• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτα που τα λετε ολοι τοσο ωραια και βγαζετε το θυμο σας και καλα κανετε γιατι δεν πατε να πειτε και πουθενα αλλου, μπας και πιασουν τοπο; Εδω δεν ειμαστε κυβερνηση... Ειπα θα γινω Πρωθυπουργος, αλλα οχι ακομα!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Λένε.....
Το ποιός συμφωνεί με αυτό είναι καθαρά θέμα προσωπικής αντίληψης

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
πω πω ! πλακα πλακα γεμίσαμε 30 σελίδες , ξεκινήσαμε για τα ταξίδια και την οικονομική κρίση και καταλήξαμε να μιλάμε μόνο για την κρίση!!!
ρε δεν πανε να ...
ακουσα κατι καλό
το θέμα λέει δεν ειναι οικονομικό αλλά ανταλλάγης οργάνων
χρωστάμε τα αντερα μας και θα πάρουν τα @ρτιδι@ μας!!:haha:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
πω πω ! πλακα πλακα γεμίσαμε 30 σελίδες , ξεκινήσαμε για τα ταξίδια και την οικονομική κρίση και καταλήξαμε να μιλάμε μόνο για την κρίση!!!
ρε δεν πανε να ...
ακουσα κατι καλό
το θέμα λέει δεν ειναι οικονομικό αλλά ανταλλάγης οργάνων
χρωστάμε τα αντερα μας και θα πάρουν τα @ρτιδι@ μας!!:haha:

Πάντως βλέπω στην αντίστροφή σου μέτρηση, τη θεσούλα την έκλεισες εγκαίρως... :haha:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Πάντως βλέπω στην αντίστροφή σου μέτρηση, τη θεσούλα την έκλεισες εγκαίρως... :haha:
εγω το ειπα, δεν πληρωνω , οχι απο πεποιθηση απλα δεν έχω ετσι δεν αγχωνομαι, ας ερθουν οσοι φοροι θέλουν, θα ανταλλάξουμε οργανα!:D

XRISTOS71

Member
Σε καλο σας γελασε το χειλακι μου.
Μολις παω σπιτι θα ξεθαψω τους λογαριασμους .Αλλα για λυστε μου μια απορια :το σπιτι μας ειναι 87 τετραγωνικα .Γιατι πανω στο λογαριασμο γραφει 92?Πιανουν και μπαλκονια ή αλλες μαλακιες ?

Το σπίτι έιναι 87 οκ.Μήπως έχετε και αποθήκη 5 τμ στο υπόγειο ?? ε τοτε θα πληρώσετε και για αυτήν !!! Και αν έχετε και κλειστά πάρκιν θα πληρώσετε κια για εκείνα !!!!!

καλωφάγωτος !!!!!!!!!!

XRISTOS71

Member
Να πω τώρα εγώ κάτι και δε ξέρω πώς θα ακουστεί.
Χαίρομαι από μια άποψη. Γιατί μερικοί από συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια το είχαν παρατραβήξει. Σνομπάραν τα φτηνά και οικονομικά αυτοκίνητα, τηλεόραση εννοείται μόνο LCD & plasma , ρούχα από Burberry και πάνω, μπουζούκια να πετάμε τα λεφτά μας για να "δειχτούμε" , ποτά, καφέδες, ακριβά εστιατόρια , 5ευρα στους παρκαδόρους, καταναλωτικά δάνεια και άλλα πολλά που δε βαστούσε η τσέπη τους αλλά ενέδιδαν προκειμένου να κάνουν ένα και μόνο πράγμα. Αυτό που λέγεται ΜΟΣΤΡΑ.
Αυτούς δε τους λυπάμαι. Χαίρομαι να πληρώσουν.
Όχι όμως και όσοι μοχθούν εδώ και χρόνια για τα προς το ζειν και ενδεχομένως να αξίζουν ή να επιζητούν λιγάκι από την πολυτέλεια.
Κρύβε λόγια !!!!!!!! δεν είναι να σου λεμε μυστικά εσένα .

Μόνο στο τέλος μου τα χάλασες

GTS

Member
Φέτος βρισκόμουν σε ελληνικό νησί αρχές Σεπτεμβρίου και είδα κάτι που παλιά δεν θα το πίστευα.Μόλις είχε ξεκινήσει η εφαρμογή της αύξησης του ΦΠΑ στα τρόφιμα και παρέες ρώταγαν στο σουβλατζίδικο αν έχει ακριβύνει το σουβλάκι και πόσο για να δουν αν θα καθίσουν να φάνε.Έλεος που κατάντισαν τον κόσμο!Τουλάχιστον οι περισσότεροι που παλιά τους ψήφιζαν τώρα δεν θέλουν κανέναν από τους δύο.
Με συγχωρείς αλλά να πω κάτι? Δηλαδή καθόμαστε και σκεφτόμαστε αν ακρίβυνε το σουβλάκι κατά 0,15 λεπτά? Εκεί έχουμε εξαντλήσει την αγανάκτησή μας? Αυτό μας μάρανε...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δες τι τετραγωνικά αναγράφονται στον ΤΑΠ συγκεκριμένα.
Ε αυτο κοιταξα και γραφει 92 ενω ειναι 87
Τι σκατα βαζει αποθηκη,μπαλκονια..τι βαζει?
Λεει 92 τμ Χ τιμη ζωνης 1250,00 Χ παλαιοτητα 0,90

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills