• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γεωργία Φλερταροντας τη Γεωργία

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Κοιτάω για wine tasting στο Κουτάισι, εντός πόλης. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία σε κάποιο μαγαζί; Έχω βρει για την ώρα στο Wine Vibes με τιμή 23 ευρώ για 5 ποτήρια και σνακ. Είναι τσιμπημένο ή είναι η ιδέα μου; Έχω να πάω πάνω από 10 χρόνια στη χώρα κ δεν ξέρω πού παίζουν οι τιμές.

aiolikos

Member
Το αμαξι θα το χρειαστουμε για μετακινήσεις Κουταίσι- Γκορι-Τυφλίδα ( και ίσως βόλτα σε Tskaltubo ). Προφανώς και δεν ειμαστε σε φαση να κανουμε ζογκλερικα για Καυκασο.

aiolikos

Member
Παιδιά μια ερώτηση ακόμη, που πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί νωρίτερα στο μίτο και να μου διαφεύγει.. για την περίπτωση ίντερνετ-δεδομένων έχει κάποιος καμία πρόταση που θα βρούμε και το περίπου κόστος της?

Παιδιά μια ερώτηση ακόμη, που πολύ πιθανόν να έχει απαντηθεί νωρίτερα στο μίτο και να μου διαφεύγει.. για την περίπτωση ίντερνετ-δεδομένων έχει κάποιος καμία πρόταση που θα βρούμε και το περίπου κόστος της?
eSIM από Bnesim

aiolikos

Member
Χριστός Ανέστη παιδιά και χρόνια πολλά! Επιστροφή από Γεωργία με τις καλύτερες εντυπώσεις..Τελικά νοικιάσαμε αμάξι με τη βοήθεια του ιδιοκτήτη του aibnb στο Κουταίσι. Όντως η οδήγηση απαιτούσε μεγάλη προσοχή και πόσο μάλλον όταν έχεις στα χέρια σου δεξιοτίμονο (λόγω του ότι τα φέρνουν κατευθείαν από Κορέα, θα δείς πολλά τέτοια). Μόνο στην εκδρομή για Καζμπέγκι πήγαμε μέσω οργανωμένου γκρούπ και αυτό θα συνιστούσα σε όποιον θέλει να απολαύσει τη διαδρομή, μιας που ο δρόμος είναι κάτω του μετρίου, τα μποτιλιαρίσματα πολύ συχνά και οι προσπεράσεις άρρωστες. Ο καιρός ήταν με το μέρος μας αφού χορτάσαμε ήλιο..το φαγητό, οι τιμές, τα φυσικά τοπία, η Τυφλίδα και η αντιμετώπιση που δεχτήκαμε από τους ντόπιους, μας άφησαν μια όμορφη επίγευση κ αφορμή για να ξαναπάμε..

Evi_Stav

Member
Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά!

Γυρίσαμε και εμείς προχθές από Γεωργία με τις καλύτερες εντυπώσεις!!

Πανέμορφη χώρα, ανεκμετάλλευτη ακόμα, με πολλά αυθεντικα στοιχεία.

Νοικιάσαμε και αμάξι για να τη γυρίσουμε και δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Ναι! Θέλει προσοχή! Δεν οδηγούν καλά (κάνουν προσπεράσεις, τρέχουν και μετά σταματάνε απότομα χωρίς alarm, στρίβουν χωρίς φλας), το οδικό δίκτυο σε κάποια σημεία είναι χαοτικό, το google maps δεν είναι παντού ενημερωμένο και συναντάς παντού στην εξοχή αγελάδες και γουρούνια μες το δρόμο :lol: Ωστόσο,με βάση σχόλια εδώ, περίμενα πολύ χειρότερα πράγματα! Αν οδηγείς με προσοχή και με μέρα έξω, είσαι μια χαρά.

Η Τιφλίδα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Πανέμορφη, μες το πράσινο, με ωραία κτίρια! Ωστόσο, μας άρεσε πολύ και η αυθεντικότητα του Kutaisi!

Φάγαμε πολύ καλά και πολύ φθηνά, είδαμε μοναδικά αξιοθέτα, ζήσαμε αξέχαστες εμπειρίες.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους! Αν κάποιος θέλει πληροφορίες για διαμονές, εστιατόρια κλπ, ρωτήστε με.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.002
Μέλη
39.715
Νεότερο μέλος
Nadia K

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom