pinelopi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βρεττάνη , Λίγηρας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Παντού..αρκεί να φεύγω
Να' μαι κι εγώ!...'Αργησα να εμφανιστώ γιατί αυτό το διαολομηχάνημα στο σπίτι ( βλ. κομπιούτερ) κάτι έπαθε και περίμενα να έρθει η Δευτέρα για να πάω στο γραφείο. Κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι ευχαριστήθηκα πάρα πολύ την παρέα σας και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα. Μετά το Πάσχα να αρχίσουμε να οργανώνουμε μία νέα συνάντηση...Τι λέτε? ( Σε νέο τόπικ βέβαια για να μην είμαστε και εκτός θέματος).
Τι να πώ επιπλέον!! Τα είπατε όλα...Καταπληκτικό φαγητό και χώρος και τέλεια τα γλυκά..Εγώ νομίζω είμαι η μόνη που έφαγα σχεδόν ένα ολοκληρο μπλακ φορεστ μόνη μου....Τάχα μου το μοιραζόμουν με τη mary_a και τη latina .....και έκλεψα και από το σουφλέ του cake net ( μην το ξεχάσω φίλε μου στείλε μου τη διεύθυνση του μπλογκ που λέγαμε). Κόντεψα να σκάσω....
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου, τη dorotija για την καταπληκτική ιδέα.
Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα και προσοχή ....στο φαγητό( αν και δεν σας φοβάμε καθόλου... τρώτε άλλωστε σαν κι εμένα τόόοοοοοοοοοοοοσο λίγο)
Τι να πώ επιπλέον!! Τα είπατε όλα...Καταπληκτικό φαγητό και χώρος και τέλεια τα γλυκά..Εγώ νομίζω είμαι η μόνη που έφαγα σχεδόν ένα ολοκληρο μπλακ φορεστ μόνη μου....Τάχα μου το μοιραζόμουν με τη mary_a και τη latina .....και έκλεψα και από το σουφλέ του cake net ( μην το ξεχάσω φίλε μου στείλε μου τη διεύθυνση του μπλογκ που λέγαμε). Κόντεψα να σκάσω....
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου, τη dorotija για την καταπληκτική ιδέα.
Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα και προσοχή ....στο φαγητό( αν και δεν σας φοβάμε καθόλου... τρώτε άλλωστε σαν κι εμένα τόόοοοοοοοοοοοοσο λίγο)