Πάλι στον Πειραιά, θα σου πω για μένα μια σίγουρη λύση, οικονομική, πιο παρεϊστικη και σαφώς πιο περιορισμένης ποικιλίας ωστόσο. Η Μαργαρώ στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.
Γαρίδες, πατάτες και μια ντοματοσαλάτα άπαιχτη- μη το γελάς- λες και έχει βγει η ντομάτα μόλις από το μπαξέ. Αυτά όλα κι όλα θα πάρεις με ούζο και θα σου έρθει 25-30 ευρώ το άτομο μάξιμουμ. Αλλά η γαρίδα της άπαιχτη.

Ραφήνα...Ακριβούτσικος αλλά με ταραμοσαλάτα Αρμάνι όπως ο ίδιος την αποκαλεί και καβουροπόδαρα απίθανα, είναι ο Δρόσος στο κέντρο σχεδόν της Ραφήνας.

Βόρεια Προάστεια θα σου πω τη Σμαράγδα στη Πεύκη, νομίζω είναι και νησιώτισσα, επίσης θα φας και καλά και φρέσκα ψαράκια.

Τώρα, αν θες να πάμε σε ψαρομεζεδοπωλεία, υπάρχουν αρκετά μεσαίας ποιότητας αλλά ξέρεις ουσιαστικά τι παίρνεις. Ένα από αυτά είναι το Ψαράκι στη Βουλιαγμένη, αδερφάκι της "Σχάρας" με ωραίους ψαρομεζέδες αλλά δεν θα πήγαινα κι ως εκεί κάτω μόνο γι' αυτό.

Βολική τοποθεσία και καλό μαγαζί επίσης, οικονομικό για ψαρικά, είναι ο Θαλασσινός, στο Κουκάκι με όμορφη αυλίτσα και καλό service επίσης.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα παραπάνω, κάνε ένα check να δεις αν είναι ανοιχτά απόψε το βράδυ, τα 4 είναι στάνταρ. Έχω αμφιβολία για τη "Σμαράγδα" και τον "Κόλλια".

Δεν σε πάω καν σε κατηγορία Βαρούλκο, Ιθάκη κλπ γιατί δεν ξέρω- δεν απαντώ αν και πολύ θα το ήθελα.

Ελπίζω να βοήθησα, είμαι λάτρης της ψαροφαγίας :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γουάου τι ωραίο σεντόνι! Κι εγώ είμαι πολύ της ψαροφαγίας! Θα μου φανεί χρήσιμο σίγουρα!
Τον Δουράμπεη τον σκέφτηκα αλλά δεν νομίζω ρε συ να φτάνει μόνο 55 το άτομο.. Τώρα για τον Κόλλια, όσο κοίταξα στο ιντερνετ, για Πειραιά βγάζει περισσότερα σχόλια. Και καλά σχόλια κιόλας! Άλλος είναι φαντάζομαι ε? Για τα πιο κέντρου που γράφεις θα τα έχω στο νου μου για επόμενη φορά. Όπως κι αυτό του Σαϊτα, ωραίο φαίνεται! Βουλιαγμένη δεν με βολεύει, από την άλλη μου αρέσει το ψαρικό να είναι κοντά στην θάλασσα και ειδικά σήμερα σε τέτοια φάση είμαι. Το ψαράκι δεν πολυαξίζει λες? Το Ζαφείρι το χεις υπόψιν? Σκέφτομαι και το Καστελόριζο κι ας ξεφεύγει λίγο..

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Βολική τοποθεσία και καλό μαγαζί επίσης, οικονομικό για ψαρικά, είναι ο Θαλασσινός, στο Κουκάκι με όμορφη αυλίτσα και καλό service επίσης. :D

Ο Θαλασσινός είναι στις Τζιτζιφιές πίσω από το Ωνάσειο. Το περιβάλλον είναι πολύ συμπαθητικό, αλλά προσωπικό βρίσκω υπερτιμημένο το μαγαζί. Και φυσικά καθόλου οικονομικό.

Έγινε γνωστός επί ασθένειας πατέρα Παπανδρέου που νοσηλευόταν στο Ωνάσειο και όλοι οι δημοσιογράφοι, πολιτικοί και λοιποί πετάγονταν εκεί για μεζεδάκια.

Μια επίσης συμπαθητική λύση για ψαρομεζεδάκια και λογικές τιμές για την περιοχή που βρίσκεται, είναι το "Αμμος" στο Μικρολίμανο.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Τώρα για τον Κόλλια, όσο κοίταξα στο ιντερνετ, για Πειραιά βγάζει περισσότερα σχόλια. Και καλά σχόλια κιόλας! Άλλος είναι φαντάζομαι ε? .
Ο Κόλλιας ήταν στον Πειραιά και από πέρυσι μεταφέρθηκε στη Συγγρού απέναντι από το Ωνάσειο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα