Glosoli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή
Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή
Δεν είμαι εγώ στη φωτό βρε. Σιγά μην ήμουν τόσο ωραίος!!!!!!!!!!!!!!Αυτα βρε κουτουλια επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας με πμ .....ασε που Αντουαν σε εχουμε δει κ στη φωτο.
Και όχι μόνο στη φωτο... αλλά και στην τηλεόρασηΑυτα βρε κουτουλια επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας με πμ .....ασε που Αντουαν σε εχουμε δει κ στη φωτο.
Και όχι μόνο στη φωτο... αλλά και στην τηλεόρασηΜη νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει την εμφάνισή σου
![]()
Πραγματικά η Γκεστάπο βρίσκεται στο φόρουμ!
Να δείς που εντός 5' θα βρεθεί και ο hydronetta και θα μου κάνει παρατήρηση που δε μελετάω, είμαι βέβαιος!!![]()
Εγώ θα σε δώσω στεγνά.....Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή
Εγώ θα σε δώσω στεγνά.....
ναι ναι μόνο εγώ έπιναpp
εσένα σε θέλω δίπλα μου...θυμάμαι έπινες και εσύ κρασάκι![]()
Ααααα... Ναι, αλλά εσένα θέλει δίπλα του!!!ναι ναι μόνο εγώ έπινα![]()