• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τραβελστορική Συνάντηση Αθήνα 22/05

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή

_antonis_

Member
Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή

Τι λες μωρέ;
Αφού είπαμε, θα φοράμε όλοι καρτες τύπου συνεδρίου με όνομα, nickname, φωτό κλπ κλπ Άδικα τα γράφω;;; :haha::haha::haha:
Έχω μια ιδέα, να το παίξω εγώ εσύ κι εσύ εγώ, δε μας ξέρουν!!!!!! :D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτα βρε κουτουλια επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας με πμ .....ασε που Αντουαν σε εχουμε δει κ στη φωτο.

Bahari

Member
Αυτα βρε κουτουλια επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας με πμ .....ασε που Αντουαν σε εχουμε δει κ στη φωτο.
Και όχι μόνο στη φωτο... αλλά και στην τηλεόραση:D Μη νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει την εμφάνισή σου:bleh:

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Aaaa Αντώνη εμένα με ξέρουν από την προηγούμενη συνάντηση την ετεροχρονισμένη Τσικνοκυριακή

ΤV?

αααα θα έχουμε και celebrities δηλαδή

_antonis_

Member
Και όχι μόνο στη φωτο... αλλά και στην τηλεόραση:D Μη νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει την εμφάνισή σου:bleh:

Πραγματικά η Γκεστάπο βρίσκεται στο φόρουμ!
Να δείς που εντός 5' θα βρεθεί και ο hydronetta και θα μου κάνει παρατήρηση που δε μελετάω, είμαι βέβαιος!!:haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ θα σε δώσω στεγνά.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh