Glosoli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή
Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή
Δεν είμαι εγώ στη φωτό βρε. Σιγά μην ήμουν τόσο ωραίος!!!!!!!!!!!!!!Αυτα βρε κουτουλια επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας με πμ .....ασε που Αντουαν σε εχουμε δει κ στη φωτο.
Και όχι μόνο στη φωτο... αλλά και στην τηλεόραση Μη νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει την εμφάνισή σουΑυτα βρε κουτουλια επρεπε να τα πειτε μεταξυ σας με πμ .....ασε που Αντουαν σε εχουμε δει κ στη φωτο.
Και όχι μόνο στη φωτο... αλλά και στην τηλεόραση Μη νομίζεις ότι έχουμε ξεχάσει την εμφάνισή σου
Πραγματικά η Γκεστάπο βρίσκεται στο φόρουμ!
Να δείς που εντός 5' θα βρεθεί και ο hydronetta και θα μου κάνει παρατήρηση που δε μελετάω, είμαι βέβαιος!!
Εγώ θα σε δώσω στεγνά.....Ένας είναι σίγουρο...όπως θα έρθω εγώ όσοι δεν με ξέρουν ήδη δεν θα μπορούν να πουν να πουν "ρε παιδιά ποιος είναι ο Glosoli;" Σσσσσσσσσσσσσ την κυριακή
ppΕγώ θα σε δώσω στεγνά.....
ναι ναι μόνο εγώ έπιναpp
εσένα σε θέλω δίπλα μου...θυμάμαι έπινες και εσύ κρασάκι
Ααααα... Ναι, αλλά εσένα θέλει δίπλα του!!!ναι ναι μόνο εγώ έπινα