Εδώ κάτι μας γράφουν εύκολα μεταφράζεται. Κοιτάξτε και τις άλλες μήπως κάτι καλό βρείτε.
Καλησπέρα μπορώ να έχω το τηλέφωνο του Ζαχαρία????Καλησπέρα είχα κλείσει μεσω του φόρουμ κάποιον Ζαχαρία αλλά μας αλλάξαμε τα εισητηρια και ψάχνουμε πάλι ελληνόφωνο ξεναγό, ώστε και να μην μας γδάρουν αλλά να μας έχει και λίγο κάπως προστατευμένους. Υπάρχει κάποια σύσταση;
Ηρθε η ωρα.....
Ο Ζαχαρίας +20 114 198 6741 what’s up!
ΔΕΝ ξέρω αν χρεώνει με άτομα, μερες, μεταφορικά, περιόδους, εκδρομές κτλ καντε επικοινωνία μαζί του και θα τα πληροφορηθείτε ολα!
Το κάνω ήδη!!! Βοηθάει πάρα πολύ!!!Καλως σε βρηκαμε Βασια. Και εγω του χρονου σκεφτομαι για το πρωτο μου ταξιδι εκτος Ευρωπης (η πολυαγαπημενη μου Κωνσταντινουπολη δε λογιζεται ετσι .....) αλλα οχι Αιγυπτο αλλα Μαροκο. Εννοειται οτι θα ακολουθησει και η Αιγυπτος που πρεπει να ειναι μια ανεπαναληπτη εμπειρια. Ειδικα αν συνδυαστει και με κρουαζιερα στο ΝειλοΝα ανατρεξεις και στη σχετικη ενοτητα με τις Ταξιδιωτικες Ιστοριες για την Αιγυπτο.
Αν χρειαζεστε ελληνοφωνες ξεμαγησεις μαζι με μετακινησεις στη χωρα, μπορω να σας εξυπηρετησω με τους συνεργατες μας εκει.Καλησπέρα είχα κλείσει μεσω του φόρουμ κάποιον Ζαχαρία αλλά μας αλλάξαμε τα εισητηρια και ψάχνουμε πάλι ελληνόφωνο ξεναγό, ώστε και να μην μας γδάρουν αλλά να μας έχει και λίγο κάπως προστατευμένους. Υπάρχει κάποια σύσταση;
καλησπέρα μπορείτενα μου στείλετε στοιχεία για ελληνοφωνο ξεναγο?Αν χρειαζεστε ελληνοφωνες ξεμαγησεις μαζι με μετακινησεις στη χωρα, μπορω να σας εξυπηρετησω με τους συνεργατες μας εκει.