rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
MAriaORF;...βεβαια δεν εχω επισκεφτει ακομα Κρητη που πιστευω πως τα σπαει!!![/quote said:Eλα εσυ με το καλο και θα σε ενημερωσουμε καταλληλα.....
MAriaORF;...βεβαια δεν εχω επισκεφτει ακομα Κρητη που πιστευω πως τα σπαει!!![/quote said:Eλα εσυ με το καλο και θα σε ενημερωσουμε καταλληλα.....
Πως να ντυθει για να της μιλησετε;Eλα εσυ με το καλο και θα σε ενημερωσουμε καταλληλα.....
Γιατι χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ????Πως να ντυθει για να της μιλησετε;
Πως να ντυθει για να της μιλησετε;
Γιατι χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ????
Μα για αυτό το λόγο πάμε Αθήνα αγαπητή μουΔεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως σκέφτηκα μια πόλη που θα ταξίδευα και μόνο για το φαγητό, και αυτή είναι η Αθήνα: μετά από μερικούς μήνες με λονδρέζικο φαγητό χαμηλού μπάτζετ, η χωριάτικη, η φασολάδα και οι λαχανοντολμάδες της μαμάς είναι reason to go!
Επειδη εισαι ''ψαρακι'' στο φορουμ δεν διαβασες ακομα τι εχουμε γραψει και τι προτασεις εχουμε δωσειΑχ ποτε θα ερθω α να δουμε!!!!Παντως οταν με το καλο θα σε ενημερωσω να με πεις τι να πρωτοφαω!!χιχιχιχι!!!
Καλαματα?και για πες τι ιδιαιτερο φαι εχει η Καλαματα δηλ..που την εχουμε τοσο κοντα μας κ την περιφρονουμε ..γιατι πλησιαζει κ ο Αυγουστος .Κωνσταντινούπολη και καλαμάτα.
Έρωτας...
Γουρνοπούλα....Καλαματα?και για πες τι ιδιαιτερο φαι εχει η Καλαματα δηλ..που την εχουμε τοσο κοντα μας κ την περιφρονουμε ..γιατι πλησιαζει κ ο Αυγουστος .