SPROM
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Εξεταστική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Δεν ξέρω τώρα...
Πωλούνται 2 βίντεο διαρκείας 0:37 και 2:52 λεπτών. Πρόσωπα ευκρινή, τιμές λογικές.
Πόσο πάει...
Πωλούνται 2 βίντεο διαρκείας 0:37 και 2:52 λεπτών. Πρόσωπα ευκρινή, τιμές λογικές.
Έκανε σόου το γουρούνι;! Σωκράτη! δώσε μου ΤΩΡΑ το υλικό!hydronetta , travelogatos και Παναγιώτα παρουσιάσατε μοναδικό show..!!!!Μπράβο σας !!!
Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον άν προβληθούν αμοντάριστα πλάνα απο το επίμαχο βίντεο..Έκανε σόου το γουρούνι;! Σωκράτη! δώσε μου ΤΩΡΑ το υλικό!
Α, για άκουσε να σου πω, παλιοαερικό! Δεν θα μας ανάβετε και μετά θα μας αφήνετε με την κάψα...Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον άν προβληθούν αμοντάριστα πλάνα απο το επίμαχο βίντεο..
Κατ' αρχήν δεν ξέρεις πόσοι έχουν το βίντεο ντοκουμέντο..αυτό και μόνο πιστεύω πως θα καθορίσει και την τελική τιμή...Α, για άκουσε να σου πω, παλιοαερικό! Δεν θα μας ανάβετε και μετά θα μας αφήνετε με την κάψα...
Αν το ζητήσω από τον ίδιο, λες να μου το δώσει ή είναι άκρως εξευτελιστικό;
Πολύ καλή δουλειά και καθόλου πρόχειρο θα έλεγα...Αφου θελετε βιντεο παρτε κατι προχειρο και αργοτερα βλεπουμε...42cRLsZ4Qmw[/media] - The Muppets Show Intro‏