Thanks!! Επειδή και εγώ έτσι το είδα το σύστημα είπα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο....Θέλει ψάξιμο και το σύστημα είναι σπαστικό, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. Μόνο με την εξάσκηση γίνεται πιο απλό .
Thanks!! Επειδή και εγώ έτσι το είδα το σύστημα είπα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο....Θέλει ψάξιμο και το σύστημα είναι σπαστικό, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. Μόνο με την εξάσκηση γίνεται πιο απλό .
Αυτο το double που ειπες σημαινει οτι θες με μιλια να πεταξεις Φρανφουρτη Αθηνα Θεσσαλονικη? Ειναι απιθανο να βρεις διαθεσιμοτητα σε δυο πτησεις και για πανω απο ενα ατομο και θα φας πολλα μιλια. Σε συμφερει να κοιτας απ ευθειας απο Στουτγκαρδη η Ντισελντορφ για Θεσσαλονικη για να βρισκεις διαθεσιμοτητες και να μην τρως τοσα μιλια και να κανεις τη θυσια να πας με τρενο Στουτγκαρδη η Ντισελντορφ.2. Δηλ. ακόμα και double open-jaw ? Και στην Ελλάδα δηλ. παίζεις επιστροφή ανάμεσα π.χ. σε αθήνα/θεσσαλονίκη? και ανάλογα (αποστάσεις) και εξωτερικό?
οκ. αν δεν έχει όμως από θεσσαλονίκη αν καταλαβα καλά ψάχνω από αθήνα με μίλια, κλείνω μιά φορά πάνε σε ένα αεροδρόμιο, κλείνω μια φορά επιστροφή από άλλο αεροδρόμιο ->αθήνα. Και στο τέλος ψάχνω πάνε - έλα αθήνα-θεσσαλονίκη με τα 5 την ημέρα. Σωστά?Αυτο το double που ειπες σημαινει οτι θες με μιλια να πεταξεις Φρανφουρτη Αθηνα Θεσσαλονικη? Ειναι απιθανο να βρεις διαθεσιμοτητα σε δυο πτησεις και για πανω απο ενα ατομο και θα φας πολλα μιλια. Σε συμφερει να κοιτας απ ευθειας απο Στουτγκαρδη η Ντισελντορφ για Θεσσαλονικη για να βρισκεις διαθεσιμοτητες και να μην τρως τοσα μιλια και να κανεις τη θυσια να πας με τρενο Στουτγκαρδη η Ντισελντορφ.
Οχι γιατι αν δεν βρεις δωρεαν την ωρα που θες Αθηνα Θεσσαλονικη μπορει να το χρυσοπληρωσεις. Εγω ειπα τι θα προτιμουσα, γερμανικο τρενο παρα ενδοελληνικο εισιτηριο. Αν το δωρεαν ειναι 5 ωρες αφου προσγειωθεις, πιο πολλες ωρες ταξιδι θα κανεις.οκ. αν δεν έχει όμως από θεσσαλονίκη αν καταλαβα καλά ψάχνω από αθήνα με μίλια, κλείνω μιά φορά πάνε σε ένα αεροδρόμιο, κλείνω μια φορά επιστροφή από άλλο αεροδρόμιο ->αθήνα. Και στο τέλος ψάχνω πάνε - έλα αθήνα-θεσσαλονίκη με τα 5 την ημέρα. Σωστά?
τι ακριβώς εννοείς δωρεάν? τιμή χώμα να υποθέσω?..... αν δεν βρεις δωρεαν την ωρα που θες Αθηνα Θεσσαλονικη ...
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε εδώ, αφού όπως είπες κι εσύ αλλού για να έρθεις Ελλάδα από Φρανκφούρτη το πιο συμφέρον από πολλές απόψεις είναι το aegean pass.οκ. αν δεν έχει όμως από θεσσαλονίκη αν καταλαβα καλά ψάχνω από αθήνα με μίλια, κλείνω μιά φορά πάνε σε ένα αεροδρόμιο, κλείνω μια φορά επιστροφή από άλλο αεροδρόμιο ->αθήνα. Και στο τέλος ψάχνω πάνε - έλα αθήνα-θεσσαλονίκη με τα 5 την ημέρα. Σωστά?
Αν δεν μπεις στο σαιτ εξαργυρωσης εστω μια φορα, ειναι αδυνατον να καταλαβεις τι λεμε.τι ακριβώς εννοείς δωρεάν? τιμή χώμα να υποθέσω?
Σορυ το pass αναφέρθηκε από άλλο μέλος (@europexplorer). Εσύ που μένεις , γιατί μπερδευτηκαμε.Δεν έχω αναφέρει κάπου το aegean pass.... Απλά μιλάμε για open jaw στο οποίο έγινε αναφορά και πως αυτό εφαρμόζεται.
Αρα βήμα-βήμα και αρκετοί συνδιασμοί μέχρι να βρω το φθηνότερο. Και λόγω θεσσαλονίκης επιπλέον θέμα.......μακρινά ιδίως μη φαντάζεσαι ότι θα βρεις Θεσσαλονίκη Σικάγο ξέρω γω πήγαινε έλα με μια κράτηση. Μπορεί να πρέπει να πας Αθήνα ή και κάπου στην Ευρώπη και αντίστοιχα να γυρίσεις από άλλη πόλη των USA, με μίλια ή χωρίς, ότι σε συμφέρει κατά περίπτωση. Κάνε τυχαίες δοκιμές και θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις το σύστημα.
Επειδή κι εγώ μένω εκτός Αθηνών. Όταν ψάχνω για μακρινό προορισμό εισιτήρια με μίλια βάζω αφετηρία την Αθήνα. Γιατί αν δεν έχει θέση στο Χανιά-Αθήνα αλλά έχει στο Αθήνα-Τόκυο π.χ. δεν θα βγάλει καθόλου αποτέλεσμα. Οπότε κάνεις πρώτα την αναζήτηση για τον δύσκολο προορισμό να δεις αν θα βρεις πτήσεις που σε ενδιαφέρουν και μετά κοιτάς το Θεσσαλονίκη-Αθήνα ανεξάρτητα.Αρα βήμα-βήμα και αρκετοί συνδιασμοί μέχρι να βρω το φθηνότερο. Και λόγω θεσσαλονίκης επιπλέον θέμα....
τελειο το site !Νομίζω από Frankfurt που μένεις, την καλύτερη αναλογία σε μίλια θα την βρεις από και προς Αμερική. Ειδικότερα άμα βάλεις ένα εισιτήριο να πας κάπου στην Ανατολική ακτή (Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ουάσινγκτον κλπ), μετά ένα εισιτήριο εσωτερικού για Δυτική ακτή (ΛΑ, ΣΦ, Σαν Ντιέγκο κλπ) και να γυρίσεις από Δυτική ακτή στην Ευρώπη. 82500 μίλια (35k+12,5k+35k) σύνολο, λίγοι φόροι ειδικά άμα πετύχεις πτήσεις United και αξία 1000+ ευρώ.
Η Νότια Αμερική έχει γίνει πολύ δύσκολη με μίλια, κοίτα για Σάο Πάολο ή για Μπουένος Άιρες αντί για Ρίο.
Πολύ πολύ καλό site που έχει μοιραστεί μαζί μας ο @tatooine είναι το παρακάτω:
https://seats.aero/aeroplan?originRegion=Europe&destinationRegion=South America
Δεν έχει πάντα όλες τις πτήσεις, αλλά είναι πολύ κοντά στη πραγματικότητα.