tatooine
Member
αυτά σε τι αεροπλανα είναι? θα τα ανακαινίσουν όλα? γιατί πλην των 787 boeing και των 350 airbus τα υπόλοιπα μεγαλα εχεουν τα χαλια τους στην μπίζνες (αναφερομαι στα 777 και στα 330 )
Turkish Airlines plans new business class for 777s & A350sαυτά σε τι αεροπλανα είναι? θα τα ανακαινίσουν όλα? γιατί πλην των 787 boeing και των 350 airbus τα υπόλοιπα μεγαλα εχεουν τα χαλια τους στην μπίζνες (αναφερομαι στα 777 και στα 330 )
2 φορές Αθήνα - Κων/πολη - Σαν Φρανσίσκο όχι μόνο ξανά έλεγχο αλλά και στις 2 φορές είχε διπλό έλεγχο, με την είσοδο στο gate είχε έλεγχο "με τα χέρια" σε όλες τις χειραποσκευές μηδενός εξαιρουμένου! Ολόκληρη ομάδα άντρες για τους άντρες, γυναίκες για τις γυναίκες!Και εμένα μου έχει συμβεί σε μετεπιβιβαση να ξανά περάσω έλεγχο ασφαλείας.
Ναι, οι πτήσεις προς ΗΠΑ περνάνε διπλό έλεγχο. Οι απλοποιημένες διαδικασίες είναι για τους υπόλοιπους προορισμούς.2 φορές Αθήνα - Κων/πολη - Σαν Φρανσίσκο όχι μόνο ξανά έλεγχο αλλά και στις 2 φορές είχε διπλό έλεγχο, με την είσοδο στο gate είχε έλεγχο "με τα χέρια" σε όλες τις χειραποσκευές μηδενός εξαιρουμένου! Ολόκληρη ομάδα άντρες για τους άντρες, γυναίκες για τις γυναίκες!
200 ευρώ οικονομική 500 ευρώ διακεκριμένη.https://loyaltylobby.com/2024/09/12...bul-kuala-lumpur-sydney-from-december-5-2024/ θα βάλουν και για Σίδνεϊ Αυστραλία.
Αγόρασε θέση με έξτρα χώρο για τα πόδια η έξοδο κίνδυνου αν βρεις. Είναι κάπου στα 90 εύρω.καλημέρα σε όλους από την άλλη μεριά του πλανήτη .
τέλος του μήνα επιστρέφω ελλάδα με την αγαπήτη μας εταιρεία . το θέμα μου ποιο είναι; όταν πέταξα από ελλάδα για ιαπωνία 11,5 ώρες ο κώλος μου πιάστηκε , σαν πουλί μέσα στην φάκα.
δεν παλευόταν η αλήθεια είναι.
έψαξα , να βρώ για να κάνω την επιστροφή μου αναβάθμιση (2 εβδομάδες από τώρα σχεδόν) αλλά δεν υπάρχει η επιλογή , γνωρίζει μήπως κάποιος τι στο καλό μπορώ να κάνω να είμαι λίγο πιο άνετα;
έκατσα σε σημείο που αριστερά δεξιά μου είχα θυρία και ο μπροστά έκανε τέρμα πίσω την θέση ,οπότε τα είδα όλα...