varioAthens
Member
Ελπίζω κατά τις 3 να μην έχετε αφήσει μόνο άδεια πιάτα...
Ασε μαθαίνει φιγούρες εκτός από το πιάνοΣυμφωνώ malysa μου, μπράβο στη Παναγιώτα για την άψογη οργάνωση. Αυτό με τα ταμπελάκια που γράφτηκε τελικά δεν είναι κακή ιδέα, καθώς θα είμαστε τελικά πολλοί και σίγουρα θα χαθούμε στις χαιρετούρες. Είπε το ανέλαβε ο Αντώνης... πού είναι αυτό το παλληκάρι;; ελπίζω να κάνει πρόβες ή να φτιάχνει τα αυτοκόλλητα name tags
Αντώνη, εγώ δεν θέλω ταμπελάκι !Είπε το ανέλαβε ο Αντώνης... πού είναι αυτό το παλληκάρι;; ελπίζω να κάνει πρόβες ή να φτιάχνει τα αυτοκόλλητα name tags
Μμμμ....θα φάω αποβολή στο τέλος, είμαι σίγουρος.Συμφωνώ malysa μου, μπράβο στη Παναγιώτα για την άψογη οργάνωση. Αυτό με τα ταμπελάκια που γράφτηκε τελικά δεν είναι κακή ιδέα, καθώς θα είμαστε τελικά πολλοί και σίγουρα θα χαθούμε στις χαιρετούρες. Είπε το ανέλαβε ο Αντώνης... πού είναι αυτό το παλληκάρι;; ελπίζω να κάνει πρόβες ή να φτιάχνει τα αυτοκόλλητα name tags
Εσυ πουλακι μου ακουσα καποια βρωμα οτι εχεις βγει στην τηλεοραση?
Για ξηγησου καλυτερα να καταλαβουμε και μεις.....
Κλεοπάτραααααααααααα!!!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω!!!! Εσύ είσαι παλιά... είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τέτοια σημαντικά γεγονότα;;;:roll: Ο ίδιος ο Αντώνης μας είχε πει σε κάποιο τόπικ ότι την τάδε μέρα και ώρα θα βγει στην τηλεόραση και θα μιλήσει για... (δε σας λέω... σας αφήνω σε αγωνία)Εσυ πουλακι μου ακουσα καποια βρωμα οτι εχεις βγει στην τηλεοραση?
Κλεοπάτραααααααααααα!!!!!!!!!!! Δεν το πιστεύω!!!! Εσύ είσαι παλιά... είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τέτοια σημαντικά γεγονότα;;;:roll: Ο ίδιος ο Αντώνης μας είχε πει σε κάποιο τόπικ ότι την τάδε μέρα και ώρα θα βγει στην τηλεόραση και θα μιλήσει για... (δε σας λέω... σας αφήνω σε αγωνία)
Nτινάκι, κρύβε λόγια, γιατί θα μας κράξουνεΚι ένα μερακλαντάν ζειμπέκικο για το Malysaki μας
Εσυ πουλακι μου ακουσα καποια βρωμα οτι εχεις βγει στην τηλεοραση?
Δεν μας λες και σε μας τους πιο καινούριους? Αυτά τα πράγματα τα μοιραζόμαστε με τους συμφορουμίτες μας! Αντώνη, που είσαι, γιατί δεν μιλάς??