• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Σκεφτομαι να κανω το σπιτι μου εκκλησια.
Ζητειται ψαλτης, καντηλαναφτης και πιστοι...
Δεχομεθα γαμους, βαπτισεις και λοιπες κοινωνικες εκδηλωσεις.
Κεριά σε πολύ λογικες τιμες, μια συγκριση με αλλες ενοριες θα σας πεισει.
Δωρεές πανω απο 100 ευρω σε 6 ατοκες δοσεις.
Στους 100 πρωτους πελατες... πιστους θελω να πω δωρο dvd με τη συνεντευξη Βενιζελου της Κυριακης, ετσι για να ζουμε και να τον θυμομαστε.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
πια τριαντα καρδια μου ειναι οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοι???εαν στα 30 δεν εχεις παρει να ....πλυνεις κανα πιατο ζητω που καηκαμε.ποτε θα αρχισεις να βγαζεις κανα φραγκο???στα 50???για αυτο οι τριανταριδες ειναι κακομαθημενοι-οχι ολοι εννοειτε-.δεν βαριεσαι εχει ο μπαμπας.να ησουν ιατρικη παει στο διαολο.να εκανες δικτατορικο παει στο διαολο,με την λογικη οτι μπορει να παιρνεις και κανα φραγκο.αλλα μεταπτυχιακο στα 30 ή πρεπει να εχεις γερο μπαρμπα ή να εχεις γκομενο εαν εισαι γυναικα κανεναν μπαλαδορο λεφτα.τεσπα....κατε με πασο πανω απο τα 30 ειναι απαραδεκτο...
Τι λες ρε φίλε; Κι αν κάποιο άτομο εργάζεται έχει παιδιά και θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του για ένα καλύτερο αύριο, δε δικαιούται πάσο ;
Ωραίος είσαι .

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
θα της το πω. Η μάνα μου είναι 49. Και είτε 49, 59, 69 είσαι εφόσον είσαι φοιτητής δικαιούσαι πάσο. Τι θα το κάνει; 1ον θα είχε μειωμένο εισιτήριο στο κολυμβητήριο που πάει κάθε μέρα. 2ον στο λεωφορείο. 3ον στα θέατρα και σε πολλά άλλα.
Οπως και τα 29 χρόνια είναι λίγα.Οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοί είναι κοντά στα 30.
Φενια και η δικια μου φιλη 35 ειναι ,κανει διδακτορικο κ εχει πασο.Για δες το καλυτερα.

ikarialover

Member
Μια φίλη μου που είναι 40 φεύγα και πήρε μεταπτυχιακό εβγαλε πάσο, μήπως πρέπει να το ψάξει καλυτερα?
Άλλαξε από φέτος αν δεν κάνω λάθος. Πλέον θα το δικαιούνται μόνο όσοι είναι κάτω των 29 και θα πληρώνουν κιόλας για την έκδοσή του!!! Έλεος!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
πια τριαντα καρδια μου ειναι οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοι???εαν στα 30 δεν εχεις παρει να ....πλυνεις κανα πιατο ζητω που καηκαμε.ποτε θα αρχισεις να βγαζεις κανα φραγκο???στα 50???για αυτο οι τριανταριδες ειναι κακομαθημενοι-οχι ολοι εννοειτε-.δεν βαριεσαι εχει ο μπαμπας.να ησουν ιατρικη παει στο διαολο.να εκανες δικτατορικο παει στο διαολο,με την λογικη οτι μπορει να παιρνεις και κανα φραγκο.αλλα μεταπτυχιακο στα 30 ή πρεπει να εχεις γερο μπαρμπα ή να εχεις γκομενο εαν εισαι γυναικα κανεναν μπαλαδορο λεφτα.τεσπα....κατε με πασο πανω απο τα 30 ειναι απαραδεκτο...

Αν έκανε....δικτατορικό, τότε μάλλον την είχαμε βαμμένη. :bleh:

ikarialover

Member
Νομίζω ότι είσαι άδικος.. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι γύρω σε αυτή την ηλικία και ενώ έχουν μεταπτυχιακά, πίστεψε με.. Δεν βρίσκουν ΠΟΥΘΕΝΑ δουλειά..Πουθενά όμως. Έχω παράδειγμα φίλου που στέλνει καθημερινά βιογραφικά και δεν τον καλούν ούτε σε συνέντευξη..Κ στέλνει παντού..Ακόμα και για να πάει να κάνει τηλεφωνικές πωλήσεις. Αυτή τη στιγμή οι μόνοι κλάδοι που ζητούν προσωπικό είναι οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι μεσίτες. Μου φαίνεται ότι δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί για τα καλά τι γίνεται με τις ηλικίες 25-30.. Άγρια εκμετάλλευση και θέσεις εργασίας γιοκ.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
θα της το πω. Η μάνα μου είναι 49. Και είτε 49, 59, 69 είσαι εφόσον είσαι φοιτητής δικαιούσαι πάσο. Τι θα το κάνει; 1ον θα είχε μειωμένο εισιτήριο στο κολυμβητήριο που πάει κάθε μέρα. 2ον στο λεωφορείο. 3ον στα θέατρα και σε πολλά άλλα.
Οπως και τα 29 χρόνια είναι λίγα.Οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοί είναι κοντά στα 30.
Σωστή η Φένια. Δηλαδή ο μεγαλύτερος φοιτητής δικαιούται λιγότερα από τον μικρότερο? Και γιατί ο κόσμος να ανήκει στους 20something?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν εμπλέκομαι στην διαμάχη σας,αλλά μακάρι ο κόσμος να ανήκε στους 20something.Δυστυχώς ανήκει στου 60-70something

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παίδες να ανοίξουμε ένα άλλο τόπικ για τα οικονομικά κλπ; δίοτι αυτό εδώ υποτίθεται αφορούσε την κρίση και τη σχέση της /επίδρασή της στα ταξίδια.

Ναι;

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Καλα αν και εχουμε φυγει εντελως οff topic εδω εχεις μεγαλο λαθος.. Δεδομενου οτι τα μεταπτυχιακα τις περισσοτερες φορες τα πληρωνεις και στα δημοσια πανεπιστημια ΕΙΔΙΚΑ αν δεν θες να στηριζεσαι σε αλλουνου λεφτα κοτζαμ γαιδουρι που θα χεις φτασει, θα αναγκαστεις να το καθυστερισεις δουλευοντας στο ενδιαμεσο μετα το πτυχιο για να μαζεψεις κανα φραγκο στην ακρη και να το πληρωσεις. Οποτε ναι, μπορεις να φτασεις στα 30 και παραπανω και να εισαι μεταπτυχιακος φοιτητης που μαλιστα δικαιουται και εχει αναγκη το πασο περισσοτερο απο τον 22χρονο που παει κατευθειαν μετα το πτυχιο στηριζομενος σε τσεπες αλλου.

Ωχ τωρα το ειδα Δευκαλιωνα, sorry..

GTS

Member
Το πάσο, όπως, και κάθε κοινωνική παροχή, πρέπει να δίνεται αυστηρά με εισοδηματικά κριτήρια. Στη χρεωκοπημένη όμως Ελλάδα που μοιράζει ακόμα αφειδώς χρήματα δεξιά-αριστερά, δικαιούται πάσο και ο γιος του Λάτση και ο γιος του άνεργου. Δικαιούται επίδομα παιδιού και ο μεροκαματιάρης και ο ποδοσφαιριστής που έχει εισόδημα 1 εκ. Ευρώ το χρόνο στη τσέπη, με πληρωμένη εφορία. Αν δεν είναι αυτός παραλογισμός, τότε τι είναι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom