irene_glee86
Member
Αυτά τα 2 είναι! Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε!!!!!
Last edited by a moderator:
Ωραία για με βοηθήσεις λιιιιιιιιγο ακόμη εσύ ποιο θα διαλεγες από τα 2? Θα είμαι μόνο για 2,5 μέρες Παρίσι γυρνώντας από Στρασβούργο μαζί με τον άντρα μου! Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι όμορφη η περιοχή που θα μείνω κ βολική όσο αναφορά τα αξιοθέατα! Η αλήθεια με το σχόλιο που έκανες για το πόσο τουριστικό είναι το latin κλείνω προς Marais!Είναι άψογες περιοχές και τα δύο. Αυτό στο 5ο διαμέρισμα είναι πιο κεντρικό και πιο εύκολο να γυρίσεις βράδυ με τα πόδια (αν έχεις βγει κέντρο).
590 έχει τώρα δυστυχώςhttp://hotelaudran.com/en/home/
Basic και value for money στην Μονμαρτη. Δίπλα σε 2 σταθμούς μετρο και ασφαλέστατο. Το είχα κλείσει για 5 νύχτες στα 310ε.
Εχεις αργήσει πολύ. Το Παρίσι θέλει κράτηση γύρω στους 3 μήνες πριν αν θες λογικές τιμές. Για τις περιοχές που ψάχνεις, δύσκολα θα βρεις πια κάτι αξιοπρεπες κάτω από τα €600.Καλησπέρα εγώ πάλι ψάχνω εδώ και δέκα μέρες για 4 διανυκτερεύσεις κάτι μέχρι 400€ το πολύ και έχω μπερδεύτει!Να βρω κάτι δίπλα σε μετρό και ας είναι και μακριά?Η να βρω κάτι πιο κεντρικό?Σίγουρα κοιτάζω πάντα το φθηνότερο!