Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Μαλλον θα τα καταφερω να ερθω...
edit: στο εστιατοριο
Τι γράφω? Πάει τα παιξα...Παναγιώτα λόγω απροοπτου δεν μπορούμε να έρθουμε στο μουσείο αλλά θα τα πούμε κατευθείαν στο εστιατόριο. Σόρι για την τελευταίας στιγμής προειδοποίηση! Κατα τα άλλα ανυπομονώ να σας δω όλους σας αύριο.
Απ'τις πολλές πρόβες με πόνεσαν τα δαχτυλάκια μου!!!
Κάποιος ψεύδεται;Τις πρόβες τις αναφέρει ο hydronetta, εγώ δεν είπα ότι κάνω........
Μαλλον θα τα καταφερω να ερθω...
Κανένα πρόβλημα, Μαρία μου. Θα σας δούμε στον ΕλλήσποντοΠαναγιώτα λόγω απροοπτου δεν μπορούμε να έρθουμε στο μουσείο αλλά θα τα πούμε κατευθείαν στο εστιατόριο. Σόρι για την τελευταίας στιγμής προειδοποίηση! Κατα τα άλλα ανυπομονώ να σας δω όλους σας αύριο.
ΑΙΣΧΟΣΥΓ. Δεν έχω λόγια για το σκετσάκι λέμε...
Καλά όποιος τράβηξε το βίντεο θα το μοσχοπουλήσει μετά. Και τόλεγα γαμώτο να πάρω μηχανή μαζί, καλά να πάθωΑΙΣΧΟΣ
Σαν να μην έφτανε που πέφτω στο επίπεδο να σου απευθύνω το λόγο, δεν μου λες και τι ήταν αυτό το σκετσάκι!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ
Αλλά δεν θα ορρωδήσωμεν εμπρός στην ανερυθρίαστη στάση σας, κύριε Δευκαλίωνα. Ουχί!
Εμπρός, αδέρφια!!Καλά όποιος τράβηξε το βίντεο θα το μοσχοπουλήσει μετά. Και τόλεγα γαμώτο να πάρω μηχανή μαζί, καλά να πάθω
Νάτο. Τόξερα.Πωλούνται 2 βίντεο διαρκείας 0:37 και 2:52 λεπτών. Πρόσωπα ευκρινή, τιμές λογικές.