tsolias1979
Member
Εαν ακυρωθει μια πτηση ποσες μερες πριν σε ειδοποιουν?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει και 2-3 μερες πριν πεταξει?
Μα ναι φυσικά.... και εκεί να δεις τρέξιμο να ακυρώσεις ξενοδοχεία κλπ!!!Εαν ακυρωθει μια πτηση ποσες μερες πριν σε ειδοποιουν?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει και 2-3 μερες πριν πεταξει?
Θα "κράσαρε" το σύστημα τους με τόσους που ζητάμε αποζημίωση!! Έστειλα και δεύτερη φορά ζητώντας ολόκληρο το ποσό και ακόμη να μου απαντήσουν. Έχουν περάσει εφτά μέρες...Φαντάσου ότι εμένα ούτε καν μου έχουν απαντήσει ακόμα...Σε πόσο διάστημα σου απάντησαν και σε ποιο φαξ το έστειλες; Στη Merlin είχαν απαντήσει σε 3-4 μέρες μέσω εμαιλ, εγώ το έστειλα τουλάχιστον 10 μέρες πριν.
Αφου τα δικαιούμαστε, θα τα πάρουμε. Παρεμπιπτόντως "πήρατε" γράφεται.πείρατε που πείρατε αρκετά καλά φράγκα, τι την θέλετε την επιστροφή;
Με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο; Τρομερή ασφάλεια.Έφτασε και η δική μου επιταγή με απλό ταχυδρομείο. Η αποζημίωση για 3 άτομα αφορά μόνο την αναχώρηση, αν και τους είχα ζητήσει και για την επιστροφή. Θα τους στείλω πάλι fax για την επιστροφή. Την επιταγή την εξαργυρώνουμε σε οποιαδήποτε τράπεζα?
Η επιταγή
Σιγά μην πλήρωναν συστημένο . Αν ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό περιστέρι τους κοστίζει φτηνότερα, τη βάψατε...Με ΑΠΛΟ ταχυδρομείο; Τρομερή ασφάλεια.
χαχχαχα το πιστεύεις ότι αυτό σκεφτόμουν;; Πρέπει να ήρθε και η δική μου σήμερα, με ενημέρωσαν από το σπίτι ότι ήρθε ένα περίεργο γράμμα από εξωτερικό Θα σας ενημερώσωΣιγά μην πλήρωναν συστημένο . Αν ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό περιστέρι τους κοστίζει φτηνότερα, τη βάψατε...