Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Σαφης με μια λεπτομερεια... τι βλεπεις μετα το τριτο ποτηρι?Αμα με δείτε, πάει να πει ότι ήρθα, άμα δεν με δείτε πάει να πει ότι .....δεν ήρθα.
Νομίζω ήμουν σαφής.
Σαφης με μια λεπτομερεια... τι βλεπεις μετα το τριτο ποτηρι?Αμα με δείτε, πάει να πει ότι ήρθα, άμα δεν με δείτε πάει να πει ότι .....δεν ήρθα.
Νομίζω ήμουν σαφής.
Το τέταρτοΣαφης με μια λεπτομερεια... τι βλεπεις μετα το τριτο ποτηρι?
Θα πρέπει να φοράμε και ταμπελάκια με τα nicknames!
Βρε αφήστε τα ταμπελάκια, να μπλέκονται τα τραπέζια, να ρωτάμε, να ξαναρωτάμε, να σπάσει ο πάγος... Τον Αντουάν μην τον πολυψάχνετε, του έχουμε τάξει την κεφαλή του τραπεζιούΑυτό με τα ταμπελάκια που γράφτηκε τελικά δεν είναι κακή ιδέα, καθώς θα είμαστε τελικά πολλοί και σίγουρα θα χαθούμε στις χαιρετούρες. Είπε το ανέλαβε ο Αντώνης... πού είναι αυτό το παλληκάρι;; ελπίζω να κάνει πρόβες ή να φτιάχνει τα αυτοκόλλητα name tags
Μετρό Μοναστηράκι, Φένια μου, καλό ταξίδιΕλπίζω να βρω το σημείο συνάντησης
Σου αναφέρω απλά ότι η ζωντανή μουσική σταματά μετά τις 5...λογω χωσιματος στην δουλεια την Κυριακη θα ερθω μετα τις 4 στην Δαφνη .. να υποθεσω θα ειστε ακομα εκει;;;;
Επειδη δεν τα παω καλα με τα πμ (γενικα προτιμω τα μμ), αν μπορεσω να ερθω (μονο στο φαγητο) θα το ξερω ανημερα.
Υποχρεωσεις γαρ...
Θα σας περιμένουμε Dim kyr την προσθήκη μπύρας στο μενού για πάρτη σου την κάναμε, μη μας απογοητεύσεις...Σωκράτη με κάλυψες. Και εγώ το ίδιο. Αμα με δείτε, πάει να πει ότι ήρθα, άμα δεν με δείτε πάει να πει ότι .....δεν ήρθα.
Νομίζω ήμουν σαφής.
Τις παραγγελιές σας Μαριώ στον πιανίστα, με τόση πρόβα που αναφέρει θα πρέπει να είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε ρεπερτόριου.γ. Παναγιώτα μου εσύ που είσαι τόσο άψογη διοργανώτρια μπορείς να κανονίσεις να παίξει για κανά μισάωρο ηλεκτρονική μουσική για χατήρι της Vario και της Κλεοπάτρας?? Και καμιά δυο ώρες λάτιν για μένα, την Άρια και το Glossoli? (όχι δεν κλέβω)
N' ακούσω και techno παιγμένη στο πιάνο και τι στον κόσμο...:roll:Τις παραγγελιές σας Μαριώ στον πιανίστα, με τόση πρόβα που αναφέρει θα πρέπει να είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε ρεπερτόριο
Τίποτα δεν ξεχνάτε εδώ, τίποτα!!Βρε αφήστε τα ταμπελάκια, να μπλέκονται τα τραπέζια, να ρωτάμε, να ξαναρωτάμε, να σπάσει ο πάγος... Τον Αντουάν μην τον πολυψάχνετε, του έχουμε τάξει την κεφαλή του τραπεζιού