Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ε αυτά κάνει η Μαριγώ, τι να κάνουμε τώρα..ιταλική κουζίνα δεν είναι μόνο οι πίτσες και τα μακαρόνια με κιμά. Αν αυτά έχετε φάει μόνο ρε παιδιά
ε αυτά κάνει η Μαριγώ, τι να κάνουμε τώρα..ιταλική κουζίνα δεν είναι μόνο οι πίτσες και τα μακαρόνια με κιμά. Αν αυτά έχετε φάει μόνο ρε παιδιά
Μη ξεχάσεις να μας καλέσεις στα πάρτυ αποφοίτησης, όπου βεβαίως θα μαγειρέψεις....Γραφτηκα σε δυο σχολες...
Δεν θα παραλειψω...Μη ξεχάσεις να μας καλέσεις στα πάρτυ αποφοίτησης, όπου βεβαίως θα μαγειρέψεις....
α δεν χρειάζεται να μπεις σε τέτοιο κόπο. πήγαινε να δουλέψεις σε ρωμαική τρατορία και θα είσαι περιζήτητος σε όλο τον πλανήτη.να δουλεψω 15-20 χρονια διπλα σε εμπειρους επαγγελματιες του χωρου απο ολα τα πλατη και τα μηκη της γης, .
Απ' το σπίτι σου να φέρεις. Τα δικά μου είναι παλιά και δεν πίνονται.Τα κρασιά θα τα φέρει ο Babaduma;
Να ξέρω να φέρω απ'το σπίτι μου αν είναι.
Δεν φτάνει μόνο να είναι παλιά,πρέπει και να μην τα έχεις μέσα στο καφάσι χωμένα στο πατάρι....Απ' το σπίτι σου να φέρεις. Τα δικά μου είναι παλιά και δεν πίνονται.
επιτελους και ενας ανθρωπος ον τοπικ !!!!Aπο Ελληνικες πολεις φαγητο καλο βρηκα στα Γιαννενα (και στην ευρυτερη περιοχη στα Ζαγοροχωρια)
στη Μυτιλήνη, Θεσσαλονικη,και φυσικα στα Χανια....χωρις δευτερη σκεψη