aetopetritis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κένυα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού!
ευχαρίστως...από κάθε αποδέκτη που προσφέρεταιMε περισσή χαρά το γουρούνι θα σου χάριζε μερικά...
ευχαρίστως...από κάθε αποδέκτη που προσφέρεταιMε περισσή χαρά το γουρούνι θα σου χάριζε μερικά...
ευχαρίστως...από κάθε αποδέκτη που προσφέρεται
+5 from me darling !ευχαρίστως...από κάθε αποδέκτη που προσφέρεται
Gallus gallus ούτε ουρολόγος να ήσουν...Παιδιά, μόλις επέστρεψα και γω στο σπίτι μου και θελω να σας πω ότι πέρασα υπέροχα! Καλά, τι αξέχαστη παρέα είναι αυτή;!
Πωπω, θα τραβήξω τα μαλλιά μου από την ευτυχία!
Παναγιωτα μου, σε ευχαριστούμε για την εκπληκτική διοργάνωση και special thanks στους hydronetta και travelogato που μας ξεσήκωσαν με το συγκλονιστικό, φουτουριστικό, μετα-υπέρτατο σκετσάκι!
Είμαι τόσο συγκλονισμένος που φοβάμαι ότι ο αιματορχικός μου φραγμός θα διακορευτεί!
kisses
Ε, βέβαια... Μη χάσεις εσύ! Αφού σου ευχηθήκαμε να ζήσετε που κάνατε προπόσεις με τον glosoli, μου την φύλαγες!! Σε καταλαβαίνω...και γώ θα είχα σκάσει απ'το κακό μου!Μήπως έπρεπε να σας αφήσουμε για λίγο μόνους;
Ναι, άργησα πολύ να απαντήσω, πολύ τρέξιμο!!!Τι εγινε αγορι ....το ηπιαμε το ποτο?Πως ηταν το μαγαζι?
Μη μου πεις ότι είσαι ουρολόγος... ένα γουρούνι που σέβεται τον εαυτό του θα έπρεπε να είναι δερματολόγος!Gallus gallus ούτε ουρολόγος να ήσουν...
Καλα εσυ με μουλαρι ανεβαινες προς Σαλονικα μερια και εφτασες τωρα?Παιδιά, μόλις επέστρεψα και γω στο σπίτι μου και θελω να σας πω ότι πέρασα υπέροχα! Καλά, τι αξέχαστη παρέα είναι αυτή;!
Πωπω, θα τραβήξω τα μαλλιά μου από την ευτυχία!
Παναγιωτα μου, σε ευχαριστούμε για την εκπληκτική διοργάνωση και special thanks στους hydronetta και travelogato που μας ξεσήκωσαν με το συγκλονιστικό, φουτουριστικό, μετα-υπέρτατο σκετσάκι!
Είμαι τόσο συγκλονισμένος που φοβάμαι ότι ο αιματορχικός μου φραγμός θα διακορευτεί!
kisses