• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδια και οικονομική κρίση...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σε καλο σας γελασε το χειλακι μου.
Μολις παω σπιτι θα ξεθαψω τους λογαριασμους .Αλλα για λυστε μου μια απορια :το σπιτι μας ειναι 87 τετραγωνικα .Γιατι πανω στο λογαριασμο γραφει 92?Πιανουν και μπαλκονια ή αλλες μαλακιες ?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν είμαι φοροτεχνικός.Ότι ξέρω,από τα λίγα,λέω.

gone

Member
Δε μπορεί κάποιος να καταθέσει το ποσό του λογαριασμού που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και να αρνηθεί να πληρώσει τον κεφαλικό φόρο; Εννοώ, έτσι η ΔΕΗ θα πάψει να έχει το δικαίωμα διακοπής λογαριασμού, έτσι δεν είναι; Διορθώστε με παρακαλώ.
Αυτή η λύση θα επιλεγεί από πολλούς. Νομικά δε μπορεί η ΔΕΗ να σου κόψει το ρεύμα. Αλλά πάλι μη το δένουμε και κόμπο.

Δυστυχώς ότι ξέραμε πρέπει να το ξεχάσουμε. Η Ελλάδα θα φτωχύνει. Ο προορισμός της κατά τον Χίτλερ ήταν να γίνει ένα απέραντο θέρετρο για τους ναζί.Ότι δεν έγινε κατορθωτό με τα όπλα θα γίνει τώρα με το χρέος. Οι επόμενες δύο γενιές είναι τελειωμένες. Εσείς οι περισσότεροι που είστε νέα παιδιά πρέπει να βγείτε μπροστά. Εμείς οι παλαιότεροι, όντας υπεύθυνοι, τα κάναμε μαντάρα. Αφεθήκαμε αφελώς να τσιμπολογούμε τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι που στήθηκε στο μεγάλο φαγοπότι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τώρα ίσως πω βλακεία, αλλά δεν τα γνωρίζω καλά αυτά τα θέματα! Δε μπορεί κάποιος να καταθέσει το ποσό του λογαριασμού που αντιστοιχεί στη ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και να αρνηθεί να πληρώσει τον κεφαλικό φόρο; Εννοώ, έτσι η ΔΕΗ θα πάψει να έχει το δικαίωμα διακοπής λογαριασμού, έτσι δεν είναι; Διορθώστε με παρακαλώ.

Παρεπιπτόντως τόσα χρόνια δε σας πείραζει που πληρώνατε απαραιτήτως την ΕΡΤ μέσα από λογαριασμό δημοσίου αγαθού;
Οχι, το λεει ξεκαθαρα, οποιος δεν πληρωσει τελος κοβεται το ρευμα και το ακινητο δεν παιρνει ρευμα ξανα (ουτε σε αλλο ονομα) αν δεν πληρωθει πρωτα το τελος.

Μη μιλάς έτσι.Εδώ είναι φόρουμ!
Οπως θελω θα μιλω, ας με κανουν ban. Θα παω για μπανιο...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ας μας πουν και οι υπολοιποι.Πανω στη ΔΕΗ αναγραφονται ακριβως τα τετραγωνικα του σπιτιου σας ή παραπανω?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εμείς οι παλαιότεροι, όντας υπεύθυνοι, τα κάναμε μαντάρα. Αφεθήκαμε αφελώς να τσιμπολογούμε τα ψίχουλα κάτω από το τραπέζι που στήθηκε στο μεγάλο φαγοπότι.[/quote]

Αυτή σου η φράση περιγράφει καλύτερα την κατάσταση από όλες τις αναλύσεις που έγιναν από όταν ξεκίνησε η κρίση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα