• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια πολη θα ταξιδευατε μονο για φαγητο??

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν φτάνει μόνο να είναι παλιά,πρέπει και να μην τα έχεις μέσα στο καφάσι χωμένα στο πατάρι....
Ευχαριστώ για τη συμβουλή, πάω να τα κατεβάσω αμέσως και να τα θάψω στον κήπο για να τα διατηρήσω σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έλα μωρέ,μην αγχώνεσαι.

Στη ρετσίνα ότι και να κάνεις πάλι ρετσίνα θα μείνει.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Επειδή αναφέρθηκαν και ελληνικές πόλεις, η μοναδική που θα αποφάσιζα ίσως να ταξιδέψω μόνο για το φαγητό, είναι η Ξάνθη. :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
ρε παιδιά αντί να πλακώνεστε δεν συστήνετε κανά καλό κρασάκι?
πχ κόκκινο αρετσίνωτο, με λίιιιιιγη γλυκάδα. όχι ημίγλυκο ούτε γλυκό, απλά μια υποψίας γλύκας να χει

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιατί με αποτρέπει η διατύπωση της ερώτησης.

Η φρασεολογία "κόκκινο,αρετσίνωτο" συνήθως συνοδεύεται από το "πιάσε ένα καρτούτσο".Το οποίο δεν βρίσκω καθόλου κατακριτέο,είναι όμως έξω απ'το πεδίο γνώσης μου.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
τώρα είναι μια κανονική απάντηση!
Ωραία άσε το κόκκινο αρετσίνωτο δεν το κατέχω να το εξηγήσω αλλιώς και εδώ δεν μπορώ να το ζωγραφίσω. Κάποιο που να μην είναι το κλασσικό γλυκό ή ημίγλυκο αλλά να έχει ένα ίχνος γλυκάδας μέσα? Κι αυτό ακαταλαβίστικο είναι?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρε συ,εκτός του θα βγω ακόμα πιο off απ'όσο ήδη είμαι θέλω να καταλάβεις ότι στο συγκεκριμένο θέμα λειτουργώ πιο πολύπλοκα ως σκέψη.Και όχι μόνο εγώ,είμαι βέβαιος.

Δεν με βοηθάει αυτό που μου ζητάς.
Τι θα το κάνεις αυτό το κρασί;Θα το πιείς μόνο του;Με φαγητό;Τι φαγητό;Μήπως το θες για επιδόρπιο;Διευκρίνισε καλύτερα τι εννοείς ίχνος γλυκάδας;Σε τι budget κινείσαι;Με τα αφρώδη πως τα πας;Τι παρόμοιο με αυτό που ζητάς έχεις δοκιμάσει;Σου ζητάω πολλά;Αυτά σκέφτομαι όταν επιλέγω κρασί όμως κι άλλα τόσα.

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Έλα μωρέ,μην αγχώνεσαι.

Στη ρετσίνα ότι και να κάνεις πάλι ρετσίνα

μια χαρα ειναι η ρετσινα ...ειδικα αμα ειναι Μαλαματινα..:clap:Οσο αναφορα τωρα το φαγητο πουθενα στην Ελλαδα δεν εχω φαει καλυτερα παρα μονο στη Θεσσαλονικη...βεβαια δεν εχω επισκεφτει ακομα Κρητη που πιστευω πως τα σπαει!!!

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
τώρα είναι μια κανονική απάντηση!
Ωραία άσε το κόκκινο αρετσίνωτο δεν το κατέχω να το εξηγήσω αλλιώς και εδώ δεν μπορώ να το ζωγραφίσω. Κάποιο που να μην είναι το κλασσικό γλυκό ή ημίγλυκο αλλά να έχει ένα ίχνος γλυκάδας μέσα? Κι αυτό ακαταλαβίστικο είναι?
Μαρια για να καταλαβω κι εγω..ζητας ενα ξηρο μεν κρασι-αν ειναι κοκκινο χωρις πολλες-πολλες τανινες-το οποιο να βγαζει αρωματα φρουτων(για να μπορεσω να δικαιολογησω το γλυκο).Κοιταξε τοτε για Riesling,Viogner(λευκα)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ρε συ,εκτός του θα βγω ακόμα πιο off απ'όσο ήδη είμαι θέλω να καταλάβεις ότι στο συγκεκριμένο θέμα λειτουργώ πιο πολύπλοκα ως σκέψη.Και όχι μόνο εγώ,είμαι βέβαιος.

Δεν με βοηθάει αυτό που μου ζητάς.
Τι θα το κάνεις αυτό το κρασί;Θα το πιείς μόνο του;Με φαγητό;Τι φαγητό;Μήπως το θες για επιδόρπιο;Διευκρίνισε καλύτερα τι εννοείς ίχνος γλυκάδας;Σε τι budget κινείσαι;Με τα αφρώδη πως τα πας;Τι παρόμοιο με αυτό που ζητάς έχεις δοκιμάσει;Σου ζητάω πολλά;Αυτά σκέφτομαι όταν επιλέγω κρασί όμως κι άλλα τόσα.
α όχι εγώ δεν το σκέφτομαι τόσο ούτε θέλω κι εγώ να βγω άλλο οφ τόπικ. θα μπορούσες όμως εσύ αφού το σκέφτεσαι τόσο πολύ απλά να προτείνεις κάποια κρασιά για την κάθε περίσταση που περιγράφεις.Δεν θα πήγαιναν χαμένα τα τιπ. Όσο αφορά την γλυκάδα νομίζω ότι το λέω απλά. Όχι να παραείναι γλυκό.

Any way και για να είμαστε και λίγο ον τόπικ, δεν θα ταξίδευα ποτέ μόνο και μόνο για φαγητό αλλά αν λέμε που έχουμε φάει πιο καλά θα έλεγα μέχρι τώρα πως είναι στην Ισπανία και στην Ιταλία, με αυτήν την σειρά.
Επίσης το ελληνικό φαγητό δεν το αλλάζω με τίποτα. Μουσάκα απ τα χεράκια της μαμάς και τι στον κόσμο :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom