• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση γερμανόφιλων!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Να' μαι κι εγώ!...'Αργησα να εμφανιστώ γιατί αυτό το διαολομηχάνημα στο σπίτι ( βλ. κομπιούτερ) κάτι έπαθε και περίμενα να έρθει η Δευτέρα για να πάω στο γραφείο. Κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι ευχαριστήθηκα πάρα πολύ την παρέα σας και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα. Μετά το Πάσχα να αρχίσουμε να οργανώνουμε μία νέα συνάντηση...Τι λέτε? ( Σε νέο τόπικ βέβαια για να μην είμαστε και εκτός θέματος).
Τι να πώ επιπλέον!! Τα είπατε όλα...Καταπληκτικό φαγητό και χώρος και τέλεια τα γλυκά..Εγώ νομίζω είμαι η μόνη που έφαγα σχεδόν ένα ολοκληρο μπλακ φορεστ μόνη μου....Τάχα μου το μοιραζόμουν με τη mary_a και τη latina .....και έκλεψα και από το σουφλέ του cake net ( μην το ξεχάσω φίλε μου στείλε μου τη διεύθυνση του μπλογκ που λέγαμε). Κόντεψα να σκάσω....
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου, τη dorotija για την καταπληκτική ιδέα.
Εύχομαι σε όλους σας καλό Πάσχα και προσοχή ....στο φαγητό( αν και δεν σας φοβάμε καθόλου... τρώτε άλλωστε σαν κι εμένα τόόοοοοοοοοοοοοσο λίγο:haha::haha::haha::haha:)

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αν πω οτι ζήλεψα, σίγουρα θα γίνω μονότονος. Έλα όμως που οι μουσαφηρέοι θέλαν ψάρι (παρ'ότι νησιώτες):(. Πάντως συμφωνώ σε νέα συνάντηση και μάλλιστα εθνικ. (Αλήθεια τα κοκορέτσια και οι γαρδούμπες είναι έθνικ;:haha: ). Ανοίξτε τόπικ και έχω προτάσεις:)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Εγώ νομίζω είμαι η μόνη που έφαγα σχεδόν ένα ολοκληρο μπλακ φορεστ μόνη μου....Τάχα μου το μοιραζόμουν με τη mary_a και τη latina .....και έκλεψα και από το σουφλέ του cake net ( μην το ξεχάσω φίλε μου στείλε μου τη διεύθυνση του μπλογκ που λέγαμε). Κόντεψα να σκάσω....
ειπα να μην σε εκθεσω, αλλα εκτεθηκες μονη σου!!!:haha::haha::haha::haha::haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ελεος! Βγαλατε φωτογραφια και τα φαγητα! Δε μας λυπαστε καθολου?????
Μα..για χάρη της ενημέρωσής σας το κάναμε...για κανέναν άλλο λόγο! :bleh::bleh::bleh:

Τι να πώ επιπλέον!! Τα είπατε όλα...Καταπληκτικό φαγητό και χώρος και τέλεια τα γλυκά..Εγώ νομίζω είμαι η μόνη που έφαγα σχεδόν ένα ολοκληρο μπλακ φορεστ μόνη μου....Τάχα μου το μοιραζόμουν με τη mary_a και τη latina .....και έκλεψα και από το σουφλέ του cake net
Ναι, ε; Αν και καθόμουν δίπλα σου δεν το πήρα χαμπάρι να απλώσω την πηρούνα μου και προς τα δεξιά μου! :haha::haha::haha:

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Καλά όταν πρόκειται γαι φαγητό στο κλέψιμο είμαι ...πρώτη:bleh::bleh::bleh:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ορίστε ήρθε και η δική μου σειρά να ανεβάσω κάποια από τα ντοκουμέντα του Σαββάτου...

Το πρώτο πράγμα που κάναμε, πριν βάλουμε μπουκιά στο στόμα, ήταν να πιούμε στην υγειά του ιδρυτή του γκρουπ, όπως του υποσχεθήκαμε

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Και ήπιαμε στην υγειά του και με το παραπάνω θα έλεγα! Κάτι λίγο από αυτό

και αυτό

Sorry αν βγήκε ανάποδα...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ορίστε ήρθε και η δική μου σειρά να ανεβάσω κάποια από τα ντοκουμέντα του Σαββάτου...

Το πρώτο πράγμα που κάναμε, πριν βάλουμε μπουκιά στο στόμα, ήταν να πιούμε στην υγειά του ιδρυτή του γκρουπ, όπως του υποσχεθήκαμε
Παιδιά με σκλαβώσατε.:) Ευχαριστώ πολύ που με θυμηθήκατε.Ειλικρινά σας σκεφτόμουν πάρα πολύ και λυπήθηκα που δεν ήμουν μαζί σας. Στην επόμενη συνάντηση όμως θα επανορθώσω. Να μαστε καλά να βρισκόμαστε πιο συχνά.
Θέλω και άλλες φώτο και αναλύσεις:clap::clap::clap:

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τέλος πάντων, θα τις φτιάξω τις προηγούμενες φωτό... Συμπαθάτε με την άσχετη! :oops:

Να μην σας τα πολυλογώ, δοκιμάσαμε διάφορα λαχταριστά εδέσματα

τον Δευκαλίωνα τον δελεάσαμε με αυτό μήπως μας πεί κανένα travelstoro-κουτσομπολιό
αλλά δεν λύγισε!

Έπρεπε να φωτογραφίσω το ποτήρι λευκό κρασί που παρήγγειλε και ήταν το μοναδικό όχι μόνο σε ένα γεμάτο μπίρες τραπέζι, σε ολόκληρο το μαγαζί, αλλά είπα να μην τον διασύρω δημόσια. Όχι τίποτε άλλο, θα έχανα και τους πόντους :haha::haha::haha:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ο defk είναι gentleman και ως τέτοιος μόνο κρασι θα μπορούσε να πίνει!
(defk μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις το chardonnay του kendall jackson www.kj.com )

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τολμηρή η Marcrafin έδωσε σκληρή μάχη με τούτο δώ aimg524.imageshack.us_img524_455_img1205n.th.jpg

αλλά όπως σας προείπα, νικήθηκε! :haha::haha:

Με μεγαλύτερη αυτογνωσία, ο αγαπητός μας Θάνος, παρότι έκανε όλο το ταξίδι από τη Σαλόνικα, αρκέστηκε σε ένα σεμνό και ταπεινό aimg524.imageshack.us_img524_7752_img1207.th.jpg

σπέτσλε με ολίγον από σπανάκι! Ουχί η παραδοσιακή γερμανική συνταγή -νόστιμον ωστόσο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος