Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Διαφορετικά, αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις με Aegean σε οποιονδήποτε προορισμό εντός έτους από τότε που αγόρασες το εισιτήριο, κάνε το open με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο.
Πώς κάνεις το εισιτήριο open? Σε τι ναύλο αναφέρεσαι?

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Πώς κάνεις το εισιτήριο open? Σε τι ναύλο αναφέρεσαι?
Καλείς στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean. Αναφέρομαι σε Flex, Family και Comfort Flex. Πιθανότατα όμως να ισχύει και σε light από τη στιγμή που η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας κι όχι δική σου.

Tania79

Member
Καλησπέρα!!! Έκανα κράτηση με την Aegean με χειραποσκευη στην καμπίνα. Αναγράφεται ότι οι διαστάσεις πρέπει να είναι 56χ45χ25. Μπορώ να πάρω βαλίτσα το μικρό μέγεθος ή μόνο τσάντα πλάτης; Επίσης,από την εμπειρία σας αν έχω μαζί μου και την προσωπική μου τσάντα θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ.

mourohavlos

Member
Καλησπέρα!!! Έκανα κράτηση με την Aegean με χειραποσκευη στην καμπίνα. Αναγράφεται ότι οι διαστάσεις πρέπει να είναι 56χ45χ25. Μπορώ να πάρω βαλίτσα το μικρό μέγεθος ή μόνο τσάντα πλάτης; Επίσης,από την εμπειρία σας αν έχω μαζί μου και την προσωπική μου τσάντα θα μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ.
Ουσιαστικά οι διαστάσεις είναι για μια μικρή βαλίτσα καμπίνας, δεν παίζει ρόλο αν είναι τρόλει ή backpack.
Για ναύλο light δε δικαιούσαι προσωπικό αντικείμενο, για flex και πάνω ναι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε 30% έως 30/12 THANKYOU30 ..... δεν ξέρω αν σας πιάνει όλους προσπαθήστε και αν, πιείτε ένα ποτήρι νερό στην υγεία μου :innocent:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Ναι μου ήρθε και σε μένα, ισχύει για κρατήσεις όλο το χρόνο μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2025 αρκεί να γίνει κράτηση μέχρι το τέλος Φλεβάρη !

Last edited:

tatooine

Member
Όσοι πιστοί προσέλθετε 30% έως 30/12 THANKYOU30 ..... δεν ξέρω αν σας πιάνει όλους προσπαθήστε και αν, πιείτε ένα ποτήρι νερό στην υγεία μου :innocent:
Είναι στοχευμενη πρόσφορα ήρθε το μεσημέρι. Πόσα εισιτήρια να βγάλουμε πχια.
Μας στέγνωσε.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Είναι στοχευμενη πρόσφορα ήρθε το μεσημέρι. Πόσα εισιτήρια να βγάλουμε πχια.
Μας στέγνωσε.
Και εγώ :rolleyes-80:...έχω κλείσει μέχρι και τον Οκτώβριο
Αλλά μιας και είμαι ανίατη περίπτωση αν δει κάποιος κάτι καλό για Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά είμαι σε αναμονή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα