• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια πολη θα ταξιδευατε μονο για φαγητο??

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
εσύ που έχεις ιδέα πώς εξηγείς ότι στη Μαδρίτη, Βαρκελώνη κλπ υπάρχουν τόσα ιταλικά εστιατόρια?

Για τον ίδιο λόγο που έχει και McDonald's: είναι το απλό, εύκολο, εύπεπτο φαγητό που αρέσει σε όλους. Κι εμένα έχει πιτσαρία στο χωριό μου γιατί κι η κυρά Μαρίγω βρισκει τα υλικά και ξέρει να αφιερώσει το πεντάλεπτο που απαιτεί για να γίνει.Κι εγώ μπορώ να κάνω μακαρόνια με κιμά και ναι, μου αρέσουν πολύ. Η ένστασή μου είναι πως δε θα ταξίδευα για να πάω να τα φάω, ή δε θα αφιέρωνα χρόνο από κάτι άλλο για να τα ψάξω, αφαιρώντας ταξιδιωτικό χρόνο από άλλες ασχολίες που με ενδιαφέρουν στο ταξίδι μου.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τωρα που το θυμηθηκα στο Ισραηλ εφαγα παρα πολυ ωραια.. Παρα πολυ ωραια!!! Θαλασσινα μοσχοβολιστα, ψαρακια φρεσκοτατα στο παραλιακο Manta ray
MantaRay
Λαβρακι κολαση και ορεκτικο με συκο και τυρι στο μοδατο Orna & Ella
Orna & Ella, Tel Aviv - Restaurant Reviews - TripAdvisor
Παραδοσιακη κουζινα με Hamin και Υεμενιτικη πιτα Jahuin στο Freeda Hecht restaurant
Και στη Βουδαπεστη εξεπλαγην ευχαριστα. Σε οσα εστιατορια φαγαμε , η ποιοτητα ηταν ΑΑ!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Τωρα που το θυμηθηκα στο Ισραηλ εφαγα παρα πολυ ωραια.. Παρα πολυ ωραια!!! Θαλασσινα μοσχοβολιστα, ψαρακια φρεσκοτατα στο παραλιακο Manta ray
MantaRay
Παραδοσιακη κουζινα με Hamin και Υεμενιτικη πιτα Jahuin στο Freeda Hecht restaurant
Αλλά δε θυμήθηκες ότι τα έχουμε γράψει:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...D-%E7-%EC%DD%F1%E1-%F3%DC%E2%E2%E1%F4%EF.html
:):)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κοιτάξτε,κι εγώ δοκιμάζω ακριβά Ελληνικά κρασιά από καθαρό μαζοχισμό.

Γιατί απλά στις τιμές των ακριβών που αναφέρατε ανοίγεις ένα καλό Brunello ή μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ Rioja (για να θυμηθούμε και λίγο τους Ισπανούς που παραμελήσαμε) και ξεχνάς τα Ελληνικά μπουγαδόνερα.
Με συγχωρείς, αλλά είσαι βαθειά νυχτωμένος. Κι όχι μόνον εσύ, αλλά και πολλοί άλλοι εδώ μέσα (απ' αυτούς που γράφουν για τα ελληνικά κρασιά σαν να ξέρουν τα πάντα αλλά απ' αυτά που γράφουν, για κάποιον που ξέρει, φαίνεται αμέσως το πόσο λίγα ξέρουν). Και, εννοείται, ότι δε μιλάω για το χύμα κρασί - φυσικά - αλλά για τα κρασιά ετικέτας.

Τέλος πάντων, απλό σχόλιο έκανα, δε συνεχίζω το off topic. Απλά, να σημειώσω, ότι για ν' αποκτήσεις άποψη για το κρασί θέλει πολλήηηη δουλειά και δεν αρκεί να έχεις δοκιμάσει 5-6 ετικέτες ή ποικιλίες - όποιες κι αν είναι αυτές.

GTS

Member
MantaRay
Και στη Βουδαπεστη εξεπλαγην ευχαριστα. Σε οσα εστιατορια φαγαμε , η ποιοτητα ηταν ΑΑ!
Στο Τελ Αβίβ έχουμε φάει κι εμείς πολύ καλά, σε ωραίο κυριλέ εστιατόριο στη απίθανη παραλία του (δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα). Στην Ιερουσαλήμ όμως τσακίσαμε τα χούμους και φαλάφελ σε αραβικά εστιατόρια και ομολογώ ήταν απίθανα.

Όσο για το φαγητο-war που έχει ξεσπάσει, εγώ θέλω απλά να πω πως ιταλική κουζίνα δεν είναι μόνο οι πίτσες και τα μακαρόνια με κιμά. Αν αυτά έχετε φάει μόνο ρε παιδιά με συγχωρείτε αλλά πρέπει να ξαναπάτε και να ξαναφάτε.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με συγχωρείς, αλλά είσαι βαθειά νυχτωμένος. Κι όχι μόνον εσύ, αλλά και πολλοί άλλοι εδώ μέσα (απ' αυτούς που γράφουν για τα ελληνικά κρασιά σαν να ξέρουν τα πάντα αλλά απ' αυτά που γράφουν, για κάποιον που ξέρει, φαίνεται αμέσως το πόσο λίγα ξέρουν). Και, εννοείται, ότι δε μιλάω για το χύμα κρασί - φυσικά - αλλά για τα κρασιά ετικέτας.

Τέλος πάντων, απλό σχόλιο έκανα, δε συνεχίζω το off topic. Απλά, να σημειώσω, ότι για ν' αποκτήσεις άποψη για το κρασί θέλει πολλήηηη δουλειά και δεν αρκεί να έχεις δοκιμάσει 5-6 ετικέτες ή ποικιλίες - όποιες κι αν είναι αυτές.
Κι επειδή γνωριζόμαστε και χρόνια,ξέρεις εσύ πόσες ετικέτες έχω δοκιμάσει από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες.

Άιντε άιντεεεεεε

GTS

Member
Κι επειδή γνωριζόμαστε και χρόνια,ξέρεις εσύ πόσες ετικέτες έχω δοκιμάσει από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες.

Άιντε άιντεεεεεε
Πάντως (για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα), πολύ εστέτ σε βρίσκω ρε maltakia και με ανησυχείς...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν θέλεις έλα σε π.μ. να το κουβεντιάσουμε γιατί δεν νομίζω ότι απασχολούν το φόρουμ οι προσωπικές μου επιλογές και στάση ζωής.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Άιντε άιντεεεεεε
Πετάς τη σκούφια σου μου φαίνεται... Το σχόλιο γράφτηκε μεν σαν απάντηση σε σένα αλλά αναφερόταν γενικότερα σε όλες τις παπαρολογίες που γράφτηκαν. Τώρα, για να θιχτείς εσύ, σίγουρα θά 'χεις τους λόγους σου. Καμμία πρόθεση ούτε όρεξη για αντιπαράθεση ούτε με σένα ούτε με κανέναν άλλον. Περί ορέξεως ... και έκαστος στο είδος του...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι αγόρι μου.Αναφέρθηκες συγκεκριμένα σε εμένα και με αποκάλεσες "βαθιά νυχτωμένο",δυό αράδες πιο πάνω είναι αν δεν το θυμάσαι.Αρά δεν αναφερόσουν γενικά.

Το να διαφωνεί κάποιος,σύμφωνα με τα υποκειμενικά του γούστα και κριτήρια,αν η Τοσκάνη του αρέσει πιο πολύ απ'το Μπορντώ είναι άλλο κι άλλο είναι να αποκαλείς τον οποιονδήποτε δεν έχεις δει ούτε πως είναι,νυχτωμένο,επειδή δεν δέχεται να συγκρίνει τα Ελληνικά με τα τεράστια ξένα κρασιά που παραθέτουμε εδώ και πολλά μηνύματα.

Αν έχεις να πείς κάτι επιχειρηματολόγησε να διαφωνήσουμε σαν άνθρωποι.Τα "νυχτωμένοι","άσχετοι" και οι αφορισμοί τύπου "πόσες ετικέτες έχεις πιεί" δεν μου λένε τίποτα και μόνο λάδι στη φωτιά ρίχνουν.

Δεν σε είχα για τέτοιου επιπέδου συνομιλητή κι εύχομαι να περνάς απλώς ένα άσχημο πρωινό.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ό,τι πεις......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα