• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Το σπίτι έιναι 87 οκ.Μήπως έχετε και αποθήκη 5 τμ στο υπόγειο ?? ε τοτε θα πληρώσετε και για αυτήν !!! Και αν έχετε και κλειστά πάρκιν θα πληρώσετε κια για εκείνα !!!!!

καλωφάγωτος !!!!!!!!!!
Γιατι νομιζω οτι η αποθηκη ειναι 11 τμ?
Λες να μου κανει και εκπτωση-χαρη το κρατος?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εντωμεταξυ ρε παιδια μη με αρπαξετε απο τα αυτια αλλα διαβαζω και κατι κουλα εδω μεσα τυπου:
Θα παω Ινδοκινα για 2 μηνες ή Λατινικη Αμερικη για 3 μηνες και ψαχνω συνταξιδιωτη κλπ κλπ
Ενταξει καλα να ειναι οι ανθρωποι κ ολα καλα να τους πηγαινουν ..μαλλον δεν εχουν σκυλια ,γατια ,δανεια κλπ ,αλλα ..ξερω..γω...σε τι χωρα ζουν?δεν τους εχει αγγιξει τιποτα?

GTS

Member
Ααααααχ, τη πλήρωσα την έκτακτη εισφορά. Αν κάπνιζα θα άναβα και τσιγάρο....σκέτη απόλαυση.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εντωμεταξυ ρε παιδια μη με αρπαξετε απο τα αυτια αλλα διαβαζω και κατι κουλα εδω μεσα τυπου:
Θα παω Ινδοκινα για 2 μηνες ή Λατινικη Αμερικη για 3 μηνες και ψαχνω συνταξιδιωτη κλπ κλπ
Ενταξει καλα να ειναι οι ανθρωποι κ ολα καλα να τους πηγαινουν ..μαλλον δεν εχουν σκυλια ,γατια ,δανεια κλπ ,αλλα ..ξερω..γω...σε τι χωρα ζουν?δεν τους εχει αγγιξει τιποτα?
γιατι σου κανει εντυπωση ;
και εγω ανηκω σε αυτους που θα πανε Λ.Αμερικη ...
παιδι εχω ενηλικα και εργαζομενο
το σκυλο μου θα τον προσεχει το παιδι μου
δανεια δεν πηρα ποτέ μου
οποτε γιατι να μην παω ταξιδι ;

να προσθεσω οτι δεν ειμαι πλούσια ουτε καν ευπορη ...
δεν θα πληρωσω εκτακτη εισφορα , σημερα ρωτησα τον λογιστη γιατι δεν μου εχει ελθει χαρτί και μου ειπε να μην περιμενω γιατι ανηκω στους χαμηλομισθους .....
και όπως λεει και ο εκλεκτος dmcoc θα φυλαξω τις (ελαχιστες ) οικονομιες μου να μου τις φαει η πιθανη χρεοκοπία ;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Δεν έχουν όλοι την ίδια τσέπη, όπως δεν έχουν και όλοι τις ίδιες υποχρεώσεις.
Όποιος μπορεί, καλά κάνει και ταξιδεύει. Όποιος δεν μπορεί, κάνει υπομονή.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Περιεργο,παντως ειπαν οτι απο το μετρο δεν εξαιρουνται ουτε οι ανεργοι ουτε οι αναπηροι...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Περιεργο,παντως ειπαν οτι απο το μετρο δεν εξαιρουνται ουτε οι ανεργοι ουτε οι αναπηροι...
Εδώ πήγε η μάνα μου να βγάλει φοιτητικό πάσο που πέρασε πρώτο έτος στο ΑΠΘ και της είπαν ότι άνω των 29 ετών δε δικαιούται κανείς πάσο.
Αίσχος:mad:

chrisbd

Member
Απο την έκτακτη εισφορά εξαιρούνται και νομίζω θα υπάρξει ρύθμιση και για τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα....

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
γιατι να παρει πασο η μανα σου??επειδη ειναι φοιτητρια στα 40 φευηα της???καλα εκανε η γυναικα και μπραβο της.αλλα πασο γιατι να βγαλει???υποτιθεται το πασο ειναι για φοιτητες που λογω ηλικιας το εχουν για βοηθημα.εγω συνεχιζω και τρελενομαι με την εκκλησια.γιατι δεν κρεμαμε 2-3 απο αυτους με τα χρυσα και τα μυρια σε καμμια πλατεια??????ή γιατι δεν πηγαινουμε απο εξω απο τα κεντρικα τους να τους παρουμε με τις πετρες??α ξεχασα.ειμαι βλασφημος και αθεος.περηφανος τουλαχιστον

Borealis

Member
Εδώ πήγε η μάνα μου να βγάλει φοιτητικό πάσο που πέρασε πρώτο έτος στο ΑΠΘ και της είπαν ότι άνω των 29 ετών δε δικαιούται κανείς πάσο.
Αίσχος:mad:
Μια φίλη μου που είναι 40 φεύγα και πήρε μεταπτυχιακό εβγαλε πάσο, μήπως πρέπει να το ψάξει καλυτερα?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μια φίλη μου που είναι 40 φεύγα και πήρε μεταπτυχιακό εβγαλε πάσο, μήπως πρέπει να το ψάξει καλυτερα?
θα της το πω. Η μάνα μου είναι 49. Και είτε 49, 59, 69 είσαι εφόσον είσαι φοιτητής δικαιούσαι πάσο. Τι θα το κάνει; 1ον θα είχε μειωμένο εισιτήριο στο κολυμβητήριο που πάει κάθε μέρα. 2ον στο λεωφορείο. 3ον στα θέατρα και σε πολλά άλλα.
Οπως και τα 29 χρόνια είναι λίγα.Οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοί είναι κοντά στα 30.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
πια τριαντα καρδια μου ειναι οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοι???εαν στα 30 δεν εχεις παρει να ....πλυνεις κανα πιατο ζητω που καηκαμε.ποτε θα αρχισεις να βγαζεις κανα φραγκο???στα 50???για αυτο οι τριανταριδες ειναι κακομαθημενοι-οχι ολοι εννοειτε-.δεν βαριεσαι εχει ο μπαμπας.να ησουν ιατρικη παει στο διαολο.να εκανες δικτατορικο παει στο διαολο,με την λογικη οτι μπορει να παιρνεις και κανα φραγκο.αλλα μεταπτυχιακο στα 30 ή πρεπει να εχεις γερο μπαρμπα ή να εχεις γκομενο εαν εισαι γυναικα κανεναν μπαλαδορο λεφτα.τεσπα....κατε με πασο πανω απο τα 30 ειναι απαραδεκτο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom