• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αίγυπτος Έλληνας ταξιδιωτικός πράκτορας Αίγυπτος

Eleniijkio

New Member
Καλησπέρα είχα κλείσει μεσω του φόρουμ κάποιον Ζαχαρία αλλά μας αλλάξαμε τα εισητηρια και ψάχνουμε πάλι ελληνόφωνο ξεναγό, ώστε και να μην μας γδάρουν αλλά να μας έχει και λίγο κάπως προστατευμένους. Υπάρχει κάποια σύσταση;
Καλησπέρα μπορώ να έχω το τηλέφωνο του Ζαχαρία????

vasia123

New Member
Καλησπέρα!
Πρώτη φορά εκτός Ευρώπης! Πάμε Αίγυπτο, Κάιρο και συγκεντρώνουμε πληροφορίες, κυρίως όμως αναζητούμε ελληνόφωνο ξεναγό. Διάβασα εξαιρετικές κριτικές για τον Ζαχαρία, οπότε αν κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε μαζί του θα ήταν σημαντικό !

AlexFocus

Member
Καλως σε βρηκαμε Βασια. Και εγω του χρονου σκεφτομαι για το πρωτο μου ταξιδι εκτος Ευρωπης (η πολυαγαπημενη μου Κωνσταντινουπολη δε λογιζεται ετσι .....) αλλα οχι Αιγυπτο αλλα Μαροκο. Εννοειται οτι θα ακολουθησει και η Αιγυπτος που πρεπει να ειναι μια ανεπαναληπτη εμπειρια. Ειδικα αν συνδυαστει και με κρουαζιερα στο Νειλο:) Να ανατρεξεις και στη σχετικη ενοτητα με τις Ταξιδιωτικες Ιστοριες για την Αιγυπτο.

Ηρθε η ωρα.....
Ο Ζαχαρίας +20 114 198 6741 what’s up!
ΔΕΝ ξέρω αν χρεώνει με άτομα, μερες, μεταφορικά, περιόδους, εκδρομές κτλ καντε επικοινωνία μαζί του και θα τα πληροφορηθείτε ολα!

Last edited:

vasia123

New Member
Καλως σε βρηκαμε Βασια. Και εγω του χρονου σκεφτομαι για το πρωτο μου ταξιδι εκτος Ευρωπης (η πολυαγαπημενη μου Κωνσταντινουπολη δε λογιζεται ετσι .....) αλλα οχι Αιγυπτο αλλα Μαροκο. Εννοειται οτι θα ακολουθησει και η Αιγυπτος που πρεπει να ειναι μια ανεπαναληπτη εμπειρια. Ειδικα αν συνδυαστει και με κρουαζιερα στο Νειλο:) Να ανατρεξεις και στη σχετικη ενοτητα με τις Ταξιδιωτικες Ιστοριες για την Αιγυπτο.
Το κάνω ήδη!!! Βοηθάει πάρα πολύ!!!

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Καλησπέρα είχα κλείσει μεσω του φόρουμ κάποιον Ζαχαρία αλλά μας αλλάξαμε τα εισητηρια και ψάχνουμε πάλι ελληνόφωνο ξεναγό, ώστε και να μην μας γδάρουν αλλά να μας έχει και λίγο κάπως προστατευμένους. Υπάρχει κάποια σύσταση;
Αν χρειαζεστε ελληνοφωνες ξεμαγησεις μαζι με μετακινησεις στη χωρα, μπορω να σας εξυπηρετησω με τους συνεργατες μας εκει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.715
Νεότερο μέλος
Nadia K

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom