• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια πολη θα ταξιδευατε μονο για φαγητο??

chrisbd

Member
Εξαρταται ποιο Κτημα Αλφα εννοεις. Αυτο που εννοω εγω Wineshop.gr - ... ειναι οντως εκπληκτικο κρασι, αλλα θεωρω οτι στην τιμη του εχω και αλλες εκπληκτικες επιλογες!
1 φιάλη Κτήμα ΑΛΦΑ ερυθρό, και 1 φιάλη Μαλαγουζιά 47 ευρώ και τα δύο απο το κτήμα τα πήρα πριν ενα μήνα περίπου...
και τα δύο μου άρεσαν πάρα πολύ και σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολύ καλές επιλογές συμφωνώ...
Εδω στο Βόλο δεν το έχω ψάξει σε καβα αλλά απ ότι ρώτησα εκεί μου είπαν ότι οι τιμές παίζουν στο εμπόριο μέχρι 30 -35 ευρώ....Αυτό που λες είναι το πιο ακριβό τους ίσως....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι για το πιο ακριβο τους λεω (το οποιο ειναι εξαιρετικο). Αλλα υπαρχουν αρκετες ποικιλιες και κατηγοριες τιμων φυσικα. Απλως μου εκαναν δωρο (το ακριβο) το καλοηπια και μετα οι πιο φθηνες κατηγοριες του κτηματος με απογοητευσαν. Οχι οτι δεν ηταν καλες, αλλα δεν ηταν εκεινο που ειχα πιει. Οταν πηγα και το ζητησα στην καβα μου ηρθε καπως!

Borealis

Member
Taver και Ερση με δουλευετε! ξερετε βρε θηρια πως λεγετε το ξινολαχανο στα γαλλικα και στα γερμανικα!
και υπαρχει ανθρωπος που τρωει αυτο το πραμα και δεν σκοτωνει τον μαγειρα?
Παντως αν εγω ηταν να παω σε μια πολη μονο για το φαγητο της, θα πηγαινα στη χοντρη (και καποτε κοκκινη) Μπολωνια. Τη συνιστουν οι περισσοτεροι αιωνιοι ελληνες φοιτητες στη γειτονα χωρα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παλι φιλε Borealis, τωρα που το σκεφτομαι πεθυμησα δυτικομακεδονικο φαγητο: θα ερχομουνα στα μερη σου για να φαω στο Ξινο Νερο στον Κοντοσωρο!
Α και στην Φλωρινα φυσικα με τα απαιχτα κεμπαμπ!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Χμ... όπως το θέτει το θέμα, η μοναδική πόλη που θα ταξίδευα μόνο και μόνο για το φαγητό είναι η Ρώμη και, έπειτα, η Φλωρεντία. Πάντως, χωρίς πολλή σκέψη, καταλήγω ότι δεν θα ταξίδευα αποκλειστικά για το φαγητό, οπότε δεν νομίζω ότι η γνώμη μου έχει ιδιαίτερο κύρος εδώ. Αυτές τις εκδρομές τις λέω treats και τις κάνω για άλλους λόγους.

Borealis

Member
Ο Κοντοσωρος το πηρε ψηλα απο τοτε που τον ανεφερε και ο Traveller και μεγαλοπιανεται! (ειναι και οι σκουφοι βλεπεις). Ο Θωμας σαν ανθρωπος με βορεια παιδεια (Μπορεαλις και αυτος) παραμενει συγκρατημενος και κερδιζει ποντους.
Στον Αετο εχουμε νεα αφιξη, ''Αετοζι'', να το δοκιμασεις αμα βρεθεις! (ειναι και ξαδερφος ο ιδιοκτητης!).

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ευχαριστω για την πληροφορια. Θα παω οπωσδηποτε στο Αετοζι.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Η μοναδικη πολη που θα πηγαινα μονο για φαγητο ειναι η Καλαματα.
Τα εχει ολα και συμφερει.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το μόνο που μπορώ να εικάσω είναι πως δεν έχεις ιδέα από το τι κουζίνες παίζουν στην Ισπανία,
δεν έχουμε war να τρέχει κ ξεσπάμε εδώ..μήπως να επισπευθεί η διαδικασία νεου war?
εσύ που έχεις ιδέα πώς εξηγείς ότι στη Μαδρίτη, Βαρκελώνη κλπ υπάρχουν τόσα ιταλικά εστιατόρια? έκατοντάδες. αυτά που λες οι ισπανοί τα ξέρουν? ο υπόλοιπος κόσμος σίγουρα όχι γιατί σε ιταλικά εστιατόρια τρωνε κ στις 4 γωνιές του πλανήτη. μπορεί να υπάρχουν σεφ κλπ αλλα το κονσεπτ "ισπανική κουζίνα" εκτός ισπανίας κ ισπανόφωνων χωρών είναι απλώς ανέκδοτο. σαν ουκρανική πιτσερία. μια ματιά στον αριθμό των ισπανικών εστιατορίων ανά τον πλανήτη πείθει.
και μην είσαι τόσο σίγουρος για το μέλλον. ποιος θα το έλεγε ότι κι ο Alain Ducasse στην ιταλική κουζίνα το έριξε. κι αυτοί οι ισπανοί που λες μόλις πάνε Ιταλία να φάνε, ιταλικά θα μαγειρεύουνκ θα μετονομάσουν κ τα δικά τους. Da Ferran κλπ.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Φυσικα θα ειναι καλα, αλλωστε τα πρωτα οινοποιεια του Μπουταρη στη Ναουσσα και το Αμυνταιο ηταν (το ονομα του σημαινει βαρελας και το πηρε ο παπους του στο Νυμφαιο).
To συγκεκριμενο κρασι παραγεται στο Ηρακλειο,εξω απο το χωριο Σκαλανι και η τιμη του ειναι γυρω στα 16 ευρω

Σκαλάνι - House of Wine - e-κάβα σου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κοιτάξτε,κι εγώ δοκιμάζω ακριβά Ελληνικά κρασιά από καθαρό μαζοχισμό.

Γιατί απλά στις τιμές των ακριβών που αναφέρατε ανοίγεις ένα καλό Brunello ή μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ Rioja (για να θυμηθούμε και λίγο τους Ισπανούς που παραμελήσαμε) και ξεχνάς τα Ελληνικά μπουγαδόνερα.

panpan

Member
δεν έχουμε war να τρέχει κ ξεσπάμε εδώ..μήπως να επισπευθεί η διαδικασία νεου war?
εσύ που έχεις ιδέα πώς εξηγείς ότι στη Μαδρίτη, Βαρκελώνη κλπ υπάρχουν τόσα ιταλικά εστιατόρια? έκατοντάδες. αυτά που λες οι ισπανοί τα ξέρουν? ο υπόλοιπος κόσμος σίγουρα όχι γιατί σε ιταλικά εστιατόρια τρωνε κ στις 4 γωνιές του πλανήτη. μπορεί να υπάρχουν σεφ κλπ αλλα το κονσεπτ "ισπανική κουζίνα" εκτός ισπανίας κ ισπανόφωνων χωρών είναι απλώς ανέκδοτο. σαν ουκρανική πιτσερία. μια ματιά στον αριθμό των ισπανικών εστιατορίων ανά τον πλανήτη πείθει.
και μην είσαι τόσο σίγουρος για το μέλλον. ποιος θα το έλεγε ότι κι ο Alain Ducasse στην ιταλική κουζίνα το έριξε. κι αυτοί οι ισπανοί που λες μόλις πάνε Ιταλία να φάνε, ιταλικά θα μαγειρεύουνκ θα μετονομάσουν κ τα δικά τους. Da Ferran κλπ.
μια μικρη ιδεα απο γαλικιανη κουζινα

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios