• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

καποιο καλο εστιατοριο στην Αθηνα

amsterdam

Member
"Μυρτιά" χασαποταβέρνα στη Ν. Σμύρνη,μοσχαρίσια γάλακτος,συκώτι,γενικά όλα τα κρεατικά του ιδανικά ψημένα,ψωμί στα κάρβουνα με λάδι και ρίγανη.Άψογο σέρβις,τεράστιες μερίδες και vfm.
Στο τέλος σε κερνάνε και λουκουμάδες με σοκολάτα ή μέλι και χαλβά σιμιγδαλένιο.
Από το απόγευμα και μετά και τις Κυριακές και το μεσημέρι.
Κοντά στη στάση του τραμ Αγία Παρασκευή.
Και μην ξεφύγετε στην παραγγελία,θα τα πάρετε πακέτο για το σπίτι.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Για πες και τιμούλες, καλό ακούγεται κι έχει κι εμπνευσμένο όνομα.
Νορμάλ τιμές (έχει και στο site κατάλογο για να πάρεις μια γεύση),ωραίο περιβάλλον...

"Μυρτιά" χασαποταβέρνα στη Ν. Σμύρνη
Κλασσική αξία στη Ν.Σμύρνη..Το Σάββατο αρχικά πέρασα απο εκεί αλλα είχε αναμονή πάνω απο μισάωρο...
Πολύ καλή περίπτωση πριν ξεκινήσετε δίαιτα!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επειδή αρχισατε τα τοπικιστικα σας να προτείνω και γω ένα εστιατόριο στην πατρίδα Καισαριανη. Κρητική κουζίνα,ωραιο τσίπουρο στην πλατεία της συνοικίας
Το Ρακακι

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
"Μυρτιά" χασαποταβέρνα στη Ν. Σμύρνη,μοσχαρίσια γάλακτος,συκώτι,γενικά όλα τα κρεατικά του ιδανικά ψημένα,ψωμί στα κάρβουνα με λάδι και ρίγανη.Άψογο σέρβις,τεράστιες μερίδες και vfm.
Στο τέλος σε κερνάνε και λουκουμάδες με σοκολάτα ή μέλι και χαλβά σιμιγδαλένιο.
Από το απόγευμα και μετά και τις Κυριακές και το μεσημέρι.
Κοντά στη στάση του τραμ Αγία Παρασκευή.
Και μην ξεφύγετε στην παραγγελία,θα τα πάρετε πακέτο για το σπίτι.
Τι μου θύμισες , πηγαινα τακτικα οταν εμενα Νεα Σμυρνη .
καλο φαγητο και πολυ μεγαλες μεριδες , οταν πηγαινα με φιλους αλλοδαπους
παθαιναν πλακα με το πόσο τρωμε εμεις οι Ελληνες :roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
οκ, τωρα το καταλαβα!δοκιμασες το maredo σε ενα stopover στην φρανκφουρτη και ενας φιλος σου δοκιμασε αυτο της αθηνας και σου ειπε οτι δεν το θεωρησε ανεκτο..με καλυψες, νομιζω!

εγω λοιπον, που το επισκεφθηκα η ιδια, το βρηκα μια χαρα, σιγουρα οχι την καλυτερη μπριζολα της αθηνας, αλλα παντως αξιοπρεπεστατο για τα χρηματα του..

αυτα ειχα να δηλωσω..κατα τα λοιπα, περι ορεξεως κλπ κλπ κλπ!
Να σας ενημερώσω ότι το εστιατόριο στην Αθήνα έκλεισε....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το Σαββατο που μας περασε γνωστη κοιλιοδουλη συμφορουμιτισσα, μετα απο εξοδο για ψωνια στο κεντρο, με πηγε σε ενα γαλακτοπωλειο στην Ομονοια ακριβως πισω απο τo Hondos Center ...
Ελεγε λοιπον με πεισμα οτι το εν λογω μαγαζι κανει τους καλυτερους λουκουμαδες στην Αθηνα. Με "χιλια ζορια:cool:" πηγα μαζι της ,να δοκιμασω.
Η βιτρινα του μαγαζιου με εξεπληξε.... Μιλφειγ σαν λευκα τουβλακια, παστες κλασσικες... Η μυρωδια του φρεσκοψημενου λουκουμα μου εσπασε τη μυτη...
Ενεδωσα.... Και ποσο μα ποσο καλα εκανα!!

Η ΣΤΑΝΗ
Μ.Κοτοπουλη 10, Ομονοια
.http://www.stani1931.gr/index.html
http://www.stani1931.gr/products.html

fotast

Member
Το Σαββατο που μας περασε γνωστη κοιλιοδουλη συμφορουμιτισσα, μετα απο εξοδο για ψωνια στο κεντρο, με πηγε σε ενα γαλακτοπωλειο στην Ομονοια ακριβως πισω απο τo Hondos Center ...
Ελεγε λοιπον με πεισμα οτι το εν λογω μαγαζι κανει τους καλυτερους λουκουμαδες στην Αθηνα. Με "χιλια ζορια:cool:" πηγα μαζι της ,να δοκιμασω.
Η βιτρινα του μαγαζιου με εξεπληξε.... Μιλφειγ σαν λευκα τουβλακια, παστες κλασσικες... Η μυρωδια του φρεσκοψημενου λουκουμα μου εσπασε τη μυτη...

Η ΣΤΑΝΗ
Μ.Κοτοπουλη 10, Ομονοια
..
Πιστεύω οτι ειναι κλασσικό εδώ και πολλά χρόνια.' Εχει και πολύ καλό γιαούρτι.

Σχεδόν πάντα βλέπεις ξένους/τουρίστες εκεί.Πρέπει να το αναφέρουν κάποιοι τουριστικοί οδηγοί.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Έχει πάει κανείς στο άσπρο πιάτο??
Μου το έχει προτίνει φίλος και σκέφτομαι να το επισκευτώ μετά τη νηστεία,οπότε αν κανείς το γνωρίζει θα ήθελα τη γνώμη του...
http://www.aspropiato.gr/

varioAthens

Member

Η ΣΤΑΝΗ
Μ.Κοτοπουλη 10, Ομονοια
..
Απορώ πως σου είχε διαφύγει... αυτό το μαγαζί έχει στιγματίσει τα παιδικά μου χρόνια... το μέλι φτάνει μέχρι την καρδιά του λουκουμά!!! :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
βρε παιδια ...αυτο το κορμι δεν χτιστηκε τρωγοντας λουκουμαδες , αλλα με ωρες ασκησης στα γυμναστηρια...
Πως ειναι δυνατον λοιπον να γνωριζω τετοιους οικους της κολασεως?:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα