dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Ε άντε ντε αυτές τις ομαδικές περιμένουμε
μετά τα διάσημα πόδια της axinos τώρα και το διάσημο χέρι του lthanos καλά λένε ότι είμαστε των ... άκρων!!Η αποκορύφωση πάντως θα είναι να πετύχει κάπου στο δρόμο η axinos τον Lthano και να τον αναγνωρίσει από το χέρι!
Η αποκορύφωση πάντως θα είναι να πετύχει κάπου στο δρόμο η axinos τον Lthano και να τον αναγνωρίσει από το χέρι!
μετά τα διάσημα πόδια της axinos τώρα και το διάσημο χέρι του lthanos καλά λένε ότι είμαστε των ... άκρων!!
E...ας πρόσεχε...να ήταν πιο βιαστικός!Εδώ που φτάσανε τα πράγματα πρέπει και γω να εξομολογηθώ μέρες που είναι ...Αφού έφαγα με την βοήθεια της φίλης μου του Cakenet και της Πηνελόπης το blackforest και το σουφλέ σοκολάτας μου φάνηκαν λίγα. Γυρίζω και βλέπω τον Θάνο με ολόκληρο το δικό του γλυκό. Περιμένω, περιμένω μπας και ξεκινήσει, τίποτε. Οπότε αφήνω πίσω τις ευγένιες, βουτάω το κουτάλι και αφου παρακάμπτω την Λατίνα που ήταν ανάμεσά μας, του πέρνω το μισό! Θάνο συγγνώμη αλλά αργούσες να το φας (είχες πιάσει τη κουβέντα) και γω καιροφυλακτούσα. Στην επόμενη συνάντηση ένα γλυκό κερασμένο απο μένα.
ουτε εσενα ηθελα να σε εκθεσω..κρατιομουν και δεν το ελεγα..Εδώ που φτάσανε τα πράγματα πρέπει και γω να εξομολογηθώ μέρες που είναι ...Αφού έφαγα με την βοήθεια της φίλης μου του Cakenet και της Πηνελόπης το blackforest και το σουφλέ σοκολάτας μου φάνηκαν λίγα. Γυρίζω και βλέπω τον Θάνο με ολόκληρο το δικό του γλυκό. Περιμένω, περιμένω μπας και ξεκινήσει, τίποτε. Οπότε αφήνω πίσω τις ευγένιες, βουτάω το κουτάλι και αφου παρακάμπτω την Λατίνα που ήταν ανάμεσά μας, του πέρνω το μισό! Θάνο συγγνώμη αλλά αργούσες να το φας (είχες πιάσει τη κουβέντα) και γω καιροφυλακτούσα. Στην επόμενη συνάντηση ένα γλυκό κερασμένο απο μένα.