europexplorer
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιαπωνία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γουατεμάλα
εχεις μηπως καποιο παραδειγμα για το 20 ανα 1000 να καταλαβω και τι πτησεις βρισκεις. μηπως εννοεις business που ειναι πανακριβες?Για το 2024 ειναι κακη
Φετος εξαργυρωνω προς 20 ευρω ανα 1000 μιλια τουλαχιστον., νομιζω μεση αναλογια 23 ευρω ανα 1000 μιλια Ευρωπη. Φετος η Aegean κατερριψε το επιχειρημα "στα μακρινα συμφερει περισσοτερο".
Φυσικα και συγκρινω ως προς την τιμη που θα αγοραζα χωρις μιλια, δηλαδη τουλαχιστον flex.τη στιγμη της αγορας.
να εγω συνηθως εξαργυρωνω με 7-9 ανα 1000 μιλια αλλα το μετραω σε σχση με την ελαχιστη τιμη που μπορω να βρω χωρις μιλια, ακομα κι αν ειναι και ryanair (οποτε ισως λεμε και το ιδιο στο τελος).
απο Φρανκφουρτη που μενω ξερω πως θελω 9,3 χιλ μιλια και 60 ευρω για να πεταξω αθηνα που δεν ειναι οτι καλυτερο οταν με το aegean pass εχει σταθερη τιμη περιξ 110 ευρω. με skyexpress βρισκεις και με 80-90. χανεις το φλεξ βεβαια.
προσφατα εκλεισα για Τοκυο με ΛΟΤ μεσω βαρσοβιας στα 127 ευρω με επιστροφη + 90 χιλ μιλια.
ειχε περιξ 950 ευρω χωρις μιλια η ΛΟΤ ιδιες πτησεις που ηταν και οι φθηνοτερες γενικα που μπορουσες να βρεις. δηλαδη αναλογια γυρω στα 9 ευρω νομιζω βγαινει.
τωρα κοιταζω για Ριο του χρονου με 80 χιλ μιλια και 130 ευρω μεσω Αντις Αμπεμπα στην Αιθιοπια .. παλι με αναλογια γυρω στα 9.. αλλα 20 πως να τα πιασω? μονο ισως τελευταια στιγμη αν κλεισεις με μιλια και εισαι τυχερος επειδη ακυρωσε καποιος αλλος.. μου ειχε τυχει μια φορα πριν 2 χρονια σε μια πτηση προς σιγκαπουργ μe singapore airlines.. one-way.. 45χιλ μιλια και 45 ευρω φοροι.. και η πτηση ηταν σε μια εβδομαδα με αγοραια τιμη στα 1200 ευρω one-way
διαφορετικα ισως σε business πιανεις τοσο ψηλες αναλογιες επειδη η αγοραια τους αξια ειναι ηδη πολυ ακριβη.. αλλα εγω παντα συγκρινω με την φθηνοτερη διαθεσιμη και ας μην ειναι και φλεξ.. kai low-cost για ευρωπη
Last edited: